- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi yoncamgoncam
-
Hamikeyim diyince de dunyadaki tek hamile sensin sanki dedi gecen gun...
Kadin ruhunda anlamiyor eminim artik.
Neyse ben elimden geleniyaoacagim dediniz gibi.
Nâssı yani 15 Yaşında evlilik mi????Bu Arad YAŞ sorununa gelinceye sana şunu diyim benim eşim 42 Yaşında ben 23 yaşındayım 8 Yıldır evliyi -ama bu hiç bir zman problem olmadı aramızda ikimizde çocuk ruhluyuz ve canımın bir istediğini söylemesem ertesi günü onu hemen alır söylemesem de alır jestleri çoktur !! Herşey karşılıklı canım bunu unutmaa !! Bizim Hayatımız böyle olmasa yada o çocuk ruhlu olmasa bana ayak uydurmasa bizde de Sıkıntılar olabilirdi ama birbirimizin halinden çok çok iyi anlayabiliyoruz şükür !!!
Evet olamaz mı ! Şunu unutmayın hayatta Yaşananlar insanı olgunlaştırılan ben 15 yaşındayken 30 Yaşında gibi hissediyordum yaşadıklarımdan ötürü büyümek zorundaydım çünkü destek olanım yoktuNâssı yani 15 Yaşında evlilik mi????
Biz ayni yastayiz, sorun yasta degil zaten onun oldugundan yasli davranmasinda.
Yoksa ne insanlar var yasfarki olup uyumlu olan. Yasin hicbir onemi yokmus bunu ben ispatlamis oldum aci bir sekilde
Risk almışsınız büyük ama hayırlı olmuş diyosunuz tebrik ederim.
Merhabalar,
Ben 3 yillik evli, yurtdisinda yasayan, iyi egitimli, etrafinda oldukca guzel bulunan bir bayanim. Esim Isvicre dogumlu bir Ingiliz ve tum ailesi ile ayni sehirde yasiyoruz.
Sizi bunaltmassam kisaca anlatmaya calisacagim. Kocamla aramizda yas farki yok, ikimiz de 32 yasindayiz ancak o 52 yasinda gibi.
Her aksam isten gelir gelmez yemegini yer ve uyur, cani sevismek isterse beni cagirir o kadar.
Agzindan evlendigimiz gun disinda bir tek guzel soz duymadim bugune kadar.
Ben calismiyorum ve burda hic arkadasim yok. Dolayisiyle o evden geldiginde birseyler yapmak istiyorum ama o sadece uyumak istiyor. Ben birsey istersem suclu oluyorum. Dusuncesiz oluyorum. Ama o benim burdatek arkadasim halbuki bunu anlamiyor.
Surekli ben istemiyorum, ben bunu istiyorum surekli onun istedigi olacak.
Tek sosyal aktivitemiz ailesine yemege gitmek.
Su anda 5 aylik hamileyim ve esimden butun bu birikimler yuzunden cok sogudum.
Bana dun, senin yuzunden hayatim cok kotu igrenc bir hal aldi, ne bicim kadinsin dedi. Hayatimda senin kadar igrenc birini gormedim dedi.
Ne yapiyorum dedim. Ona hic sarilip opmemisim uzun zamandir. Dogru. Cunku icimden gelmedi.
Yanimda surekli gegiren bir adam. Hamile oldugumu ogrendiginde aaa oyle mi diyip kafasini televizyona cevirecek kadar ilgisiz.
Bugune bugun bir tek cicek almadi bana. Bu arada para harcamaktan odu kopar. 5 liralik bir cikolata bile alinacaksa 3 gun gercekten ihtiyacimiz var mi dusunmemiz lazim. Sinemaya sadece indiirimli gunde arada bir gideriz ve tabii ki yemek icmek yasak. Once evde karin doyurulacak yanimiza su alinacak orda paa harcamak yasak.
Bu arada durumu 3 aileyi gecindirecek kadar iyi ama harcamayi sevmiyor.
Sanirim hamilelikten dolayi onceden batan hersey artik dayanilmaz bir hal aldi. Ve beni hic anlamiyor. Hamile olmama ragmen surekli inadina gibi kavgalar cikartiyor.
Abartiyormuyum sizce ,siz olsaniz ne yapardiniz?
Battikca eski seyler geliyor aklima. O zaman onemsememistim ama simdi dusununce sinir oluyorum.
Birgun cok hastayim, atesim var. Onun en yakin arkadasinin dogumgunu sen git dedim. O da gitti.
Ben cok gitmek istiyordum. Cunku zatrn bir aktivite yok hayatimizda renk olacakti. O yuzden uzgundum.
Donunce bana o kadar ballandirarak anlattiki sanki beni uzmek ister gibi.
Keske sende olsaydin daha guzel olurdu demesini beklemistim ben saf hatun.
Ama o , asiri eglendik, omrumde boyle eglenmedim. En sevdigin ickiler ve yiyecekler.vardi hepsini kacirdin dedi.
O zaman bu bana batmamisti ama su an hersey oldgu gibi eskide olan olaylar da batiyor.
Ben İngiliz kadınlarını beğeniyorum, erkeklerini değilO avatarla bu yorumu yazmaniz biraz ironik olmus. Ingilizin hasini koca diye almissiniz siz.
(Sakaydi, kizmayin bana)
Iyi de Çalışınca o 'nanny' tutacak para kazanıyorsunuz. O 'iyi eğitiminizi' geğiren Kocanız için heba etmeseydiniz keşke.Tabii ki dogumdan sonra calisamam cunku nanny tutmaya para lazim :))))
Kesinlikle para heaabi bilmeyen de kotu ama bu da kotu.Tam tersi durumda çekilmez oluyo.
Para mesela borçsuz evlendik diyebilirim kredi kartında 2000 lira buzdolabı borcu vardı 2 ayda kapattım onu. 1,5 yıllık evliyiz 15binden fazla borcumuz var.
Çünkü eşim parayı kullanmayı bilmiyo.
Sosyalliğe gelince illa eşinle veya bi başkasıyla bişeyler yapman gerekmiyor.
Ben ençok yalnızken bişeyler yapınca mutlu oluyorum.
Yalnız alışveriş tek sinema tiyatro
Tekbaşıma sahilde kahve içmek gibi gibi
Heba etmedeim turkiyeye dondugumde cok rahat is bulabilirim ama burda sikinti oldu dilden dolayi.Iyi de Çalışınca o 'nanny' tutacak para kazanıyorsunuz. O 'iyi eğitiminizi' geğiren Kocanız için heba etmeseydiniz keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?