Siz olsanız bozulur musunuz ?

Tuhaf bir konu. Normalinde tanismaya geldiklerinde aile içi olur. Yani tanismaya geldiklerinde senin orda bulunman normal fakat sözde normal degil?

Birseymi oldu arkadasin fikir degistirdi? Yoksa gerçekten normal degil.

Ben hakkım var mı diye sormadım siz olsanız bozulur muydunuz dedim. Demek ki hanımefendinin cevabı benim merak ettiğim bir durum değilmiş.
Ayrıca hanımefendinin cevabına bozulmadım.
Buna ek olarak yorumda herhangi bi argo, sataşma yokken siz neden üzerinize alındınız. Bir sorun varsa zaten yanıt verir hanımefendi.
Üslubum da karşımdaki kişinin yaklaşım tarzına göre değişir.
Neyse madem üslubum kötü siz de yorum yapıp daha fazla muhattap olmazsınız bence.
Iyi aksamlar dilerim.
Neye cevap verip vermeyeceğimi size soracak değilim. Kaldı ki hala uslubunuz berbat. Bu agresiflikle daha çok bozuldum konusu acarsiniz

Neye cevap verip vermeyeceğimi size soracak değilim. Kaldı ki hala uslubunuz berbat. Bu agresiflikle daha çok bozuldum konusu acarsiniz
Bu da yüksek ihtimal sizi keyiflendirir.
Yardımcı olamadığınız gibi tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsunuz. Herkese gül size dikense bence problemin ne olduğu belli.
Bu benim konum ve sizin yorum yapmanızı istemiyorum. Bu gayet makul bir istek.
Lütfen daha fazla yorum yapıp benim gibi üslubu berbat biriyle uğraşmayın. Sizin gibi hayat kalitesi yüksek insanlarla muhattap olun.

Ben taşlanıcam ama nişanı olacak kişi tarafından da bakmak istiyorum....
Ben de açıkçası küçük bir şey yapacaksam hem o kadar misafirle uğraşmamak İçin hiç bir arkadaşımı çağırmıyorsam bu herkes için geçerlidir....

kimseyi çağırmam nişan zaten yorucu bla bla...
Tavrınıza gelırsek ben kırılırmıydım yok kırılmazdım ama onun tarzı bu okey derdim fakat ben daha mesafeli olurdum...

allahaşkına böyle küçük şeyleri kafada büyütmeye gerek var mı?

Bu da yüksek ihtimal sizi keyiflendirir.
Yardımcı olamadığınız gibi tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsunuz. Herkese gül size dikense bence problemin ne olduğu belli.
Bu benim konum ve sizin yorum yapmanızı istemiyorum. Bu gayet makul bir istek.
Lütfen daha fazla yorum yapıp benim gibi üslubu berbat biriyle uğraşmayın. Sizin gibi hayat kalitesi yüksek insanlarla muhattap olun.
Sizin açtığıniz konulardan nasıl biri oldugunuz belli. İsim gücüm yok şurada haksız olduğunu sindiremeyen, arkadaşı tarafından istenmediği için bozulan,hazımsız bir kadınla ugrascam.ne kadar da önemsiyorsun kendini.bırak da başkaları onemsesin.ama zooor :)))))) bu arada herkes size diken başkalarına gül.konulariniz öyle çünkü :)bi de uzatma şey bana satasma artık.soda iç soğuk soğuk .

Ben taşlanıcam ama nişanı olacak kişi tarafından da bakmak istiyorum....
Ben de açıkçası küçük bir şey yapacaksam hem o kadar misafirle uğraşmamak İçin hiç bir arkadaşımı çağırmıyorsam bu herkes için geçerlidir....

kimseyi çağırmam nişan zaten yorucu bla bla...
Tavrınıza gelırsek ben kırılırmıydım yok kırılmazdım ama onun tarzı bu okey derdim fakat ben daha mesafeli olurdum...

allahaşkına böyle küçük şeyleri kafada büyütmeye gerek var mı?
Estağfirullah ne taşlanması. Herkesin bakış açısı farklıdır. Ben arkadaşımı da yargılamıyorum. Istemeyebilir de. Ben sadece bozuldum. Ki ben kin tutamam 1 haftaya unuturum bile.
Ama hassas bi yapıya sahibim. Bu yüzden biraz üzüldüm

Bozulmuş olabilirsiniz normal bir duygu sizinkisi çünkü sizi çağırmasını bekliyordunuz. Ama aile arasında olacakmış ve kimseyi çağırmayacaklarmış. Şimdi böyle bir durumda yakın arkadaşa gelme demek zaten yeterince zor (Benim de başımdan geçti biliyorum) ama öyle olması gerektiğini düşünmüş öyle demiş kararına saygı duyun.

Evlendiğim zaman tanışma, isteme ve sözde sadece çekirdek aileydik.
Ama en yakın dostum benimleydi, bir tek o vardı aramızda.
Çünkü o da ailedendir gözümde.
Ayıp edilmiş bence size.

