siz olsanız gider miydiniz ?

Kac kardessiniz, ne kadar sureyle kaldiniz? Babaniz hic sizi gelip aldi mi, almak icin caba sarfetti mi? Hic anneninizin anlattiklari yuzunden bu kadar dolmus olabileceklerini dusundunuz mu? Insandir bu hