Siz olsaniz doner miydiniz?

ama cok mutsuzum dayanamıyorum vucudum uyusuyor artık antidepresanlar bıktım

Peki şimdi o ÇİRKİN olgunlaşmı ve de cömertleşmiş mi ?
Hala ham ve pintiyse neyin kararını veremiyorsun ?
(Baştan sona mantık hataları dolu cümlelerinde)

Psikolojik destek aldın peki? Doktor kontrolünde mi kullanıyorsun ilaçları ? Kafana göre içmiyorsun değil mi?
hyır kafama göre değil doktor kontrolünde içiyorum .. yarın baska doktora gideceğim belki ilacımı değiştirir. kafamda bitmiyor acabalar var mutsuzlugumu ona baglamak istemedim baslarda ama nerden tutsam ona cıkıyor yollar. barıstıgımızda sanki sonu olacak da. bundan da emin değilim halbuki kurtulmak istiyorum bu acıdan onu da üzmek istemem vicdanım elvermez inanın böle biri dğeilim. allahım su acımı alsın

Peki şimdi o ÇİRKİN olgunlaşmı ve de cömertleşmiş mi ?
Hala ham ve pintiyse neyin kararını veremiyorsun ?
(Baştan sona mantık hataları dolu cümlelerinde)
işte bu içimi kemiriyor.. birde garip olan su basta yakısıklıydı bana göre zaten insan begenmeden baslarmı birşeye ama hareketleriyle soguduktan sonra cirkin görünmeye basladı şimdi yine tipinde sorun yok kafamda ya değiştiyse diye sorular var hiçbir zaman bilemicem bunu diyorum.. biryandan da dönüp de tekrardan üüzlmek var hoş suanki acımdan büyük mü olur kestiremiyorum

Amin..İnşallah düzelirsin..Tekrar git bakalım doktora..Peki seni bu kadar çıkmaza sokan şey ne? O çocuğa aşık değilsin belli..Aşık olsan zaten ayrılmazdın..Aile yada arkadaş ortamın nasıl? Seni üzen moralini bozan şeyler var mı? Yani bukadar depresyona girmenin sebebi ne ?

Göze alabiliyorsan (yiyorsa!) dene o zaman

:)

Bu konu kendi yasadigim bir olayi hatirlatti bana. Üniversiteye yeni başlamıştım cok hoslandigim bir cocuk vardi ayni bolumdeyiz bir donem boyunca sabah aksam beraberiz geziyoruz ders calisiyoruz falan filan. Donem bitti her gece tlf da konusmalar vs vs ve bahar donemi kaydi yaptirdik ki okul acilmadan bir gun once terketti beni ve ayni siniftayiz nasil kotuydum:-( sebebi de hic olgun degilmisim Alice harikalar diyarinda gibiymisim aklim havalardaymis vs vs.. Bir ay cok kotu gecti ayni siniftaydik ve msjlarima bile cevap vermemisti kabustu. Sonra toparlanmaya basladim spor dans kurslari vs yeni arkadaslar edindim. Bir kez bile yuzune bakmadım o yokmus gibi davrandim. Bu kez o kahroluyordu cunku onun karsisindaki aci ceken asik insan birden yok olmustu. Deliler gibi yalvardi yakardi bir daha degil sevgili tek kelime konusmadim bile..
Sizi cok seven adamin toparlanmasi sizi ceken.. Herkes yoluna tatlim gecmis olsun

neden yerimd eolup psikolojinin bozulmasını kararsız kalmayı saglıgının bozulmasını iş yapamayacak hale gelmeyi mi isterdin ?
O zaman ayrilmicaktin. Ben en basta kendin soylemissin kotu olmadim hani aci filan cekmiyordum. O sebeple.
O sana yuz verse yine birakirsin. Suan seninki hani tutku mu diyim ne diyim bilemedim. Ulasamiyosun onun verdigi bir hirs eger gercek bir istek olsaydi bu kdr beklemezdin aci cekmeyi..

Abartma bence. Antidepresanlık ne var ki yani?
Terk etmişsin boşluğa düşmüşsün.
Hayaller kurduğun ilişkinin aslında hayallerinle örtüşemeyeceğini anlayarak, doğru bir karar alıp insan gibi bitirmişsin.
Çok güzel bir davranış bu.
Güçlü birisin sen, mantıklısın.
Boşluk hissi olabilir, acabalar olabilir, ama geçici bunlar.
Biraz daha sabret. Kendini harap edeceğin bir durum gibi gözükmüyor buradan bakınca.
Bu sebeple psikolojik rahatsızlıklarda dışarıdan kendine bakma yöntemi kullanılır.
Sen de bir dur, izleyici ol yaşadıklarına. O vakit anlarsın.
Yazık değil mi geleceğine? Finallerine odaklanmak zorundasın.
Sen istersen beynini ikna edersin ve gayet sallamazsın olan biteni de.

"ben onu gorunce morelim coktu resmen o iyilesmeye baslamisti"

canım biraz ego olayı devreye girmiş.Sen iyiydin doğru kararı verdiğini inanıyordun ve belli bir süre onu hiç görmedin, sonra okula dönünce onun kendini çoktan toparlamış olduğunu farkedince sorgulamaya başlamışsın. Eğer yeniden başlarsanız yine sıkılıp ayrılacaksın.Bir çok insan bu durumu yaşıyor, endişe edeceğin bir şey yok bir süre sonra geçer. Burada tutunman gereken şey, gerçek manada ilişkini bitirmene sebep olan şeyler. Eğer harika bir ilişkin olsaydı bitirmezdin değil mi canım...

arkadaslarim.iyi ama okuldan skildim son siniftayim ve is konusu da geriyor beni mutsuzum icimde anlamsiz bir bosluk var canim.namaza baslamayi dsunuyorum. saol iyi dileklerin icinde

iyi olmus sana diyorsum saol ya . seni birakan kisiyle bn ayni kisi degilim.

arkadaslarim.iyi ama okuldan skildim son siniftayim ve is konusu da geriyor beni mutsuzum icimde anlamsiz bir bosluk var canim.namaza baslamayi dsunuyorum. saol iyi dileklerin icinde
Rica ederim canım..Allah kabul etsin inşallah..Umarım biran önce düzelirsin..Ama ne olursa olsun olumlu düşünmeye ve kendini üzmemeye çalış Allah hastalık,ölüm vermesin inşallah..Onun dışında herşeye bir çözüm bulunur merak etme...

yaz00, post: 3856güldüm member: 286109"]manasiz bn burda uzüzülme gulup durman [/QUOTE]
Manasiz cevabina guldum ben bunu da mi algilayamadin? o adam icin sevindim cidden hadi ugurlar ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…