Siz olsanız bu durumda eşinize nasıl davranırsınız lütfen fikir verin!!!!!ne yapacağımı şaşırdım

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Merhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi

Görüşmesini istemezdim ama görüşmeyeceksin diyeceğimi sanmıyorum.

Arkadaşından etkilenecekse izlediği diziden, filmden, haberden de etkilenir.
Ama bu insan yanındaki kişilere de aldatanın normal olduğunu sadece bir eşle ömrünün geçmeyeceğini söyleyen biri ne yapacağımı şaşırdım

Eşim arkadaşlarını kendi seçebilir. Onu birileriyle görüştürme ya da görüştürmeme haddini kendimde bulamam. Aynı haddi o kendinde bulsa ağzının payını alır. Ha sizinki gibi bir durumda kalsam benim de hoşuma gitmezdi ama görüşemezsin diye bir konuşma yapmak yerine, evli olduğum adamın değer yargılarına güvenir, karışmazdım. Çünkü bu eşi ben seçtim. Ve insanlarla kuracağı ilişkileri de ona bırakırdım. Yok güvenmiyorsam kapının önüne koyardım tabi. Arkadaşı eşinizin hayattaki rol modeli değildir, her dediğini de kanun gibi kabul etmiyordur herhalde. Sizce görüşse ne olabilir?

Ama bu insan yanındaki kişilere de aldatanın normal olduğunu sadece bir eşle ömrünün geçmeyeceğini söyleyen biri ne yapacağımı şaşırdım
Hiçbirimizin aldatılmayacağının garantisi yok da arkadaşından etkilenecek kadar da salak olmamalılar.

Valla yapacak olan her turlu yapar bu bi gercek ama kotu arkadastanda insan etkilenmez degil sonuc olarak bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyim

Eşime güveniyorum ama çok kolay etkilenen biri ve bana onu savunuyor sanki ben eşi değilim ve ben ne olacağını biliyorum beni ikinci plana atıp onla görüşecek ve kafasını saçma düşüncelerle dolduracak bunları düşündükçe ve eşimin de onu savunduğunu gördükçe daha kötü oluyorum

eş/sevgililerimiz bizim malımız değil. karşısına geçip bu adamla arkadaşlığını kes demezdim. eşinizin bir başkasının fikrinden çabuk etkilenmesi bambaşka bir konu. o zaman tv de izlediği diziden de etkilenir, her yerde kuma alan adamlar var dizilerde.

Kadınlar, esleri hatta sevgileri için daha kolay bitiriyor arkadaşlıklarını istiyorlar ki bir lafımızla eşimizde koparsın arkadaşıyla abağını, ama doğru olan eşinizin yaptığı, bırakın da kendi karar versin buna.

Eşiniz etrafından çok çabuk etkilenen biriysede ayrı bir sorun, etkilenecek insan için sebep çok olur zaten.

Son düzenleme:
böyle bir insanla sürekli görüşmek etkiler diye düşünüyorum daha düzgün arkadaşlar bulabilir neden böyle arkadaşları var diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Eşiniz sizi seviyorsa bağlıysa hiç birşey den etkilenmez ama zaten bahaneye bakıyorsa arkadaşının söyledikleri etkiler... birde arkadaşıyla ne sıklıkta görüşüyor oda var... ama sonuç olarak ben olsam bende eşimle bu konuda kavga ederdim çünkü ben de arkadaşlarıyla görüşmesini pek istemiyorum evlensinler ailece görüşelim diyorum

Eşiniz sizi seviyorsa bağlıysa hiç birşey den etkilenmez ama zaten bahaneye bakıyorsa arkadaşının söyledikleri etkiler... birde arkadaşıyla ne sıklıkta görüşüyor oda var... ama sonuç olarak ben olsam bende eşimle bu konuda kavga ederdim çünkü ben de arkadaşlarıyla görüşmesini pek istemiyorum evlensinler ailece görüşelim diyorum
Bende evli arkadaşlarınla birlikte gidip görüşelim böyle biriyle nerdeyse haftada iki gün görüşmek ister biliyorum düzgün insanlarla nedense görüşmek istemiyor

Bende evli arkadaşlarınla birlikte gidip görüşelim böyle biriyle nerdeyse haftada iki gün görüşmek ister biliyorum düzgün insanlarla nedense görüşmek istemiyor
Bazı erkekler böyle ben eşimi uzaklaştırdım çok şükür artık arkadaşlarımla çıkıcam demiyor... sizede allah sabır versin Kadınlar aynısını yapsa kıyameti kopartırlar

Eşime güveniyorum ama çok kolay etkilenen biri ve bana onu savunuyor sanki ben eşi değilim ve ben ne olacağını biliyorum beni ikinci plana atıp onla görüşecek ve kafasını saçma düşüncelerle dolduracak bunları düşündükçe ve eşimin de onu savunduğunu gördükçe daha kötü oluyorum
Bence düşüncelerinde çok haklısın. Bir laf var arkadaşların, çevrendekiler kimse sen de o sun diye. İnsan ister istemez etkilenir cevreden. Ben de çok sert tepkimi koyardım.

tanıdıgım bir kaç örnekte etkilenenleri biliyorum ,

ama çok tepki verme daha çok görüşmek ister

Eşinizin zekasinda bir sorun mu var. İyiyi, kotuyu, eğriyi, doğruyu anlayamayacak kapasitede mi?
Eğer boyleyse zaten o adamla evli kalmayın.
Ben, eşimin arkadasliklarima müdahalesine aslaaaa izin vermem. Çünkü muhakeme yetenegim vardır benim.
Eşimin de arkadasliklarima karışmam. Haa baktım yolu kötü o zaman gerekeni yaparım.
Ne o çocuk gibi onunla konuşma bununla konuş diye koca insanları yonlendiriyorsunuz anlamıyorum.

Back
X