Siz olsanız bozulur muydunuz?

Normalde de alıngan biriyimdir aslında ama bugün için arkadaşımla bir hafta öncesinden sözleşmiştik buluşmak için. Tam hazırlandım bir saat kala arayıp özür dileyerek şehir dışından arkadaşları gelmiş başka güne ertelesek ayıp olur mu sana dedi yok diyemedim ama bozuldum içten içe. Fazla mı alınganlık yapıyorum sizce? İnsan bazen dışarıdan kendini göremiyor sizlere sormak istedim.
Yani esasında ayıp etmiş ama artık olan olmuş yapicak bişey yok.

Alınmak ve darılmak yalnızca sizi yıpratır inanın. Size açıklama da yapmış sonuçta. Umarım en uygun zamanda güzel bir şekilde bir araya gelirsiniz arkadaşınızla.

Onu da geç aramışlar yarın da dönüyorlarmış başka vakit yokmuş bende bozuldum tabi ama belli etmedim başka zaman yaparız dedim çok yakın arkadaşım belki ona güvenerek yaptı bilmiyorum
Ona geç haber verdilerse biraz sinir olurum ama arkadaşlığıma devam ederim

ay amaaaan böyle ömür mü geçer hiç sevmem böyle alınganlıkları. sanki boğazda denize nazır rezervasyonda siz masada beklerken gelemeyeceğim mi dedi? sonra buluşursunuz ne olacak bir de yakın arkadasım diyorsunuz

Normalde de alıngan biriyimdir aslında ama bugün için arkadaşımla bir hafta öncesinden sözleşmiştik buluşmak için. Tam hazırlandım bir saat kala arayıp özür dileyerek şehir dışından arkadaşları gelmiş başka güne ertelesek ayıp olur mu sana dedi yok diyemedim ama bozuldum içten içe. Fazla mı alınganlık yapıyorum sizce? İnsan bazen dışarıdan kendini göremiyor sizlere sormak istedim.
Diger arkadaslari surpriz yaptiysa ya da son anda haber verdiyse yaptigi gayet normal bence. Hep birlikte vakit gecirmek zorunda degilsiniz. Kaldi ki gelen arkadaslari sizi istememis de olabilir, bu da normal. Ben alinacak bir sey gormedim acikcasi

Ani misafir değilse, bahane gibi geldi

Bence çok önemsemeyin benim arkadaşlarımın da şehir dışından gelip kapımın önünde görünce öğrendiğim çok oldu. Bu şekilde supriz yapabiliyorlar süreleri de kısıtlıymış bakarsınız mahçup hissediyor mu ona göre davranırsınız ama muhakkak telafi edecektir

abartmayin canim sakin olun normal bir durum.tek arkadasi siz degilsiniz.il disindan arkadas gelmis o daha oncelikli bir durum bence misafir etmek acisindan

Millet engelle sil demiş. O kadar kolay mı ya?
Her an herkesin başına gelebilecek bir şey
Yani, 3-5 yıllık bir şeyse ben de engelleyip silerim her yerden. Ki daha yeni sildim 2 yıllık bir arkadaşımı.
Ben uğraşmam hiç milletin dramalarıyla, siler atarım.
Ama gerçekten dost olan insanlar (bahsettiğim dostlarım 38-39 yıllık) kardeş gibi oluyor artık, böyle şeylerin lafı bile edilmiyor.

Ani bi durum gelişmiş olabilir, özür de dilemiş, alınganlık yapmaya gerek yok bence.

evet fazla alıngansın.
Seni herzaman görebilir.
Şehir dışından gelenler belki dönecek, belki senede bir sefer geliyorlar.

bence siz bu kişiyle arkadaşlığınızı sorgulayın ama sizi ektiğini düşündüğünüz için değil arkadaşınıza güvenemeyip içinize dert edip buraya kadar yazdığınız için. cok guvendiğiniz dost dediğiniz biri olsa bu halde olmazdınız. cok yakın az arkadaşım vardır, ama göktaşı çarptı gelemiycem dese güvenirim lafı olmaz. zaten sayılı yaparlar ve bilirim ki müşkül durumda olmasa ekmez.
ha yok ya ne sorgulayacağım yakın değil zaten derseniz de takmayın, siz de ona göre pozisyon alırsınız bu kişiye karşı.

Yok gerçekten gelmiş tabi ki sosyal medyadan gördüm şehir dışından gelmişler başka vakitleri yokmuş diye olgunlukla karşılayıp cevap verdim ama içten içe bozuldum
modunuzun düşmesinde haklısınız ama gelen kişiler uzaktan gelmiş ve habersiz geldilerse arkadaşınıza bozulmayın bence

Olabilir arkadaşları sürpriz yapmıştır.
Böyle bir şey için arkadaşlığımı sorgulamam ya da bitirmem.
Ama çok güvenmediğiniz bir arkadaşlıksa bekleyin o arasın plan yapsın.

ben bozulmam
bi daha görüşme diyenleri de anlamıyorum öyle diyenlerin çevresinde insan var mı acaba
insan değil misiniz acaba hiç mi hata payı yok? hariçten çıkan bir şey yüzünden hiç mi buluşma ertelemediniz?
her zaman böyle eken biri değilse ve samimiyetine inanıyorsan, sahiden onun da geç haberi olduysa bozulmaya gerek yok
herkesi en ufak hatasında silersek yalnız ölürüz

Bence engelle sil diyen uyeleri engelleyin siz 😀 hos olmamis yaptigi ama olabilir boyle seyler hayatta. Bunun disinda bir sikinti yoksa alinmayin. Yakinmişsiniz zaten. Boyle ufak bir sey icin arkadas silinmez, engellenmez.

Back
X