Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunu bana yapsan kufur mufur.ben evde herseyden habersiz otururken..Ben eşime sorar, yetinmez bir de eski sevgiliye sorardım ki sormuşluğumda varEşimin eski sevgilisinin adı Nazlı. Bir gün telefonunu karıştırıyorum. Rehberde bir baktım Nazlı. Anında kadını aradım. Küfürler bağırış. Dedim sizin aranızda hala bir şey mi var. Kadın yeminler ediyor. “Ben evliyim, yapma etme. Çocuğum var. Çok geçmişte kaldı. Yeminle bende numarası da yoktu. O niye saklamış bilmiyorum filan. Sonra benim adama bir ayar verdim. Bir daha beni kıskandıracak herhangi bir şey yapmıyor.
Kuşku insanın içini kemirir. Sor kurtul.
Aynen beni de arayacaktı var ya neler yapardım. Yani anlamadan dinlemeden insanları zan altında bırakmak neymiş görürdü. Böylelerine de işte ağzı var dili yoklar denk gelir. Sonra kendi yaptığını haklı sanmaya devam eder. Ağzının payını alacak ki o, görecek.Sunu bana yapsan kufur mufur.ben evde herseyden habersiz otururken..
Mahkemelerde epey ugrasırdık.
Dusunsene yapmissın kahvenı kocan cocugunla oturma odasında sen gecmıssın balkona bı sigara ıcıp keyıf yapacaksın ve telin calıyor.Aynen beni de arayacaktı var ya neler yapardım. Yani anlamadan dinlemeden insanları zan altında bırakmak neymiş görürdü. Böylelerine de işte ağzı var dili yoklar denk gelir. Sonra kendi yaptığını haklı sanmaya devam eder. Ağzının payını alacak ki o, görecek.
Aynısını yapardım ve niye telim şu konuşmaları kaybetmiyor ki diye hayıflanırdım. Büyük ihtimalle aradığı eski sevgilinin kocası anlayissiz, kadın boş yere b.k yoluna gitmeyeyim diye alttan almış. Keşke dişli bir şey denk gelseydi ama ne yaparsın üstüme sıçratmayim diyen biri denk gelmiş.Dusunsene yapmissın kahvenı kocan cocugunla oturma odasında sen gecmıssın balkona bı sigara ıcıp keyıf yapacaksın ve telin calıyor.
Arayan yıllar once evlenmeye tenezzul etmediğin adını bile unuttugun eski sevgilinin karısı. Sana aniden kufur etmeye basliyor? Sebep? Kocasının telinde senin non var diye..
Once ıcerı kocamın yanına gider, durumu anlatırım yarında gider suc duyurusunda bulunurum.
Degıl kı acıklama yapacagim. Ben yapmadığım bısey ıcın acıklama yapmayacagım, kufur eden ozur dileyecek kı affedecegımı sanmiyorum.
Hayat bu kadar basit degıl, insanlara bu sekilde davranmak oyle kolay degıl.
şu densizliği bana yapacak olan kadını, hele ki küfürler havada uçuşurken, dava ederim.Ben eşime sorar, yetinmez bir de eski sevgiliye sorardım ki sormuşluğumda varEşimin eski sevgilisinin adı Nazlı. Bir gün telefonunu karıştırıyorum. Rehberde bir baktım Nazlı. Anında kadını aradım. Küfürler bağırış. Dedim sizin aranızda hala bir şey mi var. Kadın yeminler ediyor. “Ben evliyim, yapma etme. Çocuğum var. Çok geçmişte kaldı. Yeminle bende numarası da yoktu. O niye saklamış bilmiyorum filan. Sonra benim adama bir ayar verdim. Bir daha beni kıskandıracak herhangi bir şey yapmıyor.
Madem cahilsin, bari biliyormuş gibi yapma.şu densizliği bana yapacak olan kadını, hele ki küfürler havada uçuşurken, dava ederim.
kusura bakmayın ama yaptığınız terbiyesizlik.
kocanıza kızsaydınız, kadını arayıp hesap sormak nedir yahu? sırf rehberinde kayıtlıyım diye bir gün birilerinin eşi de beni arayıp küfretsin o zaman? bana ne arkadaşım rehberine kaydedeni suçlayın,ne münasebet?
bir de yaptığınızı cesaret veya güç örneğiymiş gibi övünerek anlatmışsınız ya,pes...
o kadının yerinde olsam açıklama yapmak yerine size ağzınızın payını bir güzel verip sonra da sizi şikayet ederdim.
inanılmazsınız.
Şikâyet etse ve karakola gitseniz eee aradığınız da belli ne diyeceksiniz? Hayır ben öyle demedim mi? Zaten evet yaptım deseniz dava açılır ve ceza alırsınız en azından para cezası. Yani ne diyeceksiniz çok merak ediyorum. Çünkü şikayet edilince ifade vermelisiniz en azından.Madem cahilsin, bari biliyormuş gibi yapma.
Ses kaydı delil olmuyor.
Tabikide sormazdim enayi değil ya evet aradimmi diyecek. Ayrıca o kişi sizin onu arattiginizi nerden bilecek ki size hitap olarak yazsın bana saçma geldiDün gece nasil olduysa eşimin eski sevgilisinin hesabına bakmak geldi aklıma yıllardır bakmadim oysaki.. Dün gece baktım ve geçen yıl bir şey paylaşmış kız 7 yıl sonra tekrar rr aramak ne bileyim yazmış.. İki hafta sonrada büyük buluşma demiş ve kırmızı kalp bırakmış. Eşimle onlarin ayrılıp bizim evlendiğimiz yıl 7 yıl öncesi.. Yani evlendigimiz ilk yıllarda eşimle ilgili şeyler paylaşıp duruyordu unutamadığına dair. Biraz zor bir ayrılık olmuş Nisanliyken falan aramıştı kız. 8 9 yıl oldu kız hala bekar yani eşim aramış olabilir mi içime bir kuşku düştü dünden beri düşünüp duruyorum.. Eşimde sorup duruyor neyin var diye içime Bi soğukluk girdi. İçimdeki ses eşimin aramış olabileceğini söylüyor ama kız ya bana nispet olsun diye yazdıysa diyorum eşime sormak geçiyor aklımdan ama kendimi o konuma getirmek te istemiyorum siz olsanız napardiniz..
Esime zarf atardım.Yuz ifadesinden anlarsin bence.Dün gece nasil olduysa eşimin eski sevgilisinin hesabına bakmak geldi aklıma yıllardır bakmadim oysaki.. Dün gece baktım ve geçen yıl bir şey paylaşmış kız 7 yıl sonra tekrar rr aramak ne bileyim yazmış.. İki hafta sonrada büyük buluşma demiş ve kırmızı kalp bırakmış. Eşimle onlarin ayrılıp bizim evlendiğimiz yıl 7 yıl öncesi.. Yani evlendigimiz ilk yıllarda eşimle ilgili şeyler paylaşıp duruyordu unutamadığına dair. Biraz zor bir ayrılık olmuş Nisanliyken falan aramıştı kız. 8 9 yıl oldu kız hala bekar yani eşim aramış olabilir mi içime bir kuşku düştü dünden beri düşünüp duruyorum.. Eşimde sorup duruyor neyin var diye içime Bi soğukluk girdi. İçimdeki ses eşimin aramış olabileceğini söylüyor ama kız ya bana nispet olsun diye yazdıysa diyorum eşime sormak geçiyor aklımdan ama kendimi o konuma getirmek te istemiyorum siz olsanız napardiniz..
