- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Bu yil 3 aylik bir iliskim.oldu ama Allahin.her gunu beraberdik dolu dolu gecti ayni uni tede oldugumuz icin. Haziranda mantiken kafama yatmayan seyler gordum belki kuruntu yaptim.tam.bilemiyorum ondan sogudum gozume cirkin gorunuyordu daha fazla devam etmeden bitsin dedim ben ayrildim.. Yaz donemi bir sekilde gecti aci filan yoktu bende okul acilincaya bel baglamistim kafamda. Acildi ve ben onu gorunce morelim coktu resmen o iyilesmeye baslamisti ben ise o gun bu gundur cok.kotuyum
İcimdeki aci nedir anlamis degilim ki o.bana don de dedi ama icimdeki bir ses geleceginiz yok diyor bu yuzden uzatmak.da istemiyorum. Kizkardesim kafami karistiriyor bnce baris degismis mi gor diyor ama.bunu kaldircak psikolojim de yok. Cok canim skiliyor finallerim var hicbirsey yapasim yok. Kafamda bu durumu nasil cozumlemeliyim bilmiyorum. Onume bakip yeniden.ikimizin de kafasini karistirmak.istemiyorum ama mutlu da olamiyorum. Depresyona girdim.bu yuzden.
aynı şey benim de başıma geldi ,tabi ben lisede ve olgun değildim. o kişi seni seviyor ve sen onu sevmiyorsan ki o yüzden ayrılmışsın, o çocuğa yazık değil mi ? o çocuk yıllar geçmesine rağmen beni unutamadığını söylüyor, ben de vicdan azabı çekiyorum , onu hiç sevmediğim halde çok incittim çünkü , srnin de başına gelmesin bu , azat et onu sen de "sevebileceğin" birini bul.Bu yil 3 aylik bir iliskim.oldu ama Allahin.her gunu beraberdik dolu dolu gecti ayni uni tede oldugumuz icin. Haziranda mantiken kafama yatmayan seyler gordum belki kuruntu yaptim.tam.bilemiyorum ondan sogudum gozume cirkin gorunuyordu daha fazla devam etmeden bitsin dedim ben ayrildim.. Yaz donemi bir sekilde gecti aci filan yoktu bende okul acilincaya bel baglamistim kafamda. Acildi ve ben onu gorunce morelim coktu resmen o iyilesmeye baslamisti ben ise o gun bu gundur cok.kotuyum
İcimdeki aci nedir anlamis degilim ki o.bana don de dedi ama icimdeki bir ses geleceginiz yok diyor bu yuzden uzatmak.da istemiyorum. Kizkardesim kafami karistiriyor bnce baris degismis mi gor diyor ama.bunu kaldircak psikolojim de yok. Cok canim skiliyor finallerim var hicbirsey yapasim yok. Kafamda bu durumu nasil cozumlemeliyim bilmiyorum. Onume bakip yeniden.ikimizin de kafasini karistirmak.istemiyorum ama mutlu da olamiyorum. Depresyona girdim.bu yuzden.
Bu yil 3 aylik bir iliskim.oldu ama Allahin.her gunu beraberdik dolu dolu gecti ayni uni tede oldugumuz icin. Haziranda mantiken kafama yatmayan seyler gordum belki kuruntu yaptim.tam.bilemiyorum ondan sogudum gozume cirkin gorunuyordu daha fazla devam etmeden bitsin dedim ben ayrildim.. Yaz donemi bir sekilde gecti aci filan yoktu bende okul acilincaya bel baglamistim kafamda. Acildi ve ben onu gorunce morelim coktu resmen o iyilesmeye baslamisti ben ise o gun bu gundur cok.kotuyum
İnsanların hayatından istediğiniz zaman çıkıp, yine istediğiniz zaman ziyaret etmeyin o hayatları. Bencillik etmeyin.
Kendini iyi hissettiğini gördüğünüz için mi kötüsünüz o gün bugündür, ne yapacaktı, yıllarca yas mı tutacaktı arkanızdan?
konudan tek anladiginiz bu mu? o zamanlar cimri oldugu dusuncesindeydim olgun degil bu kisiyle yurumez diyordum bu yuzden de mutsuzdum ve ayrildim cekecegimo cekiyorum iki aydir burnumdan geliyor karsimdakini dusunmeyen biri olsam hic uzulmezdim onu birakirken. ama bn o zaman bile cok yiprandim sacim.dokuldu.Laser ameliyatıyla gözleri açtırıp mı gördün ÇİRKİN olduğunu ?
Başlarken Brad Pitt miydi ?
Bencede sadece bosluktan bunlar.bide onun uzulmedigini atlattigini gorunce de pek hosuna gitmedi cunku insan genelde askimin acisindan olmus erimistir diue dusunuyorkardesinin dedigine de gelme,doneceksin ve cocuk degismemisse bi daha mi terkedeceksin?
Gelcek vaad etmiyorsa bırakman hayırlı olmuş ,boşanmaktansa ayrılmak mantıklı ,derslerine çalış
iyinin hep daha iyisi daha kalitelisi mevcut ,
Sevseydin zaten ayrılmazdın ve gözünede çirkin gelmezdi emin ol..Madem seni unutmuş yoluna bakmış,çocuğun hayatına tekrar burnunu sokupta mutsuz etme onu..Kendinden emin değilsen oynama kimsenin duygularıyla...
Bak kendin söylüyorsun o hayatına devam ediyor acısı geçti diye..Ee bırak geçsin o zaman,sen mutsuzsun diye onudamı mutsuz etmek istiyorsun? Duygularından emin değilsin ve bu şekilde ona tekrar umut verirsen ve ayrılırsan yine üzmüş olacaksın onu farkında mısın?ben ondan sogudugum zamanlarda da mutlu degildim. bnde aci cektim stres oldum gecmiyor acim.onun gecti hayatina devam.ediyor ama.bn dusmedigim kadar dustum zaten
Ayrilikta aci cekmemissin yerinde olsam vazgecerdim. Bence donme senin yerinde olmayi cok isterdim..Bu yil 3 aylik bir iliskim.oldu ama Allahin.her gunu beraberdik dolu dolu gecti ayni uni tede oldugumuz icin. Haziranda mantiken kafama yatmayan seyler gordum belki kuruntu yaptim.tam.bilemiyorum ondan sogudum gozume cirkin gorunuyordu daha fazla devam etmeden bitsin dedim ben ayrildim.. Yaz donemi bir sekilde gecti aci filan yoktu bende okul acilincaya bel baglamistim kafamda. Acildi ve ben onu gorunce morelim coktu resmen o iyilesmeye baslamisti ben ise o gun bu gundur cok.kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?