Siz Olsaniz Boyle Bir Kocaya Dayanabilirmisiniz?

Depresyonda olabilecegini soyledim. Hayir sadece bu ara canim sikkin isten dolayi diyor ama isyerinde hicbir sikintisi yok sordugumda hersey guzel diyor.

Galiba kabullenmek istemiyor. Ona gore depresyon dunyanin en kotu seyi cunku taa.flort.doneminde bir konusma olmustu ordan hatirliyorum.

Ben normal bir hastalik o da demistim ama o oyle dusunmuyor.

Evet cok haklisiniz calisma konusunda.

Sadece basvurdugum iyi isler olmadi dil dolayisiyla.

Digerlerini de sana yakismaz diye o istemedi boyle kaldi.

Ben cok asik evlendim. Basta zaten gozum gornuyordu birsey, sonra sevdigim icin gormezden geldim.

Ama benimki de can patlican degil iste birike birike sogudum.

Sanirim asktan umrumda olmadi gormedim umursamadim haklisiniz

Sanirim asktan umrumda olmadi gormedim umursamadim haklisiniz

Vallahi benim sevdigim herif de o taraftan diyeyim, o da yerde 1 euro bulmust bir kere, 1 saat sevinmisti (abartisiz) . Bana cok tatli gelmisti, seviyordum cunku. Ne yapsa tatli geliyordu, seviyordum cunku, zannimca size de aynisi oldu Size ne kadar zamandan sonra para konusundaki bu tutumu batmaya basladi ? Insan sevince her seyi hos gorebiliyor sanirim, merak ettim.

Ben de cok asigim, o simdi sitese isimi, gucumu her seyimi birakip giderim. Siz her seyinizden vazgectiginize pisman misiniz? Yine olsa yine yapar miydiniz ?

Iliskinizin baslarinda davranislari nasildi ? El ustunde mi tutardi.ne bileyim nasil davranirdi?

Bunca zaman bu derece rahatsız olmadığına göre gebelik kaynaklı geçici bir durumdur diye düşünüyorum. Hassaslastiniz tabi olarak...
adamın tabiatı soğuk demek ki önceden de farklı değilmiş.kultur farkı da vardır sonuçta ingiliz sana anormal gelen onun için normaldir belki...
Allah muhabbet versin diyelim...

Yeni yeni diyelim hamile kaldigimi ogrendigimden beri zirve

Benimki de bi kere gelmisti nasil mutluuuuu ilk kez eve oyle geldi. Harika birsey oldu desi. Hayirdir dedim. Yerde para buldum dedi buldugu da iste cikolata parasi :)))) keske almasaydin baskasinin parasi ben kotu sansa inanirim o durumlarda dedim. Deli misin niye almicam o kadar bulmusum dedi .........

Insallah gebeliktendir.

Boyle yasamak cok zor

Siz beraber misiniz hala ? Yoksa sizede batti mi dabranislari bir zamandan sonra

Siz beraber misiniz hala ? Yoksa sizede batti mi dabranislari bir zamandan sonra

Degiliz, ben bana batacak noktaya ulasamadim, bazi sebeplerden dolayi yollarimiz ayrildi diyeyim. Ama ayrilmasaydi, ben de isimi birakmak durumunda kalacaktim, ona ayak uydurmak icin. Baska bir yere tasindi.

Hala seviyorum, elimde degil. Su an gittigi yere cagirsa her seyi bosverip giderim. Boyle bir durum yok ama, beni sevmediginden artik eminim. Dedigim gibi cagirsa giderim ama boyle bir sey olmicak. Yeter ki o yanimda olsun, gerisi umrumda degil.

Onun icin merak ettim, her seyi birakmak sizce degiyor mu ? Siz degdigini dusunuyor musunuz? Pisman misiniz, yoksa bugun olsa yine yapar miydiniz? Bu konudaki goruslerinizi merak ettim. Cunku ben de sizin yaptiginiz seyi yapacaktim ama o istemedi. Mutlu musunuz, pisman misiniz merak ettim.

Son düzenleme:
Yazdıklarınız bana bir üyeyi hatırlattı. Hala yazıyor mu bilmiyorum buralara. Norveçteydi o da, norveçli biriyle birliktaydi. Diyetisyendi sanırım.

Pisman degilim zorlamadim cunku cok asiktim o da oyle ve oldu bi sekilde.

Yapmsayadom icimde kalacakti.

Ama sizin durumunuzda yukaridaki uyariyor resmen uzak dur diye bence sizin icin hayirlisi olmus.

Buhayatta iyi kotu herseyi normal karsilardim. Hayat neticede. Ama gebeyken boyle olmuyor. Hersey beni mutsuz etmek uzerine kurulu gibi.

Sadece su an icin cevaplasam evet pismanim belki ama bebegim var icimde o yuzden pismanim diyemem asla. Bence o her cektigime degecek.

