- 4 Haziran 2018
- 877
- 1.121
- 113
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Çok ta abartmamak lazım gibi aynısı benimde bi arkaşdşm arasında oldu..lakin evleri çok küçüktü misafiride çok fazlaydı bende anlayışla karşıldım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile arasında ise aile arasındadırMerhaba.
Biraz bozulduğum bir konudan bahsedeceğim. Benim bi arkadaşım var. Neredeyse 6 yıllık arkadaşım. Evlerimiz ise 3 dk yürüme mesafesinde.Aynı zamanda annelerimiz de arkadaş.
Bu arkadaşım sevgilisi ile evlenmeyi planlıyor. 1 sene önce aile görüşmeye geldi. Bu arada sevgilisinin ailesi ile aileler çok yakın arkadaşlar. O gün benim de orada bulunmamı istediğinden gitmiştim. Zaten arkadaşım çok sosyal olmayan biri. Etrafında birkaç arkadaşı harici görüştüğü kimse yoktur. En yakınlarından biri de bendim.
Konuya geleyim.
Önümüzdeki günlerde söz kesilecek. Ve ben bir anda patavatsızlıkla beni de çağıyorsun değil mi darılırım valla dedim. Arkadaşımdan gelen cevap ise aile arasında olacak kimseyi çağırmayacağız oldu.
Ve ben buna gerçekten bozuldum. Böyle şeylerin delisi olduğumdan falan değil aksine bana abartılı organizasyonlar olarak gelir. Ama mutlu gününde arkadaşımın yanında olmak isterdim.
Gerçekten bozuldum.
Siz olsanız bozulur muydunuz yoksa patavatsızlık eden sensin cevabını almışsın mı diyorsunuz:)
Benim 10 yıllık arkadaşım da öyle yaptı..Ki bana iki gündür dert yanıyor bu işlerden dolayı. Ailesinin tavrından dolayı. Ben destek olmaya çalışıyordum. E bi de iyi gününde çağır vicdansız:) hep mi kötü gün dostuyuz
Valla insanlar değişik bana yakın olmayan normal arkadaşım bile gelmek istediğini soylese asla gelme diyememKi beni bu konularla alakalı her şeyde yanında istedi. Bir ben mi battım gözüne.
Ya bir de ben böyle ortamlarda illa olayım diyen biri de değilim. Sadece çok yakın arkadaşım diye yanında bulunmak istemiştim
Bende buna bozuldum zaten. Şak diye yüzüme söyledi. Ben kimseyi böyle incitmezdim.Ben de cok bozulurdum
Bir de sacma buldum yani asıl aileler tanisirken kimse olmaz, sizi o sirada cagiriyor ama soze cagirmiyor cagirmamayi da gectim geliyor muyum diye soruyorsunuz hayir diyor
Oyle kararlastirilmis bile olsa ben sahsen gelmek istiyorum diyen en yakin arkadasima hayir aile arasinda olcak diyemezdim
Ne sıkı kuralmış kalp kirma ugruna esnetememis
Şaka gibi gerçekten. Ve sizin arkadaşlığınız 25 yılmış.Sirf bu konular yuzunden 25 senelik arkadasimla gorusmeyi kestim. Ben herseyimde yanimda istedim ve oldu. Ben onun hicbirseyinde yaninda olamadim cunku istemedi beni istemeyeni bem hic istemem dedm hoop bitti
Yok buna itirazım yok ama çagıracaksın değil mi darılırım dedigimde direk hayır dedi :)Aile arasında ise aile arasındadırçağrıldığın yere erinme (üşenmeden git) çağrılmadığın yere görünme derler bizim oralarda
![]()
Insanlar çok tuhaf. Gerçekten kiskaniyorlar mı acabaBenim 10 yıllık arkadaşım da öyle yaptı..
Söze çağırmadığı gibi düğüne de yarım ağız çağırdı.
Düğününe gittim ama el gibi. Takımı taktım çıktım. Sonra mesafe koydum. Şimdi hiç görüşmüyoruz.
Evleri 3 katlı :) yahu abartmıyorum zaten bozuldum diyorum. Kiza yansıtmadim bile konuyu degistirdim.Çok ta abartmamak lazım gibi aynısı benimde bi arkaşdşm arasında oldu..lakin evleri çok küçüktü misafiride çok fazlaydı bende anlayışla karşıldım..
Bilmiyorum ki.Insanlar çok tuhaf. Gerçekten kiskaniyorlar mı acaba
Aldiginiz cevaba da bozulacaksaniz zahmet edip Bozulur musunuz diye sormasaydiniz. Üslubunuz da kötü. Arkadaşınız haklı.Şaka mı şimdi bu yorumunuz. O zaman önceden size soralım :)
Bozulmakta gayet insani bir duygu. Ben karşı tarafa yansıtıp can sıkmadım neticede.
Şaka gibi gerçekten. Ve sizin arkadaşlığınız 25 yılmış.
Ben hakkım var mı diye sormadım siz olsanız bozulur muydunuz dedim. Demek ki hanımefendinin cevabı benim merak ettiğim bir durum değilmiş.Aldiginiz cevaba da bozulacaksaniz zahmet edip Bozulur musunuz diye sormasaydiniz. Üslubunuz da kötü. Arkadaşınız haklı.
Tamam desin işte ne demesini isterdiniz tamam deyip o gün gelip çattığında gelme demesini miYok buna itirazım yok ama çagıracaksın değil mi darılırım dedigimde direk hayır dedi :)
Hiç uzatabilen biri değilim bi kaç gün geçsin unuturum bile. Sadece kendi kendime bozuldum.Yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen evimizin mesaafesi 3 dk bile olmayan insandan bunu gorunce ve gorusmeyi kesince abarti tepki verdigimi dusundu ama benim ugrascak vaktim bile yoktu arkadasligimi kestim bitti.
Grubumuz da ikiye ayrildi sonra bana hak verenlerin aslinda hic vermedigini ogrenip gruptakilerle de gorusmeyi kestimyani 5 senelik evliyim 5 senede rahat 15 arkadasimi silmis bulunuyorum. Çunku insanlar cok acimasiz
Ama sizin bozulmaniz normal bu ilk sansiymis gbi dusunun ve bir sans daha verin tekrar aynisini yaparsa tepkinizi gosterirsiniz.