Siz Olsaniz Boyle Bir Kocaya Dayanabilirmisiniz?

Bu Arad YAŞ sorununa gelinceye sana şunu diyim benim eşim 42 Yaşında ben 23 yaşındayım 8 Yıldır evliyi -ama bu hiç bir zman problem olmadı aramızda ikimizde çocuk ruhluyuz ve canımın bir istediğini söylemesem ertesi günü onu hemen alır söylemesem de alır jestleri çoktur !! Herşey karşılıklı canım bunu unutmaa !! Bizim Hayatımız böyle olmasa yada o çocuk ruhlu olmasa bana ayak uydurmasa bizde de Sıkıntılar olabilirdi ama birbirimizin halinden çok çok iyi anlayabiliyoruz şükür !!!

Hamikeyim diyince de dunyadaki tek hamile sensin sanki dedi gecen gun...

Kadin ruhunda anlamiyor eminim artik.

Neyse ben elimden geleniyaoacagim dediniz gibi.

Sana tavsiyem eşini aile danışmanına gitmeye ikna et bunun üstesinden gelemeyeceğiniZe benziyor ikiniz giderseniz ben bunun üstünden kalkacağınızdan inanıyorum ama destek almadan bence bu evlilik biter

Hayata bir kere geliyoruz ne okursa olsun bir gerçek vaki ölüm dışında Herşeyin çaresi var !!

Nâssı yani 15 Yaşında evlilik mi????

Nâssı yani 15 Yaşında evlilik mi????
Evet olamaz mı ! Şunu unutmayın hayatta Yaşananlar insanı olgunlaştırılan ben 15 yaşındayken 30 Yaşında gibi hissediyordum yaşadıklarımdan ötürü büyümek zorundaydım çünkü destek olanım yoktu

Biz ayni yastayiz, sorun yasta degil zaten onun oldugundan yasli davranmasinda.

Yoksa ne insanlar var yasfarki olup uyumlu olan. Yasin hicbir onemi yokmus bunu ben ispatlamis oldum aci bir sekilde

Biz ayni yastayiz, sorun yasta degil zaten onun oldugundan yasli davranmasinda.

Yoksa ne insanlar var yasfarki olup uyumlu olan. Yasin hicbir onemi yokmus bunu ben ispatlamis oldum aci bir sekilde

Bu konuda haklısın bence dediğimi düşün !! Uzman desteği almanız Şart bence!! Yoksa bulunmalarından tek başına kalkamazsın bence senı üzmek değil amacım doğru yola götürmek

Risk almışsınız büyük ama hayırlı olmuş diyosunuz tebrik ederim.

Tebrik ettiğiniz için teşekkür ederim küçümsemediyseniz içinde ayrı teşekkür ederim hayat insananın önüne öyle kötü Şeyler çıkarıyor ki küçük yaşta ama önünüze tutulan bir ayna herşeyime hayatınızı değiştirebiliyor güzelliğiyle benimkide bu Çelik şuan tek Sıkıntımız bebeğimizin olmaması ama inşallah oda olur !!

Battikca eski seyler geliyor aklima. O zaman onemsememistim ama simdi dusununce sinir oluyorum.

Birgun cok hastayim, atesim var. Onun en yakin arkadasinin dogumgunu sen git dedim. O da gitti.

Ben cok gitmek istiyordum. Cunku zatrn bir aktivite yok hayatimizda renk olacakti. O yuzden uzgundum.

Donunce bana o kadar ballandirarak anlattiki sanki beni uzmek ister gibi.

Keske sende olsaydin daha guzel olurdu demesini beklemistim ben saf hatun.

Ama o , asiri eglendik, omrumde boyle eglenmedim. En sevdigin ickiler ve yiyecekler.vardi hepsini kacirdin dedi.

O zaman bu bana batmamisti ama su an hersey oldgu gibi eskide olan olaylar da batiyor.

Anlatsam roman olur derlerya benim de öyle bir Hayatım var hiç pişman olmadım bu zamana kadar inşallah bundan sonradaolmam !!

bir mektup yazın eşinize konuşamadıklarınızı konuşun mektupla bilmem işe yarar mı ama en azından içinizi dökmek rahatlatır sizi ve aranızdaki duygusal bağ gelişir

Af eders

Affedesin ama kocan çok anlayışsız ve odunun teki ozaman anlayışın zerresi yok belli ki !! Onun bu Davranışları seni ondan soğutmuş tahminim !!! Bence çok iyi düşün !!!ya sen şuan evden çıkıp gitsen bitti desen eminim dönüp bakmayacak bu adam !!! Bu kadrona da pessssss

Tam tersi durumda çekilmez oluyo.
Para mesela borçsuz evlendik diyebilirim kredi kartında 2000 lira buzdolabı borcu vardı 2 ayda kapattım onu. 1,5 yıllık evliyiz 15binden fazla borcumuz var.
Çünkü eşim parayı kullanmayı bilmiyo.

Sosyalliğe gelince illa eşinle veya bi başkasıyla bişeyler yapman gerekmiyor.
Ben ençok yalnızken bişeyler yapınca mutlu oluyorum.
Yalnız alışveriş tek sinema tiyatro
Tekbaşıma sahilde kahve içmek gibi gibi

Zaman geldi biz bir ay boyunca aynı yemeği yediğimiz günde oldu ama hep mutluyduk birbirimizi mutlu etmeyi biliyorduk küçükte olsa bir şekilde hersey maddiyat değil maneviyat en buyuk zenginlik bence insan eşinin başını okşasa o bile ömre bedel bence

Kesinlikle para heaabi bilmeyen de kotu ama bu da kotu.

Ve ben hep yalnizim burda o yuzden artik yalniz biseyler yapmak bana zevk vermiyor ne.yazik ki

Iyi de Çalışınca o 'nanny' tutacak para kazanıyorsunuz. O 'iyi eğitiminizi' geğiren Kocanız için heba etmeseydiniz keşke.
Heba etmedeim turkiyeye dondugumde cok rahat is bulabilirim ama burda sikinti oldu dilden dolayi.

Ilk evlendiimde o gegiren koca degil asik oldugum adamdi... nerden bilebilirsiniz bazi seyleri

Bakın başka sayfada maddi durumu olmadığı için uzman desteği alamıyor ama sizin maddi sıkıntısınız yoksa gidin bence ben başka da bir,ey demiyorum !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…