- 14 Aralık 2014
- 50
- 20
- 13
- Konu Sahibi yoncamgoncam
-
Depresyonda olabilecegini soyledim. Hayir sadece bu ara canim sikkin isten dolayi diyor ama isyerinde hicbir sikintisi yok sordugumda hersey guzel diyor.Bana niyeyse psikofizyolojik bir rahatsizligi varmis gibi geldi. Cunku kaba olmayi anlarim, agresif olmayi anlarim da o yasta bir erkegin surekli uyumasi.... Hic eglenmek istememesi.... Bence esinizin bir rahatsizligi var. Kendisinin ruhsal sikintilari var mi? Travmatik bir deneyim gecmis mi basindan?
Anlattiklariniz depresyonun temel belirtileri.
Evet cok haklisiniz calisma konusunda.Bu adami siz secmediniz mi? Zorla evlendirilmediniz diye anladim... Hadi sevgiliyken göremediniz ama hamile kalmadan önce böyyle oldugu batiyormus zaten, neden bide hamile kaliyorsunuz? Hepsini gectim iyi egitimliyim diyorsunuz, peki neden calismiyorsunuz? Bütün gün evde durursaniz, hic sosyal degilseniz, arkadasinizda yoksa, adam normal olsada batar size... Önce kendinizde arayin yanlislari sonra bakin bakalim esiniz gercekten bukadar haksiz mi...
Sanirim asktan umrumda olmadi gormedim umursamadim haklisinizYani bu adam Isvicrelilere gore bile extra odun.
Ben cimrilik konusunda yorum yapmak istiyorum.
Ablacigim, flort ederken hic mi dikkat etmediniz ?
Madem uluslararasi is yapiyorsunuz bilmeniz gerekirdi , Almanca konusan ulkelerdeki insanlar cok cimri. 1 euroluk kolayi almak icin 1 saat dusunurler. Ceplerinden pra gidiyor diye disari yemege gitmezler. Suya para vermemek icin sirtlarinda 1.5 litrelik suyla dolasirlar. 10 yillik sevgili oldugu kadina , senin bana 50 cent borcun vardi ver, diyeni bile gordum.
Ilgisizligi duzelebilir ama cimrilik duzelmez, soyleyeyim dedim.
Sanirim asktan umrumda olmadi gormedim umursamadim haklisiniz
Yeni yeni diyelim hamile kaldigimi ogrendigimden beri zirveVallahi benim sevdigim herif de o taraftan diyeyim, o da yerde 1 euro bulmust bir kere, 1 saat sevinmisti (abartisiz) . Bana cok tatli gelmisti, seviyordum cunku. Ne yapsa tatli geliyordu, seviyordum cunku, zannimca size de aynisi olduSize ne kadar zamandan sonra para konusundaki bu tutumu batmaya basladi ? Insan sevince her seyi hos gorebiliyor sanirim, merak ettim.
Insallah gebeliktendir.Bunca zaman bu derece rahatsız olmadığına göre gebelik kaynaklı geçici bir durumdur diye düşünüyorum. Hassaslastiniz tabi olarak...
adamın tabiatı soğuk demek ki önceden de farklı değilmiş.kultur farkı da vardır sonuçta ingiliz sana anormal gelen onun için normaldir belki...
Allah muhabbet versin diyelim...
Siz beraber misiniz hala ? Yoksa sizede batti mi dabranislari bir zamandan sonraVallahi benim sevdigim herif de o taraftan diyeyim, o da yerde 1 euro bulmust bir kere, 1 saat sevinmisti (abartisiz) . Bana cok tatli gelmisti, seviyordum cunku. Ne yapsa tatli geliyordu, seviyordum cunku, zannimca size de aynisi olduSize ne kadar zamandan sonra para konusundaki bu tutumu batmaya basladi ? Insan sevince her seyi hos gorebiliyor sanirim, merak ettim.
Ben de cok asigim, o simdi sitese isimi, gucumu her seyimi birakip giderim. Siz her seyinizden vazgectiginize pisman misiniz? Yine olsa yine yapar miydiniz ?
Iliskinizin baslarinda davranislari nasildi ? El ustunde mi tutardi.ne bileyim nasil davranirdi?
Siz beraber misiniz hala ? Yoksa sizede batti mi dabranislari bir zamandan sonra
Yazdıklarınız bana bir üyeyi hatırlattı. Hala yazıyor mu bilmiyorum buralara. Norveçteydi o da, norveçli biriyle birliktaydi. Diyetisyendi sanırım.Yeni yeni diyelim hamile kaldigimi ogrendigimden beri zirve
Benimki de bi kere gelmisti nasil mutluuuuu ilk kez eve oyle geldi. Harika birsey oldu desi. Hayirdir dedim. Yerde para buldum dedi buldugu da iste cikolata parasi :)))) keske almasaydin baskasinin parasi ben kotu sansa inanirim o durumlarda dedim. Deli misin niye almicam o kadar bulmusum dedi .........
Pisman degilim zorlamadim cunku cok asiktim o da oyle ve oldu bi sekilde.Degiliz, ben bana batacak noktaya ulasamadim, bazi sebeplerden dolayi yollarimiz ayrildi diyeyim. Ama ayrilmasaydi, ben de isimi birakmak durumunda kalacaktim, ona ayak uydurmak icin. Baska bir yere tasindi.
Hala seviyorum, elimde degil. Su an gittigi yere cagirsa her seyi bosverip giderim. Boyle bir durum yok ama, beni sevmediginden artik eminim. Dedigim gibi cagirsa giderim ama boyle bir sey olmicak. Yeter ki o yanimda olsun, gerisi umrumda degil.
Onun icin merak ettim, her seyi birakmak sizce degiyor mu ? Siz degdigini dusunuyor musunuz? Pisman misiniz, yoksa bugun olsa yine yapar miydiniz? Bu konudaki goruslerinizi merak ettim. Cunku ben de sizin yaptiginiz seyi yapacaktim ama o istemedi.
Kim acaba dilerim gorur ve yazarYazdıklarınız bana bir üyeyi hatırlattı. Hala yazıyor mu bilmiyorum buralara. Norveçteydi o da, norveçli biriyle birliktaydi. Diyetisyendi sanırım.
Cok haklisinizGecmise mazi derler. Artik su saatten sonra neden evlendim neden cocuk yapiyorum bu adamdan sorularini sormak yerine ne yapacagim kismina odaklanmak gerekli.
Ben olsam esimle konusmayi denerdim ben bikana kadar. Madem sarilmiyorsun opmuyorsun diyor yapisirdim 404 uhu gibi pesini birakmazdim. Onceleri ittirebilir tersleyebilir ama yumusayabilir sonrasinda. Cocuk dogduktan sonra ve cocuk 1 yasina geldikten sonra bir ise girerdim. Eger bakacak kimse varsa o kadar beklemezdim. Hakaret etmeye devam edip hayati cekilmez hale getirmekte israr ederse onsuz gelecegimin planini yapar ve uygulamaya koyulurdum.
Pisman degilim zorlamadim cunku cok asiktim o da oyle ve oldu bi sekilde.
Yapmsayadom icimde kalacakti.
Ama sizin durumunuzda yukaridaki uyariyor resmen uzak dur diye bence sizin icin hayirlisi olmus.
Buhayatta iyi kotu herseyi normal karsilardim. Hayat neticede. Ama gebeyken boyle olmuyor. Hersey beni mutsuz etmek uzerine kurulu gibi.
Sadece su an icin cevaplasam evet pismanim belki ama bebegim var icimde o yuzden pismanim diyemem asla. Bence o her cektigime degecek.
Merhabalar,
Ben 3 yillik evli, yurtdisinda yasayan, iyi egitimli, etrafinda oldukca guzel bulunan bir bayanim. Esim Isvicre dogumlu bir Ingiliz ve tum ailesi ile ayni sehirde yasiyoruz.
Sizi bunaltmassam kisaca anlatmaya calisacagim. Kocamla aramizda yas farki yok, ikimiz de 32 yasindayiz ancak o 52 yasinda gibi.
Her aksam isten gelir gelmez yemegini yer ve uyur, cani sevismek isterse beni cagirir o kadar.
Agzindan evlendigimiz gun disinda bir tek guzel soz duymadim bugune kadar.
Ben calismiyorum ve burda hic arkadasim yok. Dolayisiyle o evden geldiginde birseyler yapmak istiyorum ama o sadece uyumak istiyor. Ben birsey istersem suclu oluyorum. Dusuncesiz oluyorum. Ama o benim burdatek arkadasim halbuki bunu anlamiyor.
Surekli ben istemiyorum, ben bunu istiyorum surekli onun istedigi olacak.
Tek sosyal aktivitemiz ailesine yemege gitmek.
Su anda 5 aylik hamileyim ve esimden butun bu birikimler yuzunden cok sogudum.
Bana dun, senin yuzunden hayatim cok kotu igrenc bir hal aldi, ne bicim kadinsin dedi. Hayatimda senin kadar igrenc birini gormedim dedi.
Ne yapiyorum dedim. Ona hic sarilip opmemisim uzun zamandir. Dogru. Cunku icimden gelmedi.
Yanimda surekli gegiren bir adam. Hamile oldugumu ogrendiginde aaa oyle mi diyip kafasini televizyona cevirecek kadar ilgisiz.
Bugune bugun bir tek cicek almadi bana. Bu arada para harcamaktan odu kopar. 5 liralik bir cikolata bile alinacaksa 3 gun gercekten ihtiyacimiz var mi dusunmemiz lazim. Sinemaya sadece indiirimli gunde arada bir gideriz ve tabii ki yemek icmek yasak. Once evde karin doyurulacak yanimiza su alinacak orda paa harcamak yasak.
Bu arada durumu 3 aileyi gecindirecek kadar iyi ama harcamayi sevmiyor.
Sanirim hamilelikten dolayi onceden batan hersey artik dayanilmaz bir hal aldi. Ve beni hic anlamiyor. Hamile olmama ragmen surekli inadina gibi kavgalar cikartiyor.
Abartiyormuyum sizce ,siz olsaniz ne yapardiniz?
O uye fake ciktiYazdıklarınız bana bir üyeyi hatırlattı. Hala yazıyor mu bilmiyorum buralara. Norveçteydi o da, norveçli biriyle birliktaydi. Diyetisyendi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?