• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

herseyimG

canım kocişim :)
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
244
26
38
merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿

yapmam sorana da yaptığım yemeği arkamdan gidip çöpe döküyor kaynanam diye açık açık söylerim...:47:

Bence hic orali olmayin ve asla onun dediginin üzerine laf demeyin...
Bundan sonra da yavas yavas elinizi istemediginiz islerden cekin...
Madem konusmak istiyorsa yapmiyor diye konussun...
Böyle gidip yemek dökecegine...

merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿

bu kaynanalardan cektımız nedır ya dıbının tutugunu gorunce dokmustur soylene soylene bı yemekte yapamıyor dıye acı olduysa olmus sen yersın baskası yer yemek zorunda mı cope dokuyor yapsan suc yapmasan suc:47:

ayy zaten bütün sinirlerim üzerimde bugün:47:bu ne ya bizim kaynanalardan çektiklerimiz zıkkımın kökünü yesin yapma bir daha bacım yemek falan sinirlerim iyice zıpladı valla:27:

Yani sen de dakka 1 gol 1; kvaliden de dakka 1 gol 1 resmen.
Bu tür şeylerin hep olacağını biliyorsunuz aslında ikiniz de..
Ve ikiniz de aslında birbirinizin varlığından rahatsızsınız…
Yoksa yemeği döken annen olsa böyle bir karar alır mıydın?
O da yemeği yapan kendi olsa bir çırpıda döker miydi??
Sen de çok ön yargılısın bunu da kabul et.

Çok ayıp ve saçma bir davranış olmuş..Ama durunca acaba gerçekten acımışmıydı. Bazen yanınca hemen farkedilmez ama içinde bekleyince tüm yemeğin tadına vurur yanık kokusu öylemi olmuşdu acaba.. Bende dün bulgur pilavı yapmıştım. altınıda kapatmayı unutmuştum.Bayağı bir tutmuş dibi. ama yinede yedim atmaya kıyamadım doğrusu..Olabilir böyle şeyler kayınvaleden en azından atacak ise bile. Bunun tadı bozulmuş atalım yeni yemek yapalım diyebilirdi. Başka bir şeye mi bozuldu acba..Onlardan ayrı yanlızca kendinizin yemesine falan mı bozulduki...

eşim yine anasını savunur o yüzden söylesemde fark etmez

akşam sofrasında söylerim bende yemek yapmıştım hatta çok lezzetli olmuştu yedim fakat annem gidip çöpe dökmüş değil mi anne diyip zan altında bırakırım...arkasından da eklerim bu evde yemek yapmayacağım anlaşılmıştır sanırım..umarım bir gün bana ait bir ev olur...diyerekten anlatabildim mi:kkk:

Yani sen de dakka 1 gol 1; kvaliden de dakka 1 gol 1 resmen.
Bu tür şeylerin hep olacağını biliyorsunuz aslında ikiniz de..
Ve ikiniz de aslında birbirinizin varlığından rahatsızsınız�
Yoksa yemeği döken annen olsa böyle bir karar alır mıydın?
O da yemeği yapan kendi olsa bir çırpıda döker miydi??
Sen de çok ön yargılısın bunu da kabul et.

valla ben yedim ölmedim hiç bişey olmadı bana dökmeye hakkı yok bence

Ayrıca direk tek bir olayla kadını haksız ya da seni haklı/haksız bulamayız. Bu 1 sene içinde olan ilk olay olmasa gerek demi?

Back
X