• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

Yorum yapmayın! !!!!

pardonda bu yorumun bile çok itici ve biraz ukala geldi bana. hem iş yapmıyorsun hem öğlene kadar yatıyorsun, bide dert yanıyorsun kayınvalidenede bu tarz bilmişlik ukalalık yapıyorsan haklı bence. ben yaşının küçük olduğundan falan düşüncesizlik ettiğini sanmıyorum.bence gayette bilinçlisin. çünkü bu tarz şeyler yapınca kayınvalideni çıldırtıp üstüne gelmesini sağlayıp masum gelin moduna gireceğini falan mı sanıyorsun. senin gibi gelini bende istemem evlenmeyi biliyorsun madem sorumluluğunuda üstlenmen lazım

görümcemin kızı orta sondaydı o zaman..eve gelince okul tuvaletini kullandığından görümcem belinden aşağısını yıkarmış kızın 14 yaşında kız..18 yaşındaki kız iyi yapmış fasülyeyi aferin deyip yüraklandirmesi gerek değilmi..:31:

Öyle vallahi.
Yemeğin dibi tutmuşsa tutmuş ne var bunda .
18 yasinda daha evlenmeden el bebek gül bebekti eminim.
Ah bu aileler iste ne diyeyim bilmiyorum ki...

ev üstüne ev olmaz bunu biir bunu söylerim..mecbur ya uyacaksın ya gideceksin..kaynanın düzeni var çünki..rabbim yardımcın olsun:31:

ya ailesi öğretmediyce:25:

yooo kendi evinde 8de kalkıp bütün evi temizliyormuş canım benim..
ve öğretmeyede bilirdi bilmiyor diye her işi yaşlı kadına yaptırmak ne kadar doğru olabilir ki..
niyet vardır birde iyi niyet vardır canım..
hiç bir iş bilmesen bile iyi niyetli olursun birşeyler yapmaya çalıştığını karşı tarafa gösterirsin o zaman kimse birşey demez ki..
valla hi ben bile yemekten sonra eşim sofrayı toplamama yardım etmese sinir oluyorum o kadıncağızda kaynana yani çok normal sinir olması carlaması..

açmasaydın konuyu o zaman
eğer sana hak verseydim 11 az 12 de kalk yatağınıda kayın validen toplasın afferin kız sana deseydim ne olurdu o zaman yaza bilir miyimdim :ssz:

canım bırak ya kaynanası haklı. burda bile bu kadar kısa zamanda ukalaca konuşyor kimbilir evde nasıldır

Açıkçası tüm yorumları okumadığımdan neden niçin bu yaşta ve bu koşullarla evlenmiş bilemiyorum
Anne baba da hatalı bu durumda ancak olan olmuş

Konu sahibi, eşinle birlikte çalışıp ayrı eve çık
Çıkamıyorsan da aynı kendi evinmiş gibi ev işine de, temizliğe de bir zahmet el at
O insanlar zaten mutfak masrafını, faturalarını, odalarını sizinle paylaşmışlar
Siz de otel gibi kullanma lüksüne sahip değilsiniz
Eşin 3-5 mutfak ekonomisine katkıda bulunacak, sende ev işlerine el atacaksın madem çalışmıyorsun

Hayat böyle maalesef, sana evlilik nasıl anlatıldı bilmiyorum da ayrı evin olsa da temizliği yemeği hizmetçiler yapmıyor yine sana bakıyor her iş

açmasaydın konuyu o zaman
eğer sana hak verseydim 11 az 12 de kalk yatağınıda kayın validen toplasın afferin kız sana deseydim ne olurdu o zaman yaza bilir miyimdim :ssz:

tabii konuyu açarken her yorumun gelebileceyini düşünerek açmak lazım..

ukala sensin gerizekalı b.k yemesi senimi aldi defol

Bak gene işte. eee Allah işte kızım evdede aynısını yapıyorsan çoooook haklı. bu arada o lafı sana çok güzel yediririm ama malum terbiye meselesi ve senin gibi biri yüzünden banlanmak istemedğim için.. bu arada gerizekalı kim çoook belli oluyor :))))))

ukala sensin gerizekalı b.k yemesi senimi aldi defol

Sen haddini aşma canım burda konu açıyosan iyi veya kötü yorum yapan herkese saygı duymak zorundasın !!!!kimse seni poh pohlamaZ anaokulu değil burası her yaptığın alkışlanmaz dinlemek istemiyorsan cevap vermiceksin kapatacaksın konuyu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ukala sana hadi yaptığı yoruma bak kayınvaliden az bile yapmış helal ona Allah işte nasılda dolandırıyor insanı :9:

Pardon ?
İnan çok kirici bir yorum bu.
Kizi daha 18 yasinda 18. ..
Ne kadar da kolay kirabiliyoruz insanları su mübarek günlerde.
Az bile yapmis yazmissiniz bir de.
Ayip vallahi:50:

Back
X