• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

valla elimde olsa iki dk yanlarnda durmam

bence keşke bişey söyleseydiniz ; neden döktün anne bende yeni gelinim heves ediyorum yapmak istiyorum böyle olunca hevesim kırılıyor falan diye :31::31:

bir daha da yapmayın yemek falan :ssz::ssz:

Birbirinizi sevmeyebilirsiniz, yemek yanmis da olabilir. Ama bu dokme hakkini vermez. Yemese de dokemez sormadan.
Öz annem yaptigim ve yedigim yemegi bana sormadan dokse fena kizardim.
Kayınvaliden de b.k yesin..
Nimeti kucumseyen adamdan bi cacik olmaz.

Ayrıca direk tek bir olayla kadını haksız ya da seni haklı/haksız bulamayız. Bu 1 sene içinde olan ilk olay olmasa gerek demi?

ben geç kalkarm kapımın önünde geçer geberesice yatıyo eşşek gibi yatıyo der kadın manyak gibi 6 da kalkar benim derdime ne 11 de kalkarm

Çok ayıp ve saçma bir davranış olmuş..Ama durunca acaba gerçekten acımışmıydı. Bazen yanınca hemen farkedilmez ama içinde bekleyince tüm yemeğin tadına vurur yanık kokusu öylemi olmuşdu acaba.. Bende dün bulgur pilavı yapmıştım. altınıda kapatmayı unutmuştum.Bayağı bir tutmuş dibi. ama yinede yedim atmaya kıyamadım doğrusu..Olabilir böyle şeyler kayınvaleden en azından atacak ise bile. Bunun tadı bozulmuş atalım yeni yemek yapalım diyebilirdi. Başka bir şeye mi bozuldu acba..Onlardan ayrı yanlızca kendinizin yemesine falan mı bozulduki...

çok acıkmistim ama evde onlar yoktu yedim bende iste

bence keşke bişey söyleseydiniz ; neden döktün anne bende yeni gelinim heves ediyorum yapmak istiyorum böyle olunca hevesim kırılıyor falan diye :31::31:

Valla ben senin ve diğer arkadaşlar kadar kadını öcü bulmadım. Aynı evin içinde birbirine gıcık olup, tirp atıyorlarsa eğer..
Ayrıca inadına neler oluyordur aralarında bunlardan bahsetmedi.
Genel konuşuyorum.. konu sahibi gereken saygıyı gösteriyor mu? Bir de kvaliyi dinlemek lazım. O neler anlatırdı acaba?

eşim yine anasını savunur o yüzden söylesemde fark etmez

Buda ayri bi konu zaten anneleri kusursuzdur
Konuya gelirsek dibi tutmus yemek bekledikce acir ve yanik kokusu dağılır yemegin fibini tuttudugumda hemen tencereyi degistitirim sende oyle yapsaydin belliki kv de zaten yer ariyor

neden aynı evdesiniz mecburiyetin ne yani..bir de yaşın kaç merak ettim.

ayy zaten bütün sinirlerim üzerimde bugün:47:bu ne ya bizim kaynanalardan çektiklerimiz zıkkımın kökünü yesin yapma bir daha bacım yemek falan sinirlerim iyice zıpladı valla:27:

yok yapmam zaten kendide hiç güzel yemek yapmaz açlıktan yoyorum valla :)

Valla ben senin ve diğer arkadaşlar kadar kadını öcü bulmadım. Aynı evin içinde birbirine gıcık olup, tirp atıyorlarsa eğer..
Genel konuşuyorum.. konu sahibi gereken saygıyı gösteriyor mu? Bir de kvaliyi dinlemek lazım. O neler anlatırdı acaba?

ipek bildiğin bir şey mi var bacım çok ısrarcı gördüm seni bugün :9:

aralarında ne oldu bilemeyiz tabi ama kadın ayıp etmiş bende olsam benimde hevesim kırılırdı üzülürdüm zehir değil ya sonuçta neden döküyor ki elimi sürmezdim bi daha mutfağa :ssz::ssz:

ben geç kalkarm kapımın önünde geçer geberesice yatıyo eşşek gibi yatıyo der kadın manyak gibi 6 da kalkar benim derdime ne 11 de kalkarm

Oww bu çok çirkin..sizin aranızda saygi kalmamiş bence..bende kv sevmem oda beni pek sevmez fikirlerimiz falan cok farklidir ama daha agzindan tek hakaret tarzi bi cümle duymadım..ayri otrdugumuz icin pek samimide dglz tabi..
Birlikte oturmanizi sart kılan sebep ne peki?

İşte o eski kafa.. erken kalkar.
Ben de Pazar günleri dahi 8 den çok uyuyamıyorum. Vücudun alışması meselesi.
Senin geç kalkman ona batar, onun erken kalkması sana..
Tek çözüm ne sence?

merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿

Yaparım canım hiç istifimi bozmam belkide bezdirmek için yapıyo.

onu kendi düşünde keşke bide başkalarini gelinini över onlarada yaparsn der belleyen anasinin karnindami bellemis der bize gelincede hop çope yemek

canım inan benim yerimde olsan bunlari demezdn yinede saygi duyarm

canım inan benim yerimde olsan bunlari demezdn yinede saygi duyarm

Bak canım, sen çalışmıyorsun..
Evlenirken de çalışmıyordun, kocan için işi falan bırakmadın sanırım..
Evlenirken kvalidenle oturmayı kabul ederek bu yola çıktın.
Türkiye’de yaşayıp da aynı evin içinde kuzu sarması olmayacağını da az çok bilmen lazımdı.
Şahsen kadın da kendi evinin kurallarını devam ettirmek istiyor…
Bilemiyorum başından kabul etmeyecektin, şartlar el verene kadar bekleyecektin. Yaşının da 25 ten çok olmadığına eminim.

18 yaşındayım borçlarmz var ondan malum dügünü esim yapti bi kurus vermei babasi

Kahin olmamak lazım yaşını tahmin etmek için zaten. Ne acelen vardı ki? Bekleseydin. Şartlar ayrı ev kurmaya müsait olana kadar..

Back
X