Siz olsanız bu durumda eşinize nasıl davranırsınız lütfen fikir verin!!!!!ne yapacağımı şaşırdım

Yani adam yillardir tanidiği arkadaşi ile görüşmek için evlenmek zorunda öyle mi? Niye çunkü eşi öyle istiyor diye. Ee peki anlaşacaği ve seveceği kizi bulamayip evlenemez ise? Napalim, arkadaşliğa mecburen elveda diyecek. Bunun neresi mantikli sizce?

Bekar insanlar tehlikelidir, zinhar görüşülmemelidir. Adamı yoldan çıkarırlar mazallah. Çünkü bütün bekar erkekler kötü şeyler yapan ahlaksız tü kaka insanlar. Evlenince birden yeni sürüm yükleniyor anında mükemmel erkekler oluveriyorlar.

Bu kişi eşimin çok yakın arkadaşı hatta en yakın bu konuda baya tartıştık bakalım ne olacak ama gerçekten insan rahatsız oluyor çünkü kendini çok masum biri gibi anlatmış

Kusura bakmayın da bunu çocuğunuz için yapabilirsiniz ancak.
Kötü arkadaş uzak dur falan..

Kocaman yetişkin kendisi için iyi dostu kötü dostu ayırabilir.
Adam berbat bir kocadır ama harika bir dosttur da yani olabilir.

Eşimin arkadaşlık ilişkilerine asla karışmam.
Onun da bana karışmasına izin vermem..

Etkilenip bozulacaksa karakteri oturmadığı içindir.
Başında nöbet tutarak koruyamayız ki..

ya görüsme deme ama prorogandasini yap
yani bu durumda esinizin ne kadar delikanli oldugunu asla öyle birsey yapmayacagini, arkadasinin gücsüz olduguni yazik oldugunu, kendi hayatini düzeltmesi gerektigini falan uzata uzata yerli yersiz sakin bir sekilde sohbet havasinda konusun, bence etkili olur
ince ince isleyin, sözlerin kiymeti coktur
beyenmediginizi direk o kötü konusma onunla degil de bu sekilde yeri gelir empatiyle yeri gelir zayiflikla anlatin anlatin durun yanina da türk kahvesi
bence daha ideal bir yol
ha benim esim karismaz bana ben de ona, biz zaten ikimizin hoslanmadigi tiplerden uzak dururuz

Merhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Karışamazsın. Adamın karisini aldatması adamla karisinin arasındaki problem. Ha sen dersen ki "benim esim aptaldır. Herkesin her değini yapar. Bu adam da zorla eşimi başka kadınlarla baş göz eder. Sadakatine de güvenmiyorum eşimin.. Beni her an aldatabilir. O yüzden de görüşmelerini istemiyorum" o zaman zaten evli kalma.

İzin verdim cümlesi kadar beni geren bir cümle daha yok. Siz karı kocasınız, çocuk ebeveyn ilişkisi olmamalı aranızda izin almak vermek çok gereksiz kavramlar. Ayrıca eşimin arkadaşlarına karışmazdım bir insanın özel hayatı kendini ilgilendirir ben bana karşı nasıl olduğuna bakarım ki sizin arkadaşınız değilmiş. Eşiniz kendi arkadaşlarını kendi seçebilmeli sizin buna müdahale etmeniz hele ki görüşme diyerek emir vermeniz bana doğru gelmedi

aynı şeyi yaşadım arkadaşımın karısı seni çok üzdü görüştürmek istemiyorum kocamı onunla dedi şimdi bana nasılsın bile demiyor demekki görüşüyorlar yani çokta takılma olacaksa oluyor

Görüşmesini tabi ki istemem. Kendim aynı şeyi yapsam o da istemez. Ama bunu baskıyla veya zorla yapmam. Bırak ne hali varsa görsün derim. Adamın mayası bozuksa bu tarz ortamı, arkadaşları yoksa bile yine aldatır. Çok üstünden gitmeyin derin. Zaten bunu doğru bulmuyorsa kendi vazgeçer, görüşmez fazla. Benim kız arkadaşım böyle bir şey yapsa, eşim bana katı bir kuralla böyle dese,rahatsız olurum. Benim aklım yok mu, kimle görüşüp görüşmeyeceğimi bilmiyor muyum da beni yönlendiriyor derim.

Merhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Eşim üç yaşında çocuk mu aaaa o karısını aldattı bende aldatayım desin çok abartmışsınız zaten iki insan iki örnek aklını çelebiliyorsa problem senin eşte çevresinde değil

Kusura bakmayin ama yapacak adam her halükarda yapar,net.Ahmet yapti,mehmet yapti hadi ben de yapayim diye bi sey yok! Kisinin fıtrati ile alakali.Yani şimdi sizin bir kadin arkadasiniz ayni seyi yapsa ,empati kurun.insanin icinde varsa arkadasi olmasa baska seyden etkilenir yine yapar.Icindeki potansiyel önemli.Cok uzerine gitmeyin,uzaktan denetleyin ama :)

Canım benim eşimin arkadaşı böyle bir şey yapsa eşim kendisi görüşmekten vaz geçer bence hiç baskı yapma bir kez demişsin zaten bu şekilde cevap veriyorsa bırak kendisi karar versin. eminim eşinde onaylamıyordur arkadaşının bu yaptığını. Eşine güvenmeyle ilgili bir şey mi oldu. kendisi belki görüşmeyi bırakır baskı yapma cnm

Tabi ki görüşsün istemem. Genel olarak karısını aldatan erkeklerin toplumdan dışlanması gerektiğini düşünüyorun. Ama kalkıpta görüşme falan demem. Neticede eşim beyni,fikri, iradesi olan bi adam. Adam kocamı tutup zorla başka bi kadının koynuna sokamayacağına göre içim huzursuz olmazdı.

Eşiniz sizi aldatacaksa arkadası dedigi icin değil kendi karaktersizliginden aldatır
Cocuk gibi kısıtlamalar getirmeniz ise daha cok arkadasına yönelmesini saglar

Evli olmak kiminle gorusup gorusemeyecegine karisabileceginiz anlamina gelmiyor. Cocuk degil ki etkilensin, yetiskin bir insan arkadasi yapti diye aynini yapmaz içinde yoksa...
Eşine guvenmiyorsan ve yapabilecek biri oldugunu biliyorsan arkadasiyla gorusturmeyerek engel olamazsin buna.

Abartmayın. Bu konuda kısıtlanmaktan hoşlanmaz erkekler. Ha eşiniz o adamla sürekli takılır, sizi ihmal eder vb. olursa karışın ama böyle ilk baştan baskı kurmaya çalışmayın. Ters teper daha çok çıkar gider...

Abartmayın. Bu konuda kısıtlanmaktan hoşlanmaz erkekler. Ha eşiniz o adamla sürekli takılır, sizi ihmal eder vb. olursa karışın ama böyle ilk baştan baskı kurmaya çalışmayın. Ters teper daha çok çıkar gider...
İşte sorun şu ki artık sürekli onla görüşmek isteyecek ben tek basıma kalacağım

gorusmesinden hoslanmam ama henuz aldaatigi ortaya cikmayan baska arkadaslarida olabilir hangi birini gozetleyecegiz

Back
X