- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Aramdaki samimiyet ve sevgiye bağlı. Sevdiğim bir dostumsa tekrar ararım. Sıradan bir arkadaşsa aramamBenim öğretmen bir arkadaşım var.Eşi atandı.Başka sehirdeler.Arkadaşimda kpss çalışıyor.Biz uzun yıllardır buraya geldiklerinde onunla görüşürüz ve telefonda uzun saatler konuşuruz.
En son bayramda iyi bayramlar diye mesaj attım,dönüş yapmadı.3 4 defa aradım,açmadı ve dönmedi.Siz olsanız birdaha konuşur musunuz?
Benim öğretmen bir arkadaşım var.Eşi atandı.Başka sehirdeler.Arkadaşimda kpss çalışıyor.Biz uzun yıllardır buraya geldiklerinde onunla görüşürüz ve telefonda uzun saatler konuşuruz.
En son bayramda iyi bayramlar diye mesaj attım,dönüş yapmadı.3 4 defa aradım,açmadı ve dönmedi.Siz olsanız birdaha konuşur musunuz?
Hayır.Benim öğretmen bir arkadaşım var.Eşi atandı.Başka sehirdeler.Arkadaşimda kpss çalışıyor.Biz uzun yıllardır buraya geldiklerinde onunla görüşürüz ve telefonda uzun saatler konuşuruz.
Tabi ki hayır.Benim öğretmen bir arkadaşım var.Eşi atandı.Başka sehirdeler.Arkadaşimda kpss çalışıyor.Biz uzun yıllardır buraya geldiklerinde onunla görüşürüz ve telefonda uzun saatler konuşuruz.
Yani mesaj atabilir, müsait değilim,sonra döneceğim diye.Ararsa bende acmayacagimAynısı başıma geldi. İletişimi direk kestim. 8-9 sene oldu hatta. Hiç de pişman değilim. Hayatınızda gereksiz insanlar bulundurmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?