Siz olsanız eski sevgilinize geri döner miydiniz? Kızlar yardım..

Elbette kendi arznizda soyleyebilirsiniz. Ama burda soylemeniz hos olmamis. Erkekler ayni hitaplarin arkadas, muhabbet ortaminda soylenmesine cok kizar.

keşke o erkekler arkadaşların içinde kız arkadaşlarını rencide etmemeyi de öğrenseler. tanısanız hödük lafının bile az kaldığını görürsünüz:) ama seviyorum ulen odun da olsa. ayrıca normal ortamda söylemezdim zaten bu tür şeyleri. yani onu rencide etmezdim hiçbir zaman.

Aynen katılıyorum arkadasin dusuncelerine benimde hikayem bunula ayni sakin diyorum arama ara diyenlerede kanma hayatin biter erkekleri simarttikca tepene cikarlar tecrubeyle sabit

Aynen katılıyorum arkadasin dusuncelerine benimde hikayem bunula ayni sakin diyorum arama ara diyenlerede kanma hayatin biter erkekleri simarttikca tepene cikarlar tecrubeyle sabit

bizimki ortanca çocuk olduğu için zaten yeterince egoist yetişmiş bunu kendisi de derdi hep. erkekler öyle ne yazık ki. ne adam gibi sevmeyi becerebiliyorlar ne de sevilmeyi. tepeye çıkanı indireceksin tek çare bu. onlarda bu ego olduğu sürece sevgi denen şeyden soğuruz biz başka bir şey olmaz. (böyle kızlarda var tabi sadece erkeklere yüklenmek olmaz ) neyse ne diyelim hayırlısı olsun bakalım. sadece hayırlısını istiyorum o kadar...

Rabbim bu mubarek gecede herseyin hayırlısıni versin..bak canim yasin tam evlenme yasi ama bu hikaye bana hic yabanci degil..Eski esimle tekrar evlendik uzun uzun anlatmiycam baya gittik hakim bosadi bizi 1,5 yil sonra tekrar evlendik simdi sana sakin arama donme diye israr etmemin sebebi bu senin dedigin gibi ne sevdigi belliydi ne kizdigi adamin simdi degistimi yoooo yine ayni ama senin iliskinle arada farklar var biz onceden evliydik bu 1,cocuk var ortada bu 2,butun maddi sıkıntılari ben cektim bbenden sonraki gelen kadin butun parasini yiycek buda 3.simdi para sorun olmaz diyceksin ama oyle değil işte evliysen heke bide para yoksa vay haline ben demiyorum cok zengin olsun ama yetsin yetmezse eger huzur kalmiyo adam kara kara dusunuyo sen kara kara dusunuyosun evin icinde zaten sinirli olan adam bu sefer patlamaya hazır bomba gibi oluyor.simdi degistimi huyu diyceksin degisti ama biraz yine stresli agresif iside stresli zaten(2 gun once actigim konuya bakarsan)ama en onemliside cocuk kaldi ortada top gibi oynadik bendeydi velayeti babasina gidince sagolsun kayinvalidem cocugun beynini yikiyodu cocuk geliyodu beni nerdeyse dovecek kucucuk cocuk ofkeli ofkeli bakiyordu tlf aciyordum esime neden bu cocugu doldurup ustume saliyosun diyodum "yemin ederim arkandan atmiyorum hatta annelerede söylüyorum sakin konusmayin annesinin hakkında çocuğun psikolojisi bozuldu iyce diyorum"derdi.baktim hala dönmek istiyor ve ortak arkadaslarada hep dermis seviyorum ben sucluyum donse dunyalari veririm diye hep dermis neyse cok uzattim ben senin yerinde olsam onume bakardim daha çok yeni 3 ay olmuş zamanla geçecek göreceksin ama şöyle birsey var esiim beni hala cok seviyor bunu bilmesem ona geri donmezdim..

Sizin durumunuzda zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. gerçekten çok zor bu işler. dedim ya bencil bir insan tek ve en büyük sorunu da bu. iyi birisi fakat dik kafalı. babama çok benziyor huyları yapısı falan. ömür törpüsü bildiğiniz. ben de hep hayırlısını istiyorum inanın. illa dönsün ya da dönüyüm değil de bir şekilde bir sonuca varsın istiyorum. yani içimdeki sevgi biter belki konuşunca diyorum. zaten arayıp bana dön demem. eğer istiyorsa pişmansa bunu kendisi ister. pişman değilse kıymetimi anlamamışsa da eskisi gibi inanın çekemem zaten. sevgi de bir yere kadar. dediğiniz gibi sevdiği için ve sevdiğimiz için boyun eğiyoruz bazı şeylere ama anlayış da lazım. bizimkinde pek anlayış yoktu. iyi hoş ama erkek egemen olmalı mantığı fazla baskın. ayrıldıktan sonra bile evet ben inatçıyım benim inadım yüzünden bitti demiş arkadaşın birine. bunun farkında ama o inadını kıramıyor ya da kırmak istemiyor bilmiyorum. aklınla kalbin arasında kalmak kadar kötü bir şey yok. yapabileceğim tek şey de zamana bırakmak sanırım. iyice dengesizleştim şu duygularım yüzünden. evde bile sorun yaşar oldum ailemle bu dengesizliğim yüzünden. ne diyeyim hayırlısı olsun. inşallah siz de çok mutlu olursunuz en kısa sürede...

BArışsanız keşke
Benim de ufak kızım var ve en öönemlisi hala seviyormuşsunuz. Etkilendim yazınızdan.

barışmak keşke olsa ama biraz zor o da hala beni seviyo biliyorum hissediyorum ama o ne zaman annesine hayır diyebilirse o zman barışma olacak aslında ben kendime ve ona üzülmüyorum kızıma üzülüyorum çünkü arada hep o kalıyo masum yavrum

demekki bi ben değilmişim sana a dan z ye katılıyorum olan masum çocuklara oluyo ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…