- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi senesittirhuzur
-
Aynen canim romantizim a basaktan arasira cicek alir amabende esimin iyi baba olacagina eminim hamile bile deilim ama anliyorum ne kadar istekli oldugunu evi cok severrr cok agirdir yaa bi yere gitcez diyelim o kalkar sacini 1 saate yapr kiyaferini yavas yavas giyer oturur ayyy hic sevmiyorum bu yonunu ben kadin oldugum halde hemen hazirlanirin 1 saat onu beklerim tabi seviyosan bunlar fasa fiso geliyo yani kizamiyosun :)
" aşk-ı sehadet "
evet gerçekten zor doğru söylüyorsunuz. belki de ben fazla teslimiyetçi olduğum için böyle kabullenebiliyorum her şeyi. eskiden ben de derdim arkadaşlarıma katlanılır mı öyle birine diye ama sevince teslim oldum resmen. aslında kendini bıraksa içinde o kadar tatlı masum bir çocuk var ki. ama o hep gerçekci ve katı olmak zorundaymış gibi davranıyor ! deli oluyorum bu huyuna
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bikere denemissin olmamis uzulmussun tekrar denemek niye? Sevginin pesinden kosmak bu olmamali, bence bu bile bile uzuntuyu, skntyi istemek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba benim hikayem biraz uzun o yüzden burada yazıp sizi sıkmak istemiyorum. 24 yaşındayım ve ilk defa aşk denen o duyguyu yaşadım. 2 aylık bir beraberliğimiz oldu fakat tuhaf tavırları yüzünden ayrıldım. tuhaf derken, bir anı bir anını tutmuyordu. maço tipli dediğim dedik biriydi. karakterinden dolayı mı böyle yapıyordu yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum ama bir an gözlerimin içine derin derin bakarken başka bir an kırıp dökebiliyordu en ufak bir şeyde. ve ben de beni sevmediğini düşünüp ayrıldım. tabi olaylar böyle basit gerçekleşmedi. çok yıprattı beni 2 ayda. severken ayrılmak zorunda kaldım. biliyorum bazılarınız madem seviyordun niye ayrıldın diyecek ama öyle olmuyor işte. ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. her neyse ayrılalı 3 ay oldu ama hala içim acıyor. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da siz olsanız ne yapardınız? lütfen akıl verin. severken gurur yapan biri değilim. sevgimin peşinden gitme taraftarıyım ama ben bu adama derdimi anlatamadım ki hiç şimdi nasıl anlatacağım diye düşünüyorum. çıkmazdayımmmmmm.
not: bu insan başak burcu ve ne kadar kişiden duyduysam bu burçlar da hep aynı sorun var galiba :S normalde burçlara inanmazdım ama bu insan sayesinde inanır oldum :/
Üniversitedeyken benim de böyle bir sevgilim vardı. Bırak erkeği, kız arkadaşlarıma dahi karışır, beni kafasındaki gibi şekilllendirmek ister, hakaretleri küfürleri olan bir insandı ve 3 yıl beraberdim ben bu adamla. Bir an bir aydınlanma yaşadım ve ayrıldım, çok acı çektim çok üzüldüm ama ayrılık acısı geçtikten sonra kendime kızdım o yıllarımı o adamla heba ettim diye. Ne zaman şimdiki eşimi tanıdım, işte dedim sevgi budur ve o insan hayatımın en büyük hatasıymış. Bence acın durulunca aklın da sana aynı şeyleri diyecek. Ben dönmemenden yanayım, tecrübeyle sabit...
bir umut belkide. her şey düzelir diye. ne bilyim karışık bir durum...
ay adan gibi sevsin de çiçeğini de istemiyorum :))) o derece yani düşün artık:)) valla canım o süslenme konusunda benimki de öyleydi. kışın arkadaştık biz ve eve giderken bile geçip iki saat montunu düzeltirdi aynanın karşısında. beni eve o bırakırdı ve ben onu beklerdim kapıda beyefendi hazırlanacak daya hadi eve gidiyorsun altı üstü dediğimde olsun ben kendime güzel gözükmeliyim derdi iyi ki kadın değilsin derdim bende. saçını yapmadan yatmazmış bile öyle demişti bana hatta seninle evlenince de yaparım saçımı yoksa sabah beni tanıyamazsın derdi takıntılıydı yani o konuda ay aklıma geldi de gülme tuttu bak şimdi
karşı tarafın gözünde küçülmen ve karşı tarafı değerli kılman dışında birşeylerin değişeceğini zannetmiyorum.. Ama ölüyorum bitiyorum illede bi şans daha vericem diyosan, dene tabi sonuçta senin hayatın..
