• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız eşinize sorar mıydınız?

Illaki başkalari girmiştir ama 7 yıl öncesi kesinlikle eşime ait. Evlendikten 2 3yil sonrasına kadar devam ediyordu eşimle ilgili paylaşımlara
Eee olsun yinede ayrıldıkları tarih neyse o kadar yılı söyleyip şu kadar yıl sonra der. Neden eşinizle ilgili attığı paylaşımların bitis tarihini kullansın. Kadın hisseder olayını abartmışsınız.

Aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen neden siz kızın profiline baktınız ..evlendigimden beri başka şüpheleriniz de varmiydi..yani bunca yıl geçmiş bu kadar ben anlayamadım..bu kadar yıl sonra kız unutup gitmiştir başkasini almıştır illaki hayatına ..çok mu takintiliydi eşinize ..ben nispet olsun diye yapacağınıda düşünmüyorum yani adam evlenmiş gitmiş 8 yıl geçmiş ..bence hiç sormayın eşinize ..ama başka bedenleriniz var mı bilmiyorum orasını sonuçta sizde bunca yıl sonra kızın profiline bakmışsınız ..ben olsam unuturdum adını bile çoktan..

Öncelikle ben sizin gibi kadınları anlamıyorum. Baştan söylüyorsunuz boşanmam diye ee o zaman neden peşine düşüyorsun arkadaşım. Eşinin yediği haltı öğrenip boşamadığında adama beni kandıramazsın demiş olmuyorsun sadece beni aldatsanda senden boşanamayacak kadar acizim demiş oluyorsun. Madem cesaretin ve niyetin yok boşanmaya peşine düşme, böyle konularda cehalet mutluluktur.

Dün gece nasil olduysa eşimin eski sevgilisinin hesabına bakmak geldi aklıma yıllardır bakmadim oysaki.. Dün gece baktım ve geçen yıl bir şey paylaşmış kız 7 yıl sonra tekrar rr aramak ne bileyim yazmış.. İki hafta sonrada büyük buluşma demiş ve kırmızı kalp bırakmış. Eşimle onlarin ayrılıp bizim evlendiğimiz yıl 7 yıl öncesi.. Yani evlendigimiz ilk yıllarda eşimle ilgili şeyler paylaşıp duruyordu unutamadığına dair. Biraz zor bir ayrılık olmuş Nisanliyken falan aramıştı kız. 8 9 yıl oldu kız hala bekar yani eşim aramış olabilir mi içime bir kuşku düştü dünden beri düşünüp duruyorum.. Eşimde sorup duruyor neyin var diye içime Bi soğukluk girdi. İçimdeki ses eşimin aramış olabileceğini söylüyor ama kız ya bana nispet olsun diye yazdıysa diyorum eşime sormak geçiyor aklımdan ama kendimi o konuma getirmek te istemiyorum siz olsanız napardiniz..
Şeytan dürttü derler ya ben buna çok inanırım. Bi an bi his doğar aklınıza düşen şeyin peşine düşersiniz. Ve kesin bi çapanoğlu çıkar. Şeytanın dürttüğü şeyin sonucunda da hayırlı bişey çıkmaz.

(Eşinize bişey sormayın)

Ben eşime sorar, yetinmez bir de eski sevgiliye sorardım ki sormuşluğumda var 😎 Eşimin eski sevgilisinin adı Nazlı. Bir gün telefonunu karıştırıyorum. Rehberde bir baktım Nazlı. Anında kadını aradım. Küfürler bağırış. Dedim sizin aranızda hala bir şey mi var. Kadın yeminler ediyor. “Ben evliyim, yapma etme. Çocuğum var. Çok geçmişte kaldı. Yeminle bende numarası da yoktu. O niye saklamış bilmiyorum filan. Sonra benim adama bir ayar verdim. Bir daha beni kıskandıracak herhangi bir şey yapmıyor. 👍🏻 Kuşku insanın içini kemirir. Sor kurtul.

