Eşinizin telefon dökümünü çıkarıp bakın o zaman. Şüphe varsa peşine düşerim.Dün gece nasil olduysa eşimin eski sevgilisinin hesabına bakmak geldi aklıma yıllardır bakmadim oysaki.. Dün gece baktım ve geçen yıl bir şey paylaşmış kız 7 yıl sonra tekrar rr aramak ne bileyim yazmış.. İki hafta sonrada büyük buluşma demiş ve kırmızı kalp bırakmış. Eşimle onlarin ayrılıp bizim evlendiğimiz yıl 7 yıl öncesi.. Yani evlendigimiz ilk yıllarda eşimle ilgili şeyler paylaşıp duruyordu unutamadığına dair. Biraz zor bir ayrılık olmuş Nisanliyken falan aramıştı kız. 8 9 yıl oldu kız hala bekar yani eşim aramış olabilir mi içime bir kuşku düştü dünden beri düşünüp duruyorum.. Eşimde sorup duruyor neyin var diye içime Bi soğukluk girdi. İçimdeki ses eşimin aramış olabileceğini söylüyor ama kız ya bana nispet olsun diye yazdıysa diyorum eşime sormak geçiyor aklımdan ama kendimi o konuma getirmek te istemiyorum siz olsanız napardiniz..
Ben olsam sormam cunku bilirim ki net yanıt alamam.Hicbir erkek gercegi söylemezDün gece nasil olduysa eşimin eski sevgilisinin hesabına bakmak geldi aklıma yıllardır bakmadim oysaki.. Dün gece baktım ve geçen yıl bir şey paylaşmış kız 7 yıl sonra tekrar rr aramak ne bileyim yazmış.. İki hafta sonrada büyük buluşma demiş ve kırmızı kalp bırakmış. Eşimle onlarin ayrılıp bizim evlendiğimiz yıl 7 yıl öncesi.. Yani evlendigimiz ilk yıllarda eşimle ilgili şeyler paylaşıp duruyordu unutamadığına dair. Biraz zor bir ayrılık olmuş Nisanliyken falan aramıştı kız. 8 9 yıl oldu kız hala bekar yani eşim aramış olabilir mi içime bir kuşku düştü dünden beri düşünüp duruyorum.. Eşimde sorup duruyor neyin var diye içime Bi soğukluk girdi. İçimdeki ses eşimin aramış olabileceğini söylüyor ama kız ya bana nispet olsun diye yazdıysa diyorum eşime sormak geçiyor aklımdan ama kendimi o konuma getirmek te istemiyorum siz olsanız napardiniz..
Aynen ben göreyim diye paylaştığını düşünüyorum ama eşimde elbette inkar edecek.. Ama benim içime müthiş Bi soğukluk girdi. Ben nasıl normal davranalım ki o da sorup duracak surekliAramış olsa bile evet aradım demez, demeyecektir, çünkü erkeklerin en sevdiği şey ölümüne inkar.İlginç bir tesadüf aslında. Ben olsam benim de aklıma eşimden bahsettiği gelirdi. Bir de paylaşımları herkese açıksa bunu zaten birileri görsün diye paylaşmış bu çok belli.
1 kere olduğunda kabul edilebilir diyorsanız hiç kurcalamayın.Tel Dokumune baktım ama 6 ay öncesi görülebiliyor en fazla.. Hala görüşme gibi durum yok yani duruma göre aramış bir kez ve buluşmuslar gibi doğruysa sonrasının devam ettiğini sanmıyorum olsaydı yine ona göre birseyler yazardı diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?