• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

Güzelim neden bu kadar erken evlendin? O kadar üzüldüm ki senin adına. Umuyorum bundan sonra hayatın güzel olur.
Konuya gelince sevgi ve saygının olmadığı yerde insanın içinden bir şey yapmak gelmez. Güleryüz, huzur olduğunda her şey keyifle yapılır. Kız daha 18 yaşında! Yapmış bir hata evlenmiş. Kaynanası da daha 18 yaşındaki kıza kaynanalık yapmaya çalışacağına anne gibi yaklaşsa bunlar olmazdı bence. Ee insanlık meselesi işte. :ssz:

Son düzenleme:
malesef, babası başkasına zorla evlendırmeye calıstıgından, sevdıgıne kacmıs. Ama dedıgınız nıkah sorusunda haklısınız kactıgında 17 yasındaymıs.
Konu sahıbı resmı nıkah sorusuna da bır cevap versen?

Babası adam olsaydı da,bu yanlışı yapmasaydı,evladı üzerinde kumar oynamış..
Cevab belli zaten..

ha birde olayın şu yüzü var oğlumuz erken yaşta cinsel hayat atılacak sevdi diye söz geçiremiyorlar..
şimdi ne oldu..vajinismus..eve fazladan biri daha ..kayınvalidede oğluna söz geçiremediği için acısını gelinden çıkarıyorsa bilemem..oğlum biriktir paranı evlenirsin zamanı gelince deseydi..:19:

resmi nikahım var evet eşime kaçtım onu çok seviyorum tapıyorum ona şimdi olaa yine kaçarım !

resmi nikahım var evet eşime kaçtım onu çok seviyorum tapıyorum ona şimdi olaa yine kaçarım !

senin tüm sorumluluğundan kurtulmuş ailen sanki senbir evlat değilmişsin gibi..senin aşkının ceremesini kayınvalide çekmek zorunda değil maalesf..aynı eve girerken ne düşündün peki..

Cevab belli zaten..

aileler her zaman evlatlarının iyiliğini düşünür belkide biliyordu babası çok kötü insanlardı sevdiği cocugun ailesi , ondan vermek istemedi kıyamadı kızına ama kız naptı kaçtı gitti hayatını kararttı kimbilir ne kadar kötü bir aileye çattı belki eşi iyidir ama yayatn insana eşşek gibi yatma kalak diyen bir kaynanası var bildigin cehenneme düşmüş kızımız

Umarım bi kaç yıl sonrada aynı şeyi söyleyebilirsin.
Hayat gördüğünden çok daha acımasız. Bazen öyle şeyler duyup görüyosun ki o taptığın adamı tırnağın kadar sevmez oluyorsun.
İnşallah hayat daha kötü tecrübeler yaşatmaz sana

İyi hoş ama güzelim bu kafa yapısıyla sen daha çok üzülürsün. Ne diyim eve dön bir daha kaç, yine kaç, bir daha kaç. :ssz: Olmuşla ölmüşe çare yok ama insan biraz hatalarından ders çıkarır.

Kadin her yerde kadin. O degil de gelecegin korkunc kayinvalide tiplerini okuyorum suan.
Genc geline guzellikle yaklasmayan, cope yemek dokme potansiyeline sahip, yoll gostermek yerine tukaka eden, esssssek gibi yatiyo diyen ..

arkadaşlar ben bu konu sahibine sataşan kimselerle aynı kültürün insanı olduğuma şaşırıyorum...

şimdi bu kız 18 yaşında ve bana göre çocuk. zaten de çocuk olduğu için bu yaşta böyle bir deli cesareti ile sevdiğini düşündüğü bir adamşa evlenmiş.

ama evlenmeyi bilmiş diyenler olmuş. sizce bilmiş mi? bilmiş olsa bir kere vajinusmus olmazdı bilmiş olsa ev üstüne ev olmaz klişesini el kadar çocuk bilirken, bu eve kaçmazdı. ki kaçmak diyoruz hiç olgun bir insan kaçmak gibi bir gaflette bulunur mu?

bu mevzuda iş düşen kişi kayınvalide olmalı. şevkat gösteren seven saran kollayan öğreten ailesinin eksiliğini vermeyen.
ama kayınvalide profilimiz bu saate kadar eşek gibi yatıyorsun modunda hakaret eden, yapılan yemeği çöpe atan biri. konu sahibi evlenmeyi bilememiş ama kayınvalide de oğlunun sevdiği kızı sevmeyi bilememiş. insanlık yönünü tamamlayamamış. anne olabildiğine emin ama kayınvalide olamayanın anneliği eksik kalır.

şimdi 21 yaşında bir erkek kardeşim var 18 yaşında da bir kız arkadaşı. öyle rahatlar ki gelir bizim evde annemlerde yani kalırlar yer içer öğleye kadar uyur bir bardak kaldırdığını görmedim. anne yüz verme derim, ne yapayım kovayım mı der? elini birşeye sürmüyor derim. daha çocuk öğrenir der. hep bakarım güzel güzel konuşur öğüstler verir, sınavlarına motive eder çalışsın die örnekler verir. arar çalışıyor musun diye sorar? bu kadın da benim annem ve müstakbel kayınvalide adayı.

büyük teker nereye giderse küçük teker de oraya gidermiş.

konu sahibi sana önerebileceği tek bir şey var, inşallah yapabilirsin olgunluğun, insanlığınla o kayınvalidene örnek ol... onun sana öğretebileceği birşey yok belli ki, senden öğreneceği şeyleri öğrenmiş olur böylece.

Cevab belli zaten..

Katiliyorum.
Acelen neydi be adam .
Bu kizin da sucu yok bence.
Baskasiyla evlenecegime sevgilimle evleneyim demiş.
Ah var ya..
Bunun tüm çektikleri o babanin yuzunden...
Birde kizla gorusmuyormus kendi sucunu bilmeden..
Yazik..

merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿

Yanlış yapmış. Sen yine de yemek yap. O döksün sen yap. Onun olduğu kadar senin de mutfağın senin de evin orası. Arada bir eşinle başbaşa yemeğe gitmeyi de ihmal etme. Ama yemek yapmadığın bir gün git yemeğe.

oğlunun gelini oldu annesinin evindeki

canım benim ukalaca cvp verdği için yorumlar katılaştı. 18 yaş çocuk değil ki. ben 18 yaşındayken kime gidersem gideyim yardım etmeye çalışırdım. evdede aynı şekilde anneme kıyamam yardım ederim. nişanlımın evine gittiğimde de kayınvalidem iş yapınca kendimi kötü hissediyorum. koskoca kadın diyorum kendim yapıp yardım etmeye çalışıyorum. yengem 17 yaşında gelin olduğunda ilk zamanlar aynı evdeydik. yardım etmeye çalışıyordu bi işin ucundan tutmaya çalışıyordu. istese yapmaz görümce var yapsın derdi. bende ona gidince aynı şekilde yapıyorum asla oturmuyorum. 18 yaş küçük değil. öğlene kadar yatıp iş yapmamayı akıl edebilen zihniyet her şeyi akıl eder.

Arkadasim haklisin 18 yas küçük bir yas degil ama günümüzde oyle genclerin işle gucle pek arasi iyi degil birde sen ailenden öyle ogrenmissin bence kizda degil annesinde hata anasina bak kizini al demisler ogretmemis demekki birak evi biz bi misafirlige gittigimizde bile kalkar hizmet rederiz öyle gördük ogrendik ama herkes bir olacsk degil ben boyleyim diye herkesi boyle volacak degil ya eskilere ornek verenler var dmdi ne eskisi gibiki hersey değişiyor

aileler her zaman evlatlarının iyiliğini düşünür belkide biliyordu babası çok kötü insanlardı sevdiği cocugun ailesi , ondan vermek istemedi kıyamadı kızına ama kız naptı kaçtı gitti hayatını kararttı kimbilir ne kadar kötü bir aileye çattı belki eşi iyidir ama yayatn insana eşşek gibi yatma kalak diyen bir kaynanası var bildigin cehenneme düşmüş kızımız

Babası zorla evlendirmek istemiş,kayınvalide de az değil,biliyor ki kızımızın arkasında desteği yok,vurun abalıya diyor..

Kac yasinda kadinlar burda neler yazmis yaaa. Ne farkiniz kaldi bu kayinvalideden?
Biz yıllarca yengemize hizmet ettik is yapmiyor diye. Karakteridir dedik kabullendik. Essseeek gibi yatiyor demedik.
Ne kaybettik?
Hic...
Bu kayinvalide basindan idareci ve yol gosterici olmalıydı.
Yemegi cope dokmesinden belli zaten igrenc bir kadin oldugu.
Bir dahaki yemegi beraber yapalim kizim olur mu demek bu kadar mi zor?

konu sahibi bu kadar dik kafalı olma yoksa çok sorun yaşarsın o kayınvalidenle kadını iyice kendine kıl kaptırtma :20: bu arada eşin kaç yaşında söylemiş miydin :44:

Back
X