Siz olsanız bozulur muydunuz?

Yani, 3-5 yıllık bir şeyse ben de engelleyip silerim her yerden. Ki daha yeni sildim 2 yıllık bir arkadaşımı.
Ben uğraşmam hiç milletin dramalarıyla, siler atarım.
Ama gerçekten dost olan insanlar (bahsettiğim dostlarım 38-39 yıllık) kardeş gibi oluyor artık, böyle şeylerin lafı bile edilmiyor.
Iyi de bu kadar ufak bir seyde silerseniz nasil 38 39a cikacak bu sayi

bence siz bu kişiyle arkadaşlığınızı sorgulayın ama sizi ektiğini düşündüğünüz için değil arkadaşınıza güvenemeyip içinize dert edip buraya kadar yazdığınız için. cok guvendiğiniz dost dediğiniz biri olsa bu halde olmazdınız. cok yakın az arkadaşım vardır, ama göktaşı çarptı gelemiycem dese güvenirim lafı olmaz. zaten sayılı yaparlar ve bilirim ki müşkül durumda olmasa ekmez.
ha yok ya ne sorgulayacağım yakın değil zaten derseniz de takmayın, siz de ona göre pozisyon alırsınız bu kişiye karşı.
Ay yok bazi insanlar mantiksiz derecede alingan oluyorlar kafalarinda sacma sapan kurup kurup duruyorlar.
Karsi tarafta olmayabilir yani sikinti

Iyi de bu kadar ufak bir seyde silerseniz nasil 38 39a cikacak bu sayi
Valla bu ufak bişey değil, değer verdiğin bir arkadaşını şehirdışından başkaları geldi diye ekmezsin. En kötü ihtimal onu da davet edersin. Dostluklar bu inceliklerle büyür ve köklenir. Sürekli tek tarafın alttan almasıyla olmaz..

Valla bu ufak bişey değil, değer verdiğin bir arkadaşını şehirdışından başkaları geldi diye ekmezsin. En kötü ihtimal onu da davet edersin. Dostluklar bu inceliklerle büyür ve köklenir. Sürekli tek tarafın alttan almasıyla olmaz..
bu ufak birsey ya. bi tarafta ayni sehirde yasadiginiz sik sik ya da rahat rahat gorusebildiginiz biri, diger tarafta 40 yilda bir gorusebildiginiz birinin yumurtadan cikmasi soz konusu. sehir disindan gelenler yabanci birini istememis olabilir, arabada yer olmayabilir, kiz arkadaslarini ayri tutmayi tercih ediyor olabilir vs vs... sik sik ekilme durumu yoksa, kaba davranma durumu fln yoksa ustunde durulmamali.

deger vermek ayri bir sey her daim ilk sirada gelmeyi beklemek ayri bir sey.

bu ufak birsey ya. bi tarafta ayni sehirde yasadiginiz sik sik ya da rahat rahat gorusebildiginiz biri, diger tarafta 40 yilda bir gorusebildiginiz birinin yumurtadan cikmasi soz konusu. sehir disindan gelenler yabanci birini istememis olabilir, arabada yer olmayabilir, kiz arkadaslarini ayri tutmayi tercih ediyor olabilir vs vs... sik sik ekilme durumu yoksa, kaba davranma durumu fln yoksa ustunde durulmamali.

deger vermek ayri bir sey her daim ilk sirada gelmeyi beklemek ayri bir sey.
Ya bu konu kişiden kişiye değişebildiği için, çok uzar gider.
Ben planlarımı son dakka bozmam, kişisel seçimler bunlar. Şehir dışından gelenler de bana o kadar kıymet veriyorlarsa zaten son dakka değil önceden haber verirler, ben de yakın arkadaşımın gönlünü alır bir orta yol bulurum..

Normalde de alıngan biriyimdir aslında ama bugün için arkadaşımla bir hafta öncesinden sözleşmiştik buluşmak için. Tam hazırlandım bir saat kala arayıp özür dileyerek şehir dışından arkadaşları gelmiş başka güne ertelesek ayıp olur mu sana dedi yok diyemedim ama bozuldum içten içe. Fazla mı alınganlık yapıyorum sizce? İnsan bazen dışarıdan kendini göremiyor sizlere sormak istedim.
Sizi de cagirsaydi yanlarına.

Normalde de alıngan biriyimdir aslında ama bugün için arkadaşımla bir hafta öncesinden sözleşmiştik buluşmak için. Tam hazırlandım bir saat kala arayıp özür dileyerek şehir dışından arkadaşları gelmiş başka güne ertelesek ayıp olur mu sana dedi yok diyemedim ama bozuldum içten içe. Fazla mı alınganlık yapıyorum sizce? İnsan bazen dışarıdan kendini göremiyor sizlere sormak istedim.
Böyle seylere alınmaya konu açmaya nasıl zaman buluyorsunuz?
Cidden takılmayın.
Yaşlanırsınız
Bidakine siz aynısını yapın bitti gitti

Böyle seylere alınmaya konu açmaya nasıl zaman buluyorsunuz?
Cidden takılmayın.
Yaşlanırsınız
Bidakine siz aynısını yapın bitti gitti
Siz nasıl buraya bu saatte cevap yazmaya, üyeye yorum bırakmaya zaman bulduysanız üyede bir sekilde buluyor demek ki.

Konu sahibi, siz bundan sonra muhatap olmamaya özen gösterin bence.

Siz nasıl buraya bu saatte cevap yazmaya, üyeye yorum bırakmaya zaman bulduysanız üyede bir sekilde buluyor demek ki.

Konu sahibi, siz bundan sonra muhatap olmamaya özen gösterin bence.
Bu konunun cok önemsiz oldugu ile alakalı mecazi bir soruydu.
Sizlik bisey yok, dahası sizi kıvrandıran bisey girmis olamaz benden😄

Back
X