Siz olsanız bu durumda eşinize nasıl davranırsınız lütfen fikir verin!!!!!ne yapacağımı şaşırdım

herkesin karakteri farklıdır.. bu zaman zarfında eşinize belli etmeden kontrol etmek derim.. daha fazla sıcaklık yakınlk gösterın ilgi gösterın belli etmeden.. bende görusme demezdim diyemezdm aklı var fikri var.. ama kontrolumu de elimden bırakmazdım ve asla görusme diye kndsıne söylemezdm aklına karpuz kabugunu sokmann alemi yok. .

Senin yakın arkadaşın kocasını aldatsa eminim ki senin eşin görüşmene asla izin vermezdi.
Neden?
Çünkü arkadaşın senin aklını çelebilir. :işsiz:

Eşimin bir arkadaşı Esrar kullanıyor. Bağımlılık derecesinde olmasa da düzenli olarak içiyor. Ben mesela eşimin canına çok düşkün olduğunu ve böyle bir şey yapmayacağını bildiğim için hiç aklıma gelmedi arkadaşına özenip kendisinin de kullanmak isteyeceği. En nihayetinde ergenlik çağında değil bu adamlar. Arkadaşına özenip aldatmaz ya da madde kullanmaz. He koca adam olup hala birilerinden etkilenerek bir şey yapıyorsa yapsın zaten. Öğreneyim ben de ayrılayım. Ezik ve Karaktersiz tiplere tahammülüm yok evli kalmam böyle bir tiple.

Bekarken yakın arkadaşım sevgilisini aldatıyordu. Kızdan soğudum ama tamamen kopmadım. Hiç de etkilenip dur ben de sevgilimi aldatayım demedim. Bir diğer arkadaşım çok eşlilikten yanaydı. "yav he he" diyerek dinlerdim kendisini. Kendinden emin, karakterli insanlar birilerinden etkilenip yanlış yapmaya yönelmez efenim. Kocanız da vitrin süsü değil koca insan.

Bence gozunuz esinizin ustunde olsun tabiki ama gorusemezsiniz dediginizde ters teper gorusmeyecegi varsada gorusur bence siz onun arksdasliyla ilgili yorum yapmayin bu arada haklısınız kendinize gore

Merhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Sanıyorum ki arkadaşlıkları 3 5 günlük degil etkilense bunca zaman etkilenirdi zaten böyle emrivaki yerine arkadaşının yaptığının hiç hoş olmadığını ilerde sizi etkilemesinden korktuğunuz u falan söyleyebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Sen bakma herkese vallahi bu tarz şeyleri normal gören tek eşle ömür geçmez diyen bir arkadaşı olsaydı görüştürmezdim ha çok mu istiyor görüşmeyi verir bavulunu gönderirdim yanına...
olay boşanmış bir insan değil burda boşanıp etrafındakileride etkileyen art niyetli insan... yoksa bende boşandım boşanınca insanlarla görüşmeyi kesmezsiniz ona da karşıyım ama ortada art niyet varsa kendi boşandı diye yanına yandaş arıyorsa orda duracak durmuyorsada paşa gönlü bilir...

Aldatmak ahlaki bir durumdur . Benim esiminde öyle bir arkadaşı var ama kendisi bu durumlardan onun yaşam biçiminden hoşlanmadığı için çok yakın olmuyor ama sık sık aynı ortamda bulunmak zorundalar . Eğer dışarda görüşmek için bir plan yapıldıysa o gidiyor diye gitmemezlik etmez. Sadece çok alkol alıyor eğlence anlayislarimiz çok farklı diyor. Kendisi durumun farkında olduğu sürece sorun yok. Ayrıca kocaman insanlarız ben bu şekilde müdahaleyi doğru bulmuyorum en fazla rahatsizliginizi dile getirirsiniz çok sık gorusuyorsa biraz azaltabilir

Aynı durumun benzerini yaşıyorum tek fark nişanlıyım nişanlımdan büyük abisi olarak görüyor iş ilişkileride var nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum :KK64:

Çocuk mu bu kötü örnekleri etrafından kaldıralım da iyi şeyler öğrensin diye düşünüyorsunuz... yapıyorsa etkilendiği için değil içinde olduğu için yapıyordur..
Bir gün yaparsa da arkadaşına bahane bulup onu suçlamayın suç eşinizdedir ve benim gözümde kesinlikle affı yoktur..

Cok yakin cocukluk arkadaşı ise hic bir sekilde eşim gorusmemeyi kabul etmez. Mesela bir arkadaşımızı kocasi aldatti ailecek tatile gitmisligimiz bile var. eşimde bende adami sildik cikarttik hayatımız dan.. kadinla gorusmeye devam ediyoruz. Yani onemli olan sey yeri. Misal dostum dedigin cook sevdigin deger verdiğin arkadasin kocasini aldstsa sen bir cirpida silermisin?

Eşiniz sizi seviyorsa bağlıysa hiç birşey den etkilenmez ama zaten bahaneye bakıyorsa arkadaşının söyledikleri etkiler... birde arkadaşıyla ne sıklıkta görüşüyor oda var... ama sonuç olarak ben olsam bende eşimle bu konuda kavga ederdim çünkü ben de arkadaşlarıyla görüşmesini pek istemiyorum evlensinler ailece görüşelim diyorum

Yani adam yillardir tanidiği arkadaşi ile görüşmek için evlenmek zorunda öyle mi? Niye çunkü eşi öyle istiyor diye. Ee peki anlaşacaği ve seveceği kizi bulamayip evlenemez ise? Napalim, arkadaşliğa mecburen elveda diyecek. Bunun neresi mantikli sizce?

Gerçekten bazen erkeklerede üzülüyorum.

Ve H hayat2828 Eşin arkadaşindan etkilenecek ise, zaten düşünce tarzi öyle olduğundan dolayidir. Neticede adamin özel hayati, kötü bir eş fakat iyi bir arkadaş olabilir. Arkadaş diye daima yaşama tarzi ve dünya görüşu ayni olmak zorund değil.

Yani adam yillardir tanidiği arkadaşi ile görüşmek için evlenmek zorunda öyle mi? Niye çunkü eşi öyle istiyor diye. Ee peki anlaşacaği ve seveceği kizi bulamayip evlenemez ise? Napalim, arkadaşliğa mecburen elveda diyecek. Bunun neresi mantikli sizce?

Gerçekten bazen erkeklerede üzülüyorum.

Ve H hayat2828 Eşin arkadaşindan etkilenecek ise, zaten düşünce tarzi öyle olduğundan dolayidir. Neticede adamin özel hayati, kötü bir eş fakat iyi bir arkadaş olabilir. Arkadaş diye daima yaşama tarzi ve dünya görüşu ayni olmak zorund değil.
Arkadaşları eşimi içki içmeye götürüyorsa borç alıp vermiyorsa gece hadi balığa gidelim sabaha kadar diyorsa ne belli balığa gittiği insanda hoşlanmıyor böyle şeylerden ki ben eşimle evlenmeden önce bunları konuşmuş birisiyim... oda bana sonuç olarak karışıyor tabiki bizim için bunlar büyük sorun olmadı çünkü eşimde bende birbirimizin isteklerine saygı gösteriyoruz...siz evlimisiniz ve sizin istemediğiniz hoşlanmadığınız şeyler olursa eşinize bunları söylemiyormusunuzz

Ama bu insan yanındaki kişilere de aldatanın normal olduğunu sadece bir eşle ömrünün geçmeyeceğini söyleyen biri ne yapacağımı şaşırdım
Güzel arkadaşım, bu zihniyette Türk erkeği o kadar çok ki, eyleme geçiren, yaptığıyla övünen gırla. Sadece bu adamcık mı etrafında ki kötü örnek sanıyorsunuz?

Şöyle diyeyim eşinizin etki altında kalmasından korkuyorsanız, 10 arkadaşı varsa en az 8'ini hayatından çıkarmanız gerekir. Boş yere gerginlik yaratmayın.

Eşimiz çocuğumuz ya da evcil hayvanımız değil eşimiz (eş-eşit) olduğu için arkadaşlıklarına müdahale etme gereği duymuyoruz. Akli melekeleri yerinde olduğu için de arkadaşlarının yaptıklarından etkilenme ihtimalleri olduğunu düşünmüyoruz. Arkadaşı aldattı diye özenip bizi aldatacak adamları hayatımıza sokmamayı tercih ediyoruz.

Sizin eşini aldatan bir arkadaşınız olsa kıyameti koparır asar keser görüşülmeyecek bir daha o kadınla der kesin

Back
X