- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
olurmu canım öyle..![]()
Olur olur:)durmuyolar yerinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olurmu canım öyle..![]()
Olur olur:)durmuyolar yerinde
18 yaşındayım borçlarmz var ondan malum dügünü esim yapti bi kurus vermei babasi
Neden kizin uzerine bu kadar gidiyirsunuz sonucta 18 yasinda bukiz yanlislari hatalari olacaktir ona fogru yolu gostermek varken nasil boyle davranir her zaman büyükler hakli olmuyor ne var 11e kadar uyuyorsa insan kendi evinde de mi rahat edemicek oda o evde yaşıyorsa hakki![]()
Yemeği geç sen,derdin neydide çocuk yaşta evlendin evladım!!
Senin ailen filan yokmu..
Resmi nikahın vardır umarım...
buraya yazmakla hata ettim özür dilerim kimse anlamaz beni o kadar bunaldım ki bu evden buraya yazdım işe bak bide vajinismus denen illet var bende herşey üst üste üzerime gelmeyin benim yüküm zaten agır babamı bi senedr görmedim bana küs annemi aylardr görmedm çok özledim bu evde geline saygi yok sevgi yok zaten psikolojm bozuk yapmayn üstüme gelmeyin yorum yapmayin lütfennnnnn![]()
okuduğum en mantıklı soru buydu.
kız kayınvalidemi gitsin evden ozaman..biz çalış falan diye teşvik ediyoruz burda..ben kayınvalidemin evine haftada 1..3 ziyaret ederdim ondada elime ayağıma dolanırdı..eskiler kuralcı oluyor..kendi evinde sofrayı hemen kaldırmassın belki ama apar topar yiyip kaldırıp çayı koyup sonra içip eve dönüyorduk mesela..kendi evindeki gibi olmazz
buraya yazmakla hata ettim özür dilerim kimse anlamaz beni o kadar bunaldım ki bu evden buraya yazdım işe bak bide vajinismus denen illet var bende herşey üst üste üzerime gelmeyin benim yüküm zaten agır babamı bi senedr görmedim bana küs annemi aylardr görmedm çok özledim bu evde geline saygi yok sevgi yok zaten psikolojm bozuk yapmayn üstüme gelmeyin yorum yapmayin lütfennnnnn![]()
kayınvalideye fikri soruldumu acaba gelin gelirken orası var birde..:44:
ben k.validenin yerinde olsam kaçtığın an geri götürür bırakırdım seni.. 18 yahu 18 yaş.. seneye bir de bebek olur al sana cümbüş..
Aile önemli benim için,neden erken evliliğe evet diyorlar..
Belkide kızımız kaçmış ta olabilir,bilemiyorum yani..
oğlunun gelini oldu annesinin evindeki gibi rahat olsun..bunlar fantezi..kaç tane türk gelini bu rahatlığı yaşamış allah aşkına..millet kendi kızın kahrını çekemiyor yeri gelince..bence eve kabul etmesi hata..18 yaşındaki kızdan ev hanımı olmaz![]()
Oyle guzel ev hanimi olur ki kimse anasinin karninda ogrenmiyor ev hanimligini yemek yapmayi ben kahrini ceksin demiyorum saygisizlik etmedigi surece sorun yok ne var kendi kizi gibi alsa güzelce egitse benim babannemin bir sözü vardir öğrendiğin sana yaptığın bana diye ogretsin isleri biraksin uzerine güler yüzle simdi bu kv bu yaptigi ile taktir mi topladi ancak arada itismeye sebep oldu hep yatacak degil insan yata yatada sıkılır yapar elbetKonu sahibi ev işi bile yapmıyormuş,kayınvalide de bütün gün onlara yemek yapmak ve ev işini yapmak zorunda değil ki ki artık aynı evin içinde 2 aile yaşıyor ikisinin birden ortak hareket etmesi lazım.Eğer bir insan evleniyorsa hem kadın hem de erkek bazı sorumluluklarında alacak.
Yok arkadasim kimsenin kimseye tahammülü kalmamis ne evladin ana babaya nede anne babanin evladina hoş görü anlayis bunlar bir anlam ifade etmiyor mu yaAynen katiliyorum size..
Kotulukle,kirici olarak hicbirsey ogretemezsiniz insanlara..
Sevgiyle guzellikle ogretilir hersey.. Ama bunu uygulayan insan sayisi oyle az ki..
off off...
Allah yardimcisi olsun Konu sahibi arkadasin..
15 inde kaçmış
Kayınvalidede hatalı,ben olsam almazdım eve.
Evliliği evcilik oyunu zannediyor bunlar,sonrada kayınvalide onu yaptı,kocam bunu yaptı.
15 inde kaçmış
Kayınvalidede hatalı,ben olsam almazdım eve.
Evliliği evcilik oyunu zannediyor bunlar,sonrada kayınvalide onu yaptı,kocam bunu yaptı.