Her yorumunuz birbirinden mantıklı, yol gösterici, bu zamana kadar aramızda olmamanız büyük kayıp bizler için.Ben eşime sorar, yetinmez bir de eski sevgiliye sorardım ki sormuşluğumda varEşimin eski sevgilisinin adı Nazlı. Bir gün telefonunu karıştırıyorum. Rehberde bir baktım Nazlı. Anında kadını aradım. Küfürler bağırış. Dedim sizin aranızda hala bir şey mi var. Kadın yeminler ediyor. “Ben evliyim, yapma etme. Çocuğum var. Çok geçmişte kaldı. Yeminle bende numarası da yoktu. O niye saklamış bilmiyorum filan. Sonra benim adama bir ayar verdim. Bir daha beni kıskandıracak herhangi bir şey yapmıyor.
sorsanızda doğru yanıtı alamıycaksınız. şüpelendiyseniz vardır bir alt yapısı. eğer eşinizin telinde kullandığı hattın uygulaması varsa uygulamaya girip detaylara bakabilirsiniz tabi şifre yoksa. mesaj arama vs. detayları oluyor. adam evlenmiş neyin derdindesiniz ya anlamıyorum gerçekten kadının en büyük düşmanı kadın diyorlar ya gerçekten öyle.Dün gece nasil olduysa eşimin eski sevgilisinin hesabına bakmak geldi aklıma yıllardır bakmadim oysaki.. Dün gece baktım ve geçen yıl bir şey paylaşmış kız 7 yıl sonra tekrar rr aramak ne bileyim yazmış.. İki hafta sonrada büyük buluşma demiş ve kırmızı kalp bırakmış. Eşimle onlarin ayrılıp bizim evlendiğimiz yıl 7 yıl öncesi.. Yani evlendigimiz ilk yıllarda eşimle ilgili şeyler paylaşıp duruyordu unutamadığına dair. Biraz zor bir ayrılık olmuş Nisanliyken falan aramıştı kız. 8 9 yıl oldu kız hala bekar yani eşim aramış olabilir mi içime bir kuşku düştü dünden beri düşünüp duruyorum.. Eşimde sorup duruyor neyin var diye içime Bi soğukluk girdi. İçimdeki ses eşimin aramış olabileceğini söylüyor ama kız ya bana nispet olsun diye yazdıysa diyorum eşime sormak geçiyor aklımdan ama kendimi o konuma getirmek te istemiyorum siz olsanız napardiniz..
Ah ahhhh bisuru yorum yapanlar olmuş ama çok çok çok benzer bişeyi arkadaşım yasadigi için sana şunu söyleyebilirim. Kız bahsettiğin gibi çok takık birşeyse kendi içinde zamn zaman hortlatiyor olabilir bu durumu. Hatta öyle egosu tavan yapmış olanlar varkı sorsan sen onu her saniye takip ediyosun havasindadir. İçinde eski duyguları hortladigi bir anda seni sinir edip huzursuzlandirarak kocanla kavga et diye paylaşmış olabilir. Arkadasimin kocasının eski karısı yılbaşında adam iş yerinde fatura işiyle ilgilenecek sandığı için sadece boş yatağın resmini çekip "aşk layık olanda kalmalı, bendeydi gece" paylaşımı yapmıştı. Bizde katıla katıla gulmustuk. Ona istediğini verme bence. Kadın hisseder konusuna gelince evet kadın hisseder ama böyle bişey varsa bunu bugün değil 1,5 yıl önce hissederdinDün gece nasil olduysa eşimin eski sevgilisinin hesabına bakmak geldi aklıma yıllardır bakmadim oysaki.. Dün gece baktım ve geçen yıl bir şey paylaşmış kız 7 yıl sonra tekrar rr aramak ne bileyim yazmış.. İki hafta sonrada büyük buluşma demiş ve kırmızı kalp bırakmış. Eşimle onlarin ayrılıp bizim evlendiğimiz yıl 7 yıl öncesi.. Yani evlendigimiz ilk yıllarda eşimle ilgili şeyler paylaşıp duruyordu unutamadığına dair. Biraz zor bir ayrılık olmuş Nisanliyken falan aramıştı kız. 8 9 yıl oldu kız hala bekar yani eşim aramış olabilir mi içime bir kuşku düştü dünden beri düşünüp duruyorum.. Eşimde sorup duruyor neyin var diye içime Bi soğukluk girdi. İçimdeki ses eşimin aramış olabileceğini söylüyor ama kız ya bana nispet olsun diye yazdıysa diyorum eşime sormak geçiyor aklımdan ama kendimi o konuma getirmek te istemiyorum siz olsanız napardiniz..