Ayy ayni aynii yaabu huyu sinir ediyo benii ama olaun seviyorum kocisimi :) sen kac yasindasin nerede yasiyoaun canim
" aşk-ı sehadet "
onu değerli kılan benim ona olan sevgim. ne demiş Aşık Veysel; güzelliğin on par'etmaz şu bendeki aşk olmasa. yani olay budur. kendi istediği kadar kaf dağında gezsin...
Onu degerli kilanin senin sevgin olduğunu biliyorum fakat istedigi kadar kaf daginda gezsinle olmuyor.. kaf daginda gezerken senin gururunu o buyuk sevgini ayaklar altina da alacak.. butun bunlar onemli. Genede denemeye deger diyosan senin bilecegin is tabi.
sevgi güzeldir:) daim olsun sevginiz :) 24 yaşındayım ankarada yaşıyorum canım sen?
Merhaba benim hikayem biraz uzun o yüzden burada yazıp sizi sıkmak istemiyorum. 24 yaşındayım ve ilk defa aşk denen o duyguyu yaşadım. 2 aylık bir beraberliğimiz oldu fakat tuhaf tavırları yüzünden ayrıldım. tuhaf derken, bir anı bir anını tutmuyordu. maço tipli dediğim dedik biriydi. karakterinden dolayı mı böyle yapıyordu yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum ama bir an gözlerimin içine derin derin bakarken başka bir an kırıp dökebiliyordu en ufak bir şeyde. ve ben de beni sevmediğini düşünüp ayrıldım. tabi olaylar böyle basit gerçekleşmedi. çok yıprattı beni 2 ayda. severken ayrılmak zorunda kaldım. biliyorum bazılarınız madem seviyordun niye ayrıldın diyecek ama öyle olmuyor işte. ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. her neyse ayrılalı 3 ay oldu ama hala içim acıyor. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da siz olsanız ne yapardınız? lütfen akıl verin. severken gurur yapan biri değilim. sevgimin peşinden gitme taraftarıyım ama ben bu adama derdimi anlatamadım ki hiç şimdi nasıl anlatacağım diye düşünüyorum. çıkmazdayımmmmmm.
not: bu insan başak burcu ve ne kadar kişiden duyduysam bu burçlar da hep aynı sorun var galiba :S normalde burçlara inanmazdım ama bu insan sayesinde inanır oldum :/
Yalniz dikkat ettim de yazilariniza, adama demediginizi birakmadiniz. Hemen her mesajinizda hoduk, okuz, odun... istisnasiz her mesajda. Farkinda olmadan bu kadar hakaret ettiginiz birinin pesinde neden kosuyorsunuz ki? Bu adam bi de basak burcu. Sizin burdaki hakaretlerinizi bilse, aboww dusunemiyorum yani gerisini.
20 yasindayim istanbulda yasiyorum canim bende :)
" aşk-ı sehadet "
sizi bilmem ama ben olsam geri dönmezdim sanırım
Elbette kendi arznizda soyleyebilirsiniz. Ama burda soylemeniz hos olmamis. Erkekler ayni hitaplarin arkadas, muhabbet ortaminda soylenmesine cok kizar.onları ben hakaret olarak söylemedim. ben ona da odunum derdim arada ve gülerdi ben buyum derdi. o aramızda olan bir laf yani. yoksa sevdiğim insana hakaret etmem. hödük olduğunu kendide biliyor ay
nı şekilde. yani bu sözler ona yabancı değil. herkes sevdiğine bir şey söyler benim de kendimce onu anlattığım sözler bunlar. bunları kendide biliyor yani sıkıntı yok arkasından atmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?