Siz olsanız eski sevgilinize geri döner miydiniz? Kızlar yardım..

ay adan gibi sevsin de çiçeğini de istemiyorum :))) o derece yani düşün artık:)) valla canım o süslenme konusunda benimki de öyleydi. kışın arkadaştık biz ve eve giderken bile geçip iki saat montunu düzeltirdi aynanın karşısında. beni eve o bırakırdı ve ben onu beklerdim kapıda beyefendi hazırlanacak da ya hadi eve gidiyorsun altı üstü dediğimde olsun ben kendime güzel gözükmeliyim derdi iyi ki kadın değilsin derdim bende. saçını yapmadan yatmazmış bile öyle demişti bana hatta seninle evlenince de yaparım saçımı yoksa sabah beni tanıyamazsın derdi takıntılıydı yani o konuda ay aklıma geldi de gülme tuttu bak şimdi

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bikere denemissin olmamis uzulmussun tekrar denemek niye? Sevginin pesinden kosmak bu olmamali, bence bu bile bile uzuntuyu, skntyi istemek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üniversitedeyken benim de böyle bir sevgilim vardı. Bırak erkeği, kız arkadaşlarıma dahi karışır, beni kafasındaki gibi şekilllendirmek ister, hakaretleri küfürleri olan bir insandı ve 3 yıl beraberdim ben bu adamla. Bir an bir aydınlanma yaşadım ve ayrıldım, çok acı çektim çok üzüldüm ama ayrılık acısı geçtikten sonra kendime kızdım o yıllarımı o adamla heba ettim diye. Ne zaman şimdiki eşimi tanıdım, işte dedim sevgi budur ve o insan hayatımın en büyük hatasıymış. Bence acın durulunca aklın da sana aynı şeyleri diyecek. Ben dönmemenden yanayım, tecrübeyle sabit...

sizin ki benimkinden de fenaymış. hayırlısı olsun diyorum canım ya. belki konuşmak içimdekilerin bitmesine de yardımcı olur kim bilir. illa geri dönsün demiyorum. sadece artık bu zulüm bitsin istiyorum

bir umut belkide. her şey düzelir diye. ne bilyim karışık bir durum...

karşı tarafın gözünde küçülmen ve karşı tarafı değerli kılman dışında birşeylerin değişeceğini zannetmiyorum.. Ama ölüyorum bitiyorum illede bi şans daha vericem diyosan, dene tabi sonuçta senin hayatın..

Ayy ayni aynii yaa bu huyu sinir ediyo benii ama olaun seviyorum kocisimi :) sen kac yasindasin nerede yasiyoaun canim

" aşk-ı sehadet "

onu değerli kılan benim ona olan sevgim. ne demiş Aşık Veysel; güzelliğin on par'etmaz şu bendeki aşk olmasa. yani olay budur. kendi istediği kadar kaf dağında gezsin...

onu değerli kılan benim ona olan sevgim. ne demiş Aşık Veysel; güzelliğin on par'etmaz şu bendeki aşk olmasa. yani olay budur. kendi istediği kadar kaf dağında gezsin...

Onu degerli kilanin senin sevgin olduğunu biliyorum fakat istedigi kadar kaf daginda gezsinle olmuyor.. kaf daginda gezerken senin gururunu o buyuk sevgini ayaklar altina da alacak.. butun bunlar onemli. Genede denemeye deger diyosan senin bilecegin is tabi.

inanın sevgim yüzünden kendini bir halt sanıp gururumu sevgimi ayaklar altına alacak kadar adi bir insansa zaten umrumda olmaz öyle birinin yaptıkları da söyledikleri de. insanlara şans vermeden ya da denemeden tanıyamıyoruz. eğer ararsam ve dediğiniz gibi bir şey olursa canın cehenneme der yoluma bakarım. ama yok efendi gibi konuşur da efendi gibi bir sonuca bağlarsa o da onun büyüklüğünü kişiliğini gösterir, bu durumda ben de saygı duyar ve onu saygıyla hatırlarım. yani demek istediğim şu ki onun bana yaptığı muamele benden değil ondan götürür. ya da bana değil ona katkı sağlar. bakalım deneyip görürüz. sonucu da paylaşırım ararsam :)

Yalniz dikkat ettim de yazilariniza, adama demediginizi birakmadiniz. Hemen her mesajinizda hoduk, okuz, odun... istisnasiz her mesajda. Farkinda olmadan bu kadar hakaret ettiginiz birinin pesinde neden kosuyorsunuz ki? Bu adam bi de basak burcu. Sizin burdaki hakaretlerinizi bilse, aboww dusunemiyorum yani gerisini.

Son düzenleme:

sizi bilmem ama ben olsam geri dönmezdim sanırım

onları ben hakaret olarak söylemedim. ben ona da odunum derdim arada ve gülerdi ben buyum derdi. o aramızda olan bir laf yani. yoksa sevdiğim insana hakaret etmem. hödük olduğunu kendide biliyor aynı şekilde. yani bu sözler ona yabancı değil. herkes sevdiğine bir şey söyler benim de kendimce onu anlattığım sözler bunlar. bunları kendide biliyor yani sıkıntı yok arkasından atmadım :)

Elbette kendi arznizda soyleyebilirsiniz. Ama burda soylemeniz hos olmamis. Erkekler ayni hitaplarin arkadas, muhabbet ortaminda soylenmesine cok kizar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…