Gecmise mazi derler. Artik su saatten sonra neden evlendim neden cocuk yapiyorum bu adamdan sorularini sormak yerine ne yapacagim kismina odaklanmak gerekli.
Ben olsam esimle konusmayi denerdim ben bikana kadar. Madem sarilmiyorsun opmuyorsun diyor yapisirdim 404 uhu gibi pesini birakmazdim. Onceleri ittirebilir tersleyebilir ama yumusayabilir sonrasinda. Cocuk dogduktan sonra ve cocuk 1 yasina geldikten sonra bir ise girerdim. Eger bakacak kimse varsa o kadar beklemezdim. Hakaret etmeye devam edip hayati cekilmez hale getirmekte israr ederse onsuz gelecegimin planini yapar ve uygulamaya koyulurdum.

Cok haklisiniz

Prki ben sogudum su anda.ve icimden gelmiyorki 404 uhu gibi olmak.

Zorla mi yapmaliyim, denemli miyim ama o kadarsogudumki

Diliyorum bu sogukluk gecicidir. Jer tavri batiyor son birkac aydir. O da farkinda zaten bana,bagirmalarinin sebebi o cunku soguklugum hissedilmeyevek gibi degil.

Ben sucsuz degilim bende hataliyim.

Ama ona gore tum suc benim, herseyi mahveden benim. Bi popcorn almadi diye uzulmeme ne gerek varmis kucuk seyleri dert etmeme

Bencede tamtersi bi popcorn icin karini uzmeye degermi diyorum. Ama yeni yemek yemistin. Birsey satin alabilmemiz icin cok mantikli sebepler bulmam gerek her seferinde bu da beni su donemde cok yoruyor. Herseye sinircoluyorum.

Bu arada bana degil herkese oyle en yakin arkadasi 30 euro borc Istedi diye kustuler.

Ve ben batmaya basladigi icin en ufak konusmamzi bile tartisma ile sonuclaniyor bu ara

Ben soyle dusundum sizin evliliginiz hakkinda : Bence hamilelik, logusalik gectikten sonra , yeniden mutlu halinize doneceksiniz :)

Simdi biliyorsunuz ki, bu kuzeyliler soguk insanlar. Bu herifler de bizden sicakkanli oldugumuz icin hoslaniyorlar zaten. Yani ben de mesela daha cok ilgi gosteren, sicak davranan taraftim cunku herif nasil yapacagini , ne yapacagini bilmiyordu. Zaten cok sevince ilgi, sevgi seve seve gosteriyorsunuzdur. Haksiz miyim ? Sizde de durum normalde boyle midir ?

Simdi bu adam sizden gelen ilgiye alismis.Ama simdi hamilesiniz, yani ilgiye ihtiyaci olan taraf sizsiniz. Destege ve sevgi gormeye cok ihtiyaciniz var. Herif de eskisi gibi davranmiyorsunuz diye kusup kosesine cekilmis, mizmizlaniyor bence.

Eskiden seviyordunuz diye her seye musamaha gosteriyordunuz ama simdi siler degisti, hormonlar var, tahammulsuz olmaniz normal. Ote yandan bu adami genel anlamda yontmalisiniz bence , boyle hayat gecmez cunku, bir noktada patlarsiniz.

Neyse, bence konusun. Ben hamileyim, ilgiye sevgiye ihtiyacim var diyin. Odunluktan vazgecer umarim.

Sana şunu tavsiye edebilirim sadece hamilelikten sonra kesinlikle çalışmaya devam et işin yoksada iş bul kendine hem sana iyi gelecektir hem de en önemlisi bebeğinin olası bi boşanma durumunda sende kalmasını kolaylaştırır kimseye guvenme özellikle de yabancı kültür olunca daha temkinli olmak lazim

Hamikeyim diyince de dunyadaki tek hamile sensin sanki dedi gecen gun...

Kadin ruhunda anlamiyor eminim artik.

Neyse ben elimden geleniyaoacagim dediniz gibi.

Sorun her zaman iki taraflıdır tek Taraflı değildir ama ilgisizliğe asla tahammül edemem !!! Nereye kadar !!! Kendine bir Hizmetçi tutaymış derim ben böyle bir Erkeğe çok şey söyle ek isterdim ama söylemeyeceğim karı koca demek ortak hayat demek Karşılık demek hayatta hersey karşılıklıdır evlilik te bile !!! Yoksa monotonlaşır hayat !!!

Buraya yazdıklarının aynısını eşinize söyleyin bence. Karşılıklı konuşun o sizin siz onun kötü yönlerini söyleyin sonra düzeltmeye çalışın.Sudan sebepler bunlar düzelmeyecek bir şey göremedim ben. Yalnız bebeği duyduğu andaki olaya şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…