Sizin açtığıniz konulardan nasıl biri oldugunuz belli. İsim gücüm yok şurada haksız olduğunu sindiremeyen, arkadaşı tarafından istenmediği için bozulan,hazımsız bir kadınla ugrascam.ne kadar da önemsiyorsun kendini.bırak da başkaları onemsesin.ama zooor :)))))) bu arada herkes size diken başkalarına gül.konulariniz öyle çünkü :)bi de uzatma şey bana satasma artık.soda iç soğuk soğuk .
Siz başkalarının dertleriyle eğlenen bi tipsiniz. Hazımsız olan, başkasına yapılan yoruma avukatlık yapan da sizsiniz. Bu arada yazdıklarınız da kalite kokuyor ama ah bi de imla nedir bilebilseniz. Neyse çok azimli gördüm siz onu da halledersiniz. :)
Bu arada konularıma bakıp açık arayacak kadar önemsemişsiniz teşekkür ederim. O kadar da zor değilmiş.
Bu arada dediğiniz tek faydalı şey soda önermek olmuş. Çok sağlıklı bir içecek. Günde 2 tane öneriliyor. Ben bazen tonik olarakta kullanıyorum. Ama fesatlık için kullanıldığını ilk kez sizden öğrendim. Sizde işe yarıyor demek ki. Bir gün ihtiyacım olursa söz veriyorum kullanacağım.
Size noktalama işaretleri, caps lock tuşu ve bolca öpücük gönderiyorum.

Son düzenleme:
Belki sadece aile büyükleri olacaktır .
Kuzenleri falan çağırmıyorlardır.
Sizi davet ettiğinde başkalarını da çağırması gerekecektir.
Biz büyük bir aileyiz mesela, böyle durumlarda ya herkesi çağırırız ya da kimseye haber vermeyiz.
Belki arkadaşınız için de durum böyledir.

Benim de çok yakın arkadaşım var. Sözüm aileler arasında oldu ama ben çağırdım onu da kuzenlerim bile yoktu o vardı. O da beni çağırmıştı çünkü ama şöyle bir durum olabilir.
Mesela seni cagirsa başka biri çıkar beni niye cagirmadin der vs ondan da cagirmamis olabilir dinlemek lazım karşı tarafı da

Siz başkalarının dertleriyle eğlenen bi tipsiniz. Hazımsız olan, başkasına yapılan yoruma avukatlık yapan da sizsiniz. Bu arada yazdıklarınız da kalite kokuyor ama ah bi de imla nedir bilebilseniz. Neyse çok azimli gördüm siz onu da halledersiniz. :)
Bu arada konularıma bakıp açık arayacak kadar önemsemişsiniz teşekkür ederim. O kadar da zor değilmiş.
Bu arada dediğiniz tek faydalı şey soda önermek olmuş. Çok sağlıklı bir içecek. Günde 2 tane öneriliyor. Ben bazen tonik olarakta kullanıyorum. Ama fesatlık için kullanıldığını ilk kez sizden öğrendim. Siz de işe yarıyor demek ki. Bir gün ihtiyacım olursa söz veriyorum kullanacağım.
Size noktalama işaretleri, caps lock tuşu ve bolca öpücük gönderiyorum.
Daha kısa, öz cümleler yazarsın inşallah :)) o kadar onemsesin anlatamam. Aldığınız cevapları sindiremiyorsaniz yoruma açık mecralarda yazmayın. Hakaret eden yok, direkt saldırıya gecmissiniz.ona buna bozulmak yerine oturup kendi hareketlerinizi tartsaniz zaten yanlısı bulursunuz. Bir de emir kipiyle konuşmak sizin haddini değil.yorum yazma diyemezsin.yorum yazma dediğin birine cevap verip satırlarca yazı yazmazsin. Sindirim şart, sonra sıkıntı olur.

şöyle bir durum olmuş olabilir, eğer o çekirdek aile dışından birini çağırırsa karşı tarafta başkalarını çağırmak isteyip sayı artacaksa böyle bir karar almışlardır.
benim de çok yakın bir arkadaşımın nişanında benzer birşey oldu. sadece 2 yakın arkadaş olarak biz 2 kişiyi çağırdı ama sevgililerimizi davet edemedi çünkü o durumda karşı taraftan da fazla katılım talebi olacaktı. ve 35 kişilik çok kısıtlı bir bütçeleri vardı.
benzer bir durum vardır belki de.

Daha kısa, öz cümleler yazarsın inşallah :)) o kadar onemsesin anlatamam. Aldığınız cevapları sindiremiyorsaniz yoruma açık mecralarda yazmayın. Hakaret eden yok, direkt saldırıya gecmissiniz.ona buna bozulmak yerine oturup kendi hareketlerinizi tartsaniz zaten yanlısı bulursunuz. Bir de emir kipiyle konuşmak sizin haddini değil.yorum yazma diyemezsin.yorum yazma dediğin birine cevap verip satırlarca yazı yazmazsin. Sindirim şart, sonra sıkıntı olur.
Bence ben yeterince cevabınızı verdim:KK200:

tavrınızda bır yanlıslık yok boyle zamanlarda bır ıkı kısı fazla gelmesı sıkıntı olmaz hatta arkadas ıyı bıle oluyor mutfakta kahve ısınde organıze edıyor servıs kısmını , bellıkı sızden daha cok gelmesını ıstedıgı baska arkadası var , bozulmayın bence mutlu olsun ınsallah bunlar gelıp gecıcı seyler

Back
X