Evli erkekle buluşacağıni yazmıyor tabii ki eşimle ilgili şeyler çok paylasiyrodu
eskiden tabi üstü kapalı şekilde bunuda paylaşmış olabilir yani.
Benim baktığımıda biliyor bence öyle tahmin ediyorum
Sizin baktığınızı hem de bunca sene sonra hala baktığınızı biliyorsa bu kızın bayaa egosunu şişirmişsiniz demektir. Stalklamayın şu exleri boşverin, sırf sizi tedirgin etmek için bile yazıyor olabilir. Ayrıca eşinize eski sevgili konusu açtıkça eskileri gözünde değerli hale getirirsiniz, kaç sene olmuş hala kızı kıskanıyor der..

İyi de siz evleneli 7 yıl olmuş. Nişanlılık süresiyle 8 ,9 yıl önce ayrılmış onlar.
7 yıl sonra tekrar aramaktan bahsediyorsa ya siz evliyken görüşmüşler yada başka birini bulmuş o aralar ondan söz ediyor.
Psikopat değilse 7 yıldır senin onu takip edeceğini düşünerek paylaşım yapmıyordur.

Benim instagramda iki eski sevgili arkadaşım var, erkek olan dört beş sene önce evlendi hatta karısı da ayrıca tanıdığım. Eski sevgili olan kız daha geçen yaz çocuğun ona aldığı bir hediyenin fotosunu paylaşıp ay bunu da bana gözyaşları içinde ilanı aşk eden biri vermişti şimdi tepe tepe kullanıyorum yazmış, böyle manyaklar var yani yoktur demeyin 😂

neden arasın ki? mutsuzmusunuz sizi sevmiyor mu? güvenmiyor musunuz?

Vardı
Aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen neden siz kızın profiline baktınız ..evlendigimden beri başka şüpheleriniz de varmiydi..yani bunca yıl geçmiş bu kadar ben anlayamadım..bu kadar yıl sonra kız unutup gitmiştir başkasini almıştır illaki hayatına ..çok mu takintiliydi eşinize ..ben nispet olsun diye yapacağınıda düşünmüyorum yani adam evlenmiş gitmiş 8 yıl geçmiş ..bence hiç sormayın eşinize ..ama başka bedenleriniz var mı bilmiyorum orasını sonuçta sizde bunca yıl sonra kızın profiline bakmışsınız ..ben olsam unuturdum adını bile çoktan..
Cook nedenlerim vardı yaşadığım kötü şeyler oldu... Şükür hepsi geride kaldı benden kaynaklı hataakrda vardı ama onları açmak istemiyorum şimdi.. Aam kız gerçekten eşimle ayrıldıktan sonra onun gibisini bulamadığı için evlenmedi eşim çok umitler vermiş sonra da aile yapısı uymadugundan biraz mantıksal davranıp ayrılmış onun içinde zor bir sürecmis yani severek ayrılmışlar bu kadar soyliyim siz anlayın neden benim bu kadar takip ettiğimi kızda unutamıyor ona göndermeli seyler paylaşıyordu tabi az çok yaşaananlari bildiğim için esimle ilgili paylaştığını biliyorum bazıları çok net hatta .. 7 yıl önce konuşmuşlardi en son biz evlenmeden önce yani.. O süreçte eşim vardı eminim yani hani görüştüğü olsa bile eşimin izini kolay kolay silemedi

neden arasın ki? mutsuzmusunuz sizi sevmiyor mu? güvenmiyor musunuz?
Mutluyuz ama eşim zaman zman duygusal boşluğa düşen biri yani güvenmiyorum sanırım bu konuda aramış olabileceğine ihtimal veriyorum ama sonuç ne olacak aradiysa hicbisey. Ama içimdeki kuskuda bitmiyor

Kiz bunu 1.5 yıl önce paylaşmış ben ilk defa baktığım için yeni farkediyorm.
Siz iyi misiniz?
1,5 yıl önce olan bir olay
Üstelik eşinizi kastettiği kesin değil
Eşinizle bir sorununuz yok

Kaşınıyorsunuz gibi huzurunuzu bozmak için.

Dün gece nasil olduysa eşimin eski sevgilisinin hesabına bakmak geldi aklıma yıllardır bakmadim oysaki.. Dün gece baktım ve geçen yıl bir şey paylaşmış kız 7 yıl sonra tekrar rr aramak ne bileyim yazmış.. İki hafta sonrada büyük buluşma demiş ve kırmızı kalp bırakmış. Eşimle onlarin ayrılıp bizim evlendiğimiz yıl 7 yıl öncesi.. Yani evlendigimiz ilk yıllarda eşimle ilgili şeyler paylaşıp duruyordu unutamadığına dair. Biraz zor bir ayrılık olmuş Nisanliyken falan aramıştı kız. 8 9 yıl oldu kız hala bekar yani eşim aramış olabilir mi içime bir kuşku düştü dünden beri düşünüp duruyorum.. Eşimde sorup duruyor neyin var diye içime Bi soğukluk girdi. İçimdeki ses eşimin aramış olabileceğini söylüyor ama kız ya bana nispet olsun diye yazdıysa diyorum eşime sormak geçiyor aklımdan ama kendimi o konuma getirmek te istemiyorum siz olsanız napardiniz..
7 yıl olayı belki sizi hakkı çıkarabilir.. Diğer türlü öyle birşey olacağını düşünmezdim.. 2 hafta sonra buluşma demiş ya takip edin bakalım buluşma falan olacak mı.. Ben olsam hiç demezdim ve takip ederdim sonra rahatlardım.. Diğer türlü sorsanız, eğer aradıysa da size evet ben aradım demeyecek ki.. 🥴

Eşiniz sizi bu kızla eskiden aldattı mı?
yani sizden gizli evlenmeden önce iletişim kurdu ve yakalandı mı
Hayır nişanlıyken kız aramıştı ve eşim teli kapattığı gibi beni arayıp ağlamıştı. En yakın arkadaşından destek bekler gibi.. Ben bundan çok etkilendim. Bu kadar pimpiirik olmanında sebepleri var elbet. Mecburi ayrılık olmuş aileler uymadığı için eşim mantığını kullanmış ama çok sevseydi herhalde ayrılmazdi yinede aileleri karşısına alırdı ne bileyim..

7 yıl olayı belki sizi hakkı çıkarabilir.. Diğer türlü öyle birşey olacağını düşünmezdim.. 2 hafta sonra buluşma demiş ya takip edin bakalım buluşma falan olacak mı.. Ben olsam hiç demezdim ve takip ederdim sonra rahatlardım.. Diğer türlü sorsanız, eğer aradıysa da size evet ben aradım demeyecek ki.. 🥴
İki hafta sonra buluşma yazdığı durumda geçen yıla ait ben yeni gördüm bulusulduysa olan olmuş yani

Hayır nişanlıyken kız aramıştı ve eşim teli kapattığı gibi beni arayıp ağlamıştı. En yakın arkadaşından destek bekler gibi.. Ben bundan çok etkilendim. Bu kadar pimpiirik olmanında sebepleri var elbet. Mecburi ayrılık olmuş aileler uymadığı için eşim mantığını kullanmış ama çok sevseydi herhalde ayrılmazdi yinede aileleri karşısına alırdı ne bileyim..
Yani ailemin istemediği çok sevdiğim birinden bende vazgeçtim
Böyle şeyler mümkün
Ağlaması vs de çok düşündürücü
Ama herşey eskide kalmış, tek yol eşinize çaktırmadan tlfn dökümüne bakmak
Ama konuştuysa ve affedecekseniz hiç bu işlere girmeyin derim

Siz kendinizi huzursuz mutsuz etmeye yer arıyorsunuz bir buçuk sene geçmiş üzerinden ve siz bunun peşine düşmüşsunuz belki eşine yönelik yazmadı herşeyi eşine bağlamışsin sen zsten severek ayrıldıklarını bile bile evlenmişsin üstünden koca 7 sene geçmiş boşuna evham yapıyorsun kendine de yazık ediyorsun eşinden soğuyacak bı durum bile yok çünkü ortada hiçbir şey yok

Şimdi siz kızın profilinde 1.5 yıl kadar geriye gidip yazdığı şeyi eşinize mi yordunuz, ben mi yanlış anladım? inşallah ben yanlış anlamışımdır. Ablacım bu şüphecilikte kaçıncı level?

Back
X