Siz olsaniz doner miydiniz?

bence beraber olduğun an ilgini yine kaybedeceksin vakit kaybı, hem onuda daha çok üzmüş olcaksın
kendini oyalıcak bişeyler bul bence

ayrılık sebebide onemli ama eger gerceten sevseydin zaten ayrılmazdın elle tutulur sebeplerde yok belliki

Bu konuyu kaç kere gördüm. Bu çocuğu kaç kere okudum bilmiyorum. Dön bbence baksana sürekli aklında p var gibi. Ama bana sorarsan sadece boşluk seninki

aynı şey benim de başıma geldi ,tabi ben lisede ve olgun değildim. o kişi seni seviyor ve sen onu sevmiyorsan ki o yüzden ayrılmışsın, o çocuğa yazık değil mi ? o çocuk yıllar geçmesine rağmen beni unutamadığını söylüyor, ben de vicdan azabı çekiyorum , onu hiç sevmediğim halde çok incittim çünkü , srnin de başına gelmesin bu , azat et onu sen de "sevebileceğin" birini bul.

Gelcek vaad etmiyorsa bırakman hayırlı olmuş ,boşanmaktansa ayrılmak mantıklı ,derslerine çalış
iyinin hep daha iyisi daha kalitelisi mevcut ,

Sevseydin zaten ayrılmazdın ve gözünede çirkin gelmezdi emin ol..Madem seni unutmuş yoluna bakmış,çocuğun hayatına tekrar burnunu sokupta mutsuz etme onu..Kendinden emin değilsen oynama kimsenin duygularıyla...

Onu iyi görünce dayanamamışın
Başka biri ile mutlu olduğunu görürsende üzüleceksin çok
Senin kisi boşluk.. Eğer sevseydin ayrılmazdın Sırf mantıgım uymuyor diye.
Çünkü Sevgi bazı engelleri aşar.. El ele verilirse bazı sorunlara gögüs gerilir.
Sen hemen pes etmişsin.. savaşmamışın bile.
Sakın hayatına felan girmeye kalkma konu sahibi
Onun hayatını yeniden allah bullak etmeye hakkın yok çünkü
Bu bencillik. Madem öyle artık mantıgına uyan birini bulursun
Ve mutlu olursun inşallah.

Bencede sadece bosluktan bunlar.bide onun uzulmedigini atlattigini gorunce de pek hosuna gitmedi cunku insan genelde askimin acisindan olmus erimistir diue dusunuyor kardesinin dedigine de gelme,doneceksin ve cocuk degismemisse bi daha mi terkedeceksin?

Laser ameliyatıyla gözleri açtırıp mı gördün ÇİRKİN olduğunu ?
Başlarken Brad Pitt miydi ?

bu durumda bn kotu birimiyim? onun benim kadar aci cektigini bile sanmiyorum benim sagligim.bozuldu onu terkedip de mutlu olmadim sadece olmayacak gibi hissediyordum simdi sizden benim.yonumden de bakarak bir cevap bekliyorum

Laser ameliyatıyla gözleri açtırıp mı gördün ÇİRKİN olduğunu ?
Başlarken Brad Pitt miydi ?
konudan tek anladiginiz bu mu? o zamanlar cimri oldugu dusuncesindeydim olgun degil bu kisiyle yurumez diyordum bu yuzden de mutsuzdum ve ayrildim cekecegimo cekiyorum iki aydir burnumdan geliyor karsimdakini dusunmeyen biri olsam hic uzulmezdim onu birakirken. ama bn o zaman bile cok yiprandim sacim.dokuldu.

bunu iki ay once o istemisti deneyelim.olur mu olmaz mi gorelim demisti onda bu guc varken bende yok kndimi hasta etmekle kaldim

Gelcek vaad etmiyorsa bırakman hayırlı olmuş ,boşanmaktansa ayrılmak mantıklı ,derslerine çalış
iyinin hep daha iyisi daha kalitelisi mevcut ,

mantikli dusununce bende oyle diyorum.ama icim yaniyor resmen aci cekiyorum gogus kafesim yaniyor anlamadim gitti ne zaman.gecer

Sevseydin zaten ayrılmazdın ve gözünede çirkin gelmezdi emin ol..Madem seni unutmuş yoluna bakmış,çocuğun hayatına tekrar burnunu sokupta mutsuz etme onu..Kendinden emin değilsen oynama kimsenin duygularıyla...

ben ondan sogudugum zamanlarda da mutlu degildim. bnde aci cektim stres oldum gecmiyor acim.onun gecti hayatina devam.ediyor ama.bn dusmedigim kadar dustum zaten

ben ondan sogudugum zamanlarda da mutlu degildim. bnde aci cektim stres oldum gecmiyor acim.onun gecti hayatina devam.ediyor ama.bn dusmedigim kadar dustum zaten
Bak kendin söylüyorsun o hayatına devam ediyor acısı geçti diye..Ee bırak geçsin o zaman,sen mutsuzsun diye onudamı mutsuz etmek istiyorsun? Duygularından emin değilsin ve bu şekilde ona tekrar umut verirsen ve ayrılırsan yine üzmüş olacaksın onu farkında mısın?

Ayrilikta aci cekmemissin yerinde olsam vazgecerdim. Bence donme senin yerinde olmayi cok isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…