Siz Olsaniz Boyle Bir Kocaya Dayanabilirmisiniz?

Kesinlikle para heaabi bilmeyen de kotu ama bu da kotu.

Ve ben hep yalnizim burda o yuzden artik yalniz biseyler yapmak bana zevk vermiyor ne.yazik ki

Kurslara gidebilirsin. Ayrıca para varsa harcanmalı yoksa herşey tek tek düşünülmeli.
Bunu konuş çünkü gittikçe artar bu durum.
Çalışmadığın için sana para vermesi lazım .
Isve cilve sakinlik bu durumu çözer.
Babam kendine 1 kr bile harcamaz çokta zengin ama annem 3-4 senede mobilyaları değiştirir. Sürekli alışveriş yapar. İnsanlar şaşırıyo Bukadar cimri adamın karısı nasıl sular seller gibi harcayabiliuo diye.
Annem der ki bi kadın bişey istiyosa ve eşi karşıysa kadın yatakta konuşmalı.
Normalde eşimle bişeyi 50kere güzel sakin konuşuyum anlamaz. 51.kez yatakta saçlarını okşarken konuşuyum anlar ve der ki bana böyle gel 52 olmaz o konu.

Bi de bunu dene istersen.

Neler yaptim bilseniz bir kere agladi harcayamam diye bu kadar ileri boyut. Para hayatta en.sevdigi sey, konusu acilinca hemen gozleri dolar harcama durumu olursa...

Bunlari konustuk ben para isteyemem kimseden hayatimda hep ben kazandim dedim. Nasil olcak sen.dert etme.dedi.

Bir gun otobuse binmem gerekiyor. Bir yere gidip gelicem. Bana bozukluk birakmis. Gidemedim cunku sadece gidis ucretini birakmis. Kiyameti koparmistim o gun hakli olarak.

Varlik icinde yokluk yani benimki. Cebinde hicbir zaman 1 kurus bile olmaz. Sadece kredi karti. O gun tatildeyken zarzor.bir yere.gittik. fiyatini sordu 10 euro dedim, kavgaliydik o yuzden gittik itirazsiz gerci sonra hep soylendi durdu ama gittik en azindan. Orda ogrendik ki ucret 12 euroymus. Bana bagirdi hani 10 euro idi diye adam bile sok oldu. 2 euro fazla vermek zorunda kaldi diyr.suratini asti ve 10 gun boyunca soylendi.

Tatoldeyiz ve bir daha gelmicez orays haliyle birseyleri tatmak bazi etkinlikleri yapmak istersiniz degilmi. Mumkun degil. Ama birsey bedavaysa kotu de olsa yapilir yenilir icilir.

Ben gercekten cok sogudum galiba hep gecmisi kurcaliyorum.

Son düzenleme:
para harcayamam diye aglayan bir adam ha...koşarak uzaklas çok ciddiyim!

Katilmiyorum. Ablamın nişanlisi Italyan. Eli de oldukca acik. Guleryuzlu ve sicakkanli ayrica.

Bu adam senin ömrünü yer.

Bu nedir ya?!!?Hanslar pintidir ama para para diye gozleri dolmaz. Bu adam cimrilikte asmis artik, manyaklasmis.

Daha once bir arkadasimiz yazmis, ilerde bosanma olursa, ben burada calismadigim icin ve isvicre vatandasi olmadigim icin cocugun velayeti babaya mi verilir direkt olarak?

Son istedigim sey tabii bosanmak ama icime kurt dustu.

Yurtdisinda yabanciyla evlenip velayet konusunda bilgisi olanvarsa yazarsa cok mutlu olurum

Allah hayırlı , güzel , nurtopu gibi bir hediye verir inşallah sizlerede.

Kendini uzme bevbegin sagligi icin ama karsindakinin huylari degismeyecek gibi sanki... Yabanci es yabanci kultur... Allah kolaylik versin

Allah yardimcin olsun kardesim, bu adam cimrilik olayinda yeni bir cigir acmis.
Siz Isvicrede mi yasiyorsunuz? Bu olaylar isvicrede mi oluyor? Siz belirttiyseniz kusuruma bakmayin, goremedim de.

Bildigim kadariyla evet, cocuk Isvicre vatandasi olarak dogacagi icin cocugu ulke disina babasindan izinsiz cikaramazsiniz.

Sizin oturma izniniz evlilik uzerine, evliliginiz bitince kalmak icin baska bir sebebiniz yoksa yenilenmez, sinirdisi edilirsiniz, cocugunuzu da Isvicre'de birakmak zorunda kalirsiniz zaten.

Is bulursaniz oturma izni alirsiniz ama cocuk Isvicre vatandasi oldugu icin yine de babasindan izinsiz ulke disia cikaramazsiniz, orda yasamak zorunda kalabilirsiniz.

Almanya yasalari boyle, gazetede yabanci bir kadin esine caktirmamak icin bosanma lafi etmeden, bosanmadan cocugu alip ulkesine kacmis, bunu gormustum.

Yani ayrilma niyetiniz olursa ucaga atlayip geliceksiniz, caktirmadan, sessizce. Turkiye AB uyesi degil, buraya gelirseniz bir halt yapamazlar.

Yine de bildiginiz gocmenlik avukati varsa danisin, dogrusunu onlar bilir. Avukat Google'lamak icin ausländerrecht rechtsanwalt + sehir ismi yazin (Almancasi boyle en azindan ).

artık şu her konuya fake yazılmasından kusucam valla.. yahu uzaya gittim çay içiyorum mu yazıyor konuda..kadın kocasıyla ilgili derdini anlatmış.. ne var bunda...artık bu fake yazısına da bi çare bulunmalı.. bu ne ya zırt pırt herşeye yalan yakıştırması.. bi bitmedi gitti yeter...

Cok tesekkur ederim. Cocugumu belki turkiyede doguracagim. Doktor izin verirse 7 aydan sonra gitmek istiyorum burda bu sartlar altinda dogum yapmak istemiyorum.

Belki orda dogmasi da bir.avantaj olur velayet icin. Hukuki haklarimi hic bilmiyorum dediginiz gibi aratacagim ve danisacagim bir.sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…