- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hâlâ bu yalanları kolayca yiyen varmiş.Evlenmezmis ama sonsuzaaaaa kadar sevgili kalırmış".Oldu gözlerim doldu"Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Evlilik isteyen biriysem devam etmezdim tabii ki.Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
4 ay bunları düşünmek için çok kısa bir süre ama yinede sevgilinizin niyetini daha doğrusu ne istediğini şimdiden görmüş oldunuz. Siz evlilik istiyorsanız ayrılmalısınız aslında çok açık ve net bizim ne yapacağımızın size katkısı yok :)Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Bismillah 4 ayda ne çabuk evlenmeyi istediniz çok ilginçsiniz. Hayır adamın evleneceği varsa da sizin bu evlilik merakı haliniz yüzünden kaçar gider ki böyle bir ilişkiye ben devam etmezdim. Bence siz bir kendinize gelin evlilik meraklısı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Şu lafı 5 yıllık iliskim boyunca sizler dahil pek çok kişi bana soyledi ama inanmamayi tercih ettim. Adam ayrıldıktan 11 ay sonra başkasıyla evlendi absbsbsb4 aylık ilişkide bu ne coşku? Sakinleş acelen ne. O evlenmek istemiyorum değildir, seninle evlenmek istemiyorumdur. Ona göre çiz yolunu
HayırArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
yaşlar kaç? 4 aylık bir ilişkide bu kadar bağlanmak evlilik konusmak yanlıs bence.Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Pes artık aynısını yazacaktım4 aylık ilişkide bu ne coşku? Sakinleş acelen ne. O evlenmek istemiyorum değildir, seninle evlenmek istemiyorumdur. Ona göre çiz yolunu
yani olabilir aslında ama sizin beklentileriniz farklıysa olamaz yoksa tuhaf birşey yok bunda bazı insanlar evlenmek istemiyor bazıları istiyor siz istiyorsanız evlenmek isteyen biriyle yolunuza devam edeceksiniz,benim bir arkadaşım eşinden ayrıldı ve çocuği var asla evlenmem dedi şuanda sevgilisi var o da kabul etti aynı evde yaşamıyorlar ama geri kalan herşeyleri normal devam ediyor,bunu çocuğu için yaptı,bazen öyle olması gerekiyor demekkiArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Evlilik kağıt üzerinde bir resmiyettir evlilikten daha iyi şekilde iliski yürüten insanlar var belki ilerde fikri değişir ama sen onun fikrinin degismesini beklemeye razımısın ya degismezse evlenmek istemiyorsa çocukta istemiyordur kendisine senelerce yoldaş olucak biri istiyor yarın öbür gün sorun çıkarsa birde kolayca ayrılıp yoluna bakmak içindir cünki evlenip boşanırsa boşanmış erkek durumuna düsücek belkide ciddi görmüyor seniArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Ama kuzum daha 4 aydır beraberlermiş ya? Belki adam bağlandıkça fikirleri değişecek?Türkçesi: seninle evlenmek istemiyorum. Takılalım bakarız.
Açık konuşayım güzel arkadaşım. Siz siz olun bu cümleyi kuran herhangi bir cinsiyette insanın asla evlenmeyeceğine inanmayın. Etrafinizda kaç tane böyle söyleyerek bekar kalmış insan var ? Bulamazsınız. Doğru kişiyi buldum dediği an sizi bırakır, bir başkasına koşar. Anneler hisseder. Annenizi dinleyin. Anneler baş tacıdır. Bu dünyada hiç kimse anneniz kadar sizin iyiliğinizi isteyemez. Eşiniz de dahil. Bazen problemler yasanabilir. O da ancak annenin evladina nasil yaklasmasi gerektigini bilmeyisinden kaynaklidir. Baan kalirsa bitmesi gereken, toksik bir ilişki içerisindesiniz. Net çizgim budur.Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?