- Konu Sahibi senesittirhuzur
-
tamam canım deneyeceğim:) bakalım o da akıllandıysa ve sevgimin kıymetini biraz olsun anladıysa adam gibi davranır zaten. ama yok hala aynıysa o yoluna ben yoluma ne yapalım.
bir de öyle bir inadı vardır ki aşkından ölse gelmez. açılırken bile zar zor açıldı. gizliden gizliye şiirler yazmalar facede paylaşmalar. ben de okuyup kıskanmıştım kime yazmış bunu diye meğer akrostiş yapmış ve kimse anlamasın diye 2. harflerde saklamış adımı. açıldıktan sonra söyledi sana şiir yazdım diye. kendime yazılan şiiri kıskanmışım meğer dedim gülmüştük hatta :))) hey gidi günler :)
Eski sevgilim beni terkettiğinde nerdeyse ayaklarına yatıcaktım. Geri gelsin diye ne dualar ettim.
Geldimi geldi.hemde 6-7ay sonra. Çok pişmanım cok ağladım cok özledim .seni mutlu edemedim ...dedi.
Benim düşünecek için cok vaktim vardı .bu adam dengesizdi uçkuruna düşkündü.aramıyordu günlerce ,ben arasam konuşuyorduk ve daha binlerce hatası vardı.redettim .ben reddedikçe o daha da üstüme geldi yalvardı ne olur neolur bir şans diye yalvardı .
Eskiye dönmek onla olmak istemiyormuşum meğer ben onsuz daha mutluydum.
İyi düşün iyi karar ver. Bu insan olmazsa olmazın mı?
[SUB]3 ay boyunca o sizi aramamış etmemiş siz neden peşinden koşacaksınız ki.[/SUB]
O zaman yarın güzel haberlerini bekliycem ve eminimki olumlu geçicek konuşmanız
çünkü onun yapısıyla benim yapım farklı. sevgisini bile açıklayamayan bir insan ayrılan sevgiliye döner mi sizce? sevse de dönmez o. seviyor demiyorum bakın sevse de diyorum. sevip sevmediğini bende bilmiyorum.
peki o ne yaptı canım sen çabaladıkça? benim amacım birazda içimi dökmek aslında. bilmiyorum içim acıyorsevmek sevilmek varken neden içine etmeyi tercih eder bu insanlar yaaa
Belli ki içinizde kalmış o zaman aramayadeğer en azından öğrenmiş olursunuz ne düşündüğünü içinizde kalmasın..
hani yazmışsın ya mesela canım, aşkından ölse de inadından aramaz diye. işte aynı inat benimkinde de vardı. yalnız, bir zaman sonra hep alttan alan taraf olmaktan yorulacaksın çünkü bu tip adamlarda asla geri adım yok. egoları sevgilerinden daha büyük. benimki, ben çabaladıkça; nasılsa uğraşan var diye iyice saldı kendini, nankörleşti. bence sevgi, bu tip ego savaşlarını kaldıracak bir şey değil. daha sağlıklı ilişkilere yelken açılmalı. :)
Merhaba benim hikayem biraz uzun o yüzden burada yazıp sizi sıkmak istemiyorum. 24 yaşındayım ve ilk defa aşk denen o duyguyu yaşadım. 2 aylık bir beraberliğimiz oldu fakat tuhaf tavırları yüzünden ayrıldım. tuhaf derken, bir anı bir anını tutmuyordu. maço tipli dediğim dedik biriydi. karakterinden dolayı mı böyle yapıyordu yoksa sevmediğinden mi bilmiyorum ama bir an gözlerimin içine derin derin bakarken başka bir an kırıp dökebiliyordu en ufak bir şeyde. ve ben de beni sevmediğini düşünüp ayrıldım. tabi olaylar böyle basit gerçekleşmedi. çok yıprattı beni 2 ayda. severken ayrılmak zorunda kaldım. biliyorum bazılarınız madem seviyordun niye ayrıldın diyecek ama öyle olmuyor işte. ben ben olmaktan çıkmıştım benliğimi, özgüvenimi kaybetmiştim. her neyse ayrılalı 3 ay oldu ama hala içim acıyor. arasam konuşsam mı diyorum. en azından ileride pişman olmamak için ama korkuyorum bir yandan da. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? ya da siz olsanız ne yapardınız? lütfen akıl verin. severken gurur yapan biri değilim. sevgimin peşinden gitme taraftarıyım ama ben bu adama derdimi anlatamadım ki hiç şimdi nasıl anlatacağım diye düşünüyorum. çıkmazdayımmmmmm.
not: bu insan başak burcu ve ne kadar kişiden duyduysam bu burçlar da hep aynı sorun var galiba :S normalde burçlara inanmazdım ama bu insan sayesinde inanır oldum :/
evet beni yoran tarafta onun kız triplerini çekmekti zaten. trip atmaya gelince atar ama çekmez beyefendiler. kız ve erkek kavramı günümüzde çok değişti. kadınlığımızı unutur olduk sayelerinde. inşallah canım inşallah gerçekten hak eden birilerini bulup mutlu oluruz. ben de istemiyorum böyle bir sevginin peşinden gitmeyi. ama nasıl bir karakterim varsa inandığım şeylerin peşinden gitmezsem ölürüm. her konuda bu böyle :/ hayırlısı olsun ne deyim
Başıma böyle birşey geldi canım.
İlk ilişkimdi ve 2 yıl sürdü.
En başından alayım, 1 aylık bir beraberliğimiz olmuştu ufak bi yalan yüzünden bitirdi ilişkimizi.
Ama o kadar ilgili sevgi dolu biriydi ki o 1 ayda na inanılmaz bağlanmıştım.
Keçi gibi inadı vardı tam 5 ay boyunca affetmedi beni benden ondan kopamadım 5 ayın sonunda barıştık ve 2 yıl boyunca sürdü ilişkimiz.
Aşırı kıskanç biriydi beni çok yıprattı.
2 Yılın sonunda ayrıldık çok acı çektim ama iyi ki de o acıları çekmişimde ilişkimiz bitmiş diyorum çünkü öyle maço tavırları olan biri ile evli kalamazdım.
Daha 2 ayda benliğimi kaybettim diyorsun bir ömür geçireceksin bu adamla bence iyi düşünmelisin ...
Bnm esimde arkadaslarina ailesine bisi oldu mu ani cikislari bagirmasi vardir hi derdi bi sorunu olsun solemez ben halinden anlarim ama bana bi kere bile bagirmadi ayrilmak istedim ayrildim tam 4 ay bana msj atti valla erkek seviosa ole bi pesinden kosuo ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kalp biri icin carpiosa karakter falan dinlemio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım ya, ben de senin gibiyim işte bu yüzden aramazsan içinde hep bir acaba olacak çok iyi tahmin ediyorum. ara gitsin, nasıl bir hödük olduğuna ikna olunca insan daha çabuk unutuyor. ben de mesela, gerçekte nasıl biri olduğunu görmesem, kafamda idealize edecektim ama ne mal olduğunu anlayınca hemen ayrıldım, şu an da kafam çok rahat :) senin için de hayırlısını diliyorum bu arada senin burcun ne onu merak ettim canım? :)
aynen canım aramazsam hep bir acaba ile yaşayacağım :) kova burcuyum ben canım sen? :)
maço erkek severim ben zaten :)) ona katlanırım sevdiğini biliyim yeter. evet en büyük sorunum onun hep susmasıydı. ağzından laf alana kadar canım çıkardı. babamda başak ve gerçekten anlamak çok zor 24 senede çözemedim o yüzden eski sevgilimi çözemediğime şaşırmıyorum:). ama başaklar babacan oluyorlar. ben onun çok iyi bir baba olacağından çok eminim mesela. fazla sert ama sahiplendiğinde bırakacak bir insan değil. tipik ev erkeği. ve romantizm yanlılarına tepki olarak doğmuş biri :)) neyseki ben romantizm meraklısı değilim:)))
ben de ikizler burcuyum canım ikimiz de hava grubu kadınıymışız, başağın bizi germesine hiç şaşmamalı =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?