• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

Açıkçası tüm yorumları okumadığımdan neden niçin bu yaşta ve bu koşullarla evlenmiş bilemiyorum
Anne baba da hatalı bu durumda ancak olan olmuş

Konu sahibi, eşinle birlikte çalışıp ayrı eve çık
Çıkamıyorsan da aynı kendi evinmiş gibi ev işine de, temizliğe de bir zahmet el at
O insanlar zaten mutfak masrafını, faturalarını, odalarını sizinle paylaşmışlar
Siz de otel gibi kullanma lüksüne sahip değilsiniz
Eşin 3-5 mutfak ekonomisine katkıda bulunacak, sende ev işlerine el atacaksın madem çalışmıyorsun

Hayat böyle maalesef, sana evlilik nasıl anlatıldı bilmiyorum da ayrı evin olsa da temizliği yemeği hizmetçiler yapmıyor yine sana bakıyor her iş

aynen evde canımız çıkıyo..
konu sahibi arkadaşım sen çalışta ev ortamından kurtul,başka türlü geçinemezsssin o evde..

konu sahibi kardeşim sen burda belki senden yaşça büyük sana akıl verenlere bile ukalaca cvp veriyosun 7 24 aynı evde olduğun kaynanana kim bilir ne cevaplar veriyosun sen o evde yaşıyosan o evin kuralları vardır öğleye kadar yatılmıyosa yatılmıyodur suç tek taraflı olmaz büyüklere azcık saygın olsun abla nasihatı :ssz:

yooo kendi evinde 8de kalkıp bütün evi temizliyormuş canım benim..
ve öğretmeyede bilirdi bilmiyor diye her işi yaşlı kadına yaptırmak ne kadar doğru olabilir ki..
niyet vardır birde iyi niyet vardır canım..
hiç bir iş bilmesen bile iyi niyetli olursun birşeyler yapmaya çalıştığını karşı tarafa gösterirsin o zaman kimse birşey demez ki..
valla hi ben bile yemekten sonra eşim sofrayı toplamama yardım etmese sinir oluyorum o kadıncağızda kaynana yani çok normal sinir olması carlaması..

tabii baba evindeki gibi 11,12 de kalkamazsın mümkün değil..artık o evin şartlarına ayak uyduracak yoksa biter o evilik..yada çalışıp para biriktirecekler birlikte..

yalnız benim sormak istediğim mağdem birlikte yaşıyorsunuz yemeğinizi neden birlikte yemediniz. yani sanki iki yabancı gibisiniz.. aranızda öyle büyük kavga falan mı oldu..

ama yemek dökme olayına gelirsem elbette çok büyük yanlış yapmış.. yemezsin gider başka yaparsın ama dökmek olmamış tabi..

soruna gelince.. yemek yapmazsan/yapmazsanız ne yiyeceksin/yiyeceksiniz ki... tabi ki yapacaksınız ve yiyeceksiniz.

boşver canım anlamıyor bende yazdım kaç kere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım, hayır bide arkadaşlara ukalaca cvp veriyor,ben bile sinir oldum bende kızarak yorum yazdım, banada ağza alınmıcak şekilde yorum yaptı. bu durumda kaynanasına hak vermemek elde değil gerçekten. istiyor ki herkes onu onaylasın. 18 yaş küçük değil bende 18 yaşında oldum. misafirliğe bile gittiğimde yardım etmeye çalışıyordum. 18 küçük değil ya

ay vallahi iyi geldin canım ya hep kaynanalara mı kızılacak hiç kızmadım senin kine ben

açmasaydın konuyu o zaman
eğer sana hak verseydim 11 az 12 de kalk yatağınıda kayın validen toplasın afferin kız sana deseydim ne olurdu o zaman yaza bilir miyimdim :ssz:
yiğidi öldür hakkını yeme kelebek aynen katılıyorum sana,,saygı sevgi değer karşılıklı olurrr ama anlayana.....sen gün boyu ye iç yat ohh ne ala memleket
ukala sensin gerizekalı b.k yemesi senimi aldi defol

lütfen terbiyenizi takınınnnnn

tabii baba evindeki gibi 11,12 de kalkamazsın mümkün değil..artık o evin şartlarına ayak uyduracak yoksa biter o evilik..yada çalışıp para biriktirecekler birlikte..

canım kimse kıza 6da kalk demedi 9da kalsın makul bir saatte bir işin ucundan tutsun yazık yani o kadınada..
kim olsa yazık çünkü kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil eşler bile herşeyi beraber yapıyorlar artık..

evet ben olsam bir daha yemek yaparım.

çünkü böyle bir kayın valide ile inatlaşmak çözüm değildir..

siz yemek yapmadığınız takdirde bir işin ucundan tuttuğu yok, bütün gün yemek yapmaz diye adınız çıkar..
kimse bilmez ki sizin yaptığınızı çöpe döktü de siz inat yapıyorsunuz...

o yüzden yapmaya devam edin.. siz yersiniz, eşinize yedirirsiniz..
ama kimsenin yemek yapmaz deme hakkı olmamış olur..
ve tek hatalı yemeklerinizi döktüğü için kayın valideniz olur.

Konu kapanmıştırrrr

Konunun kapatılması için 'Mune' ye özel mesaj atmalısın, burayı görmesi geç olabilir
İnatla ya da sinirle yazdıkların hoş değil ama yaşına vermek istiyorum
Önceki yorumumu da dikkatli okursan sevinirim
Umarım hayatının geri kalanında güzel seçimlerin olur
Hoşça kal...

valla evlilik konusunda bugün olaa yine evlenrm esimi kaybetmeyi goze alamazdm

ukala sensin gerizekalı b.k yemesi senimi aldi defol

kızım sizene yaaa

İyi,evlenmişsin,başın göğe ermiştir.Bir hocandan yardım isteseydin sana sahip çıkmaları için pekala elinden tutan olurdu.Yaşın küçük ama maşallah dilin uzun.Evliliği sevişmekten ibaret sanmışsın belli,bile bile lades demişsin,hiç sızlanma.

Son düzenleme:
canım kimse kıza 6da kalk demedi 9da kalsın makul bir saatte bir işin ucundan tutsun yazık yani o kadınada..
kim olsa yazık çünkü kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil eşler bile herşeyi beraber yapıyorlar artık..

Gene katılıyorum yorumuna :))

oraya belirli bir düzene gitmiş,zaten belirli bir yaştan sonra insanlar kuralcı oluyor..kadında gitsin çalışsın istiyordur belki..evlilik kurtuluş yolu değildir ..aksine daha çok yükü taşımaktır..maalesef öyle..konu sahibi sadece kendi evi ise gönlünce davranabilir onun haricinde o eve tabii olmak zorunda..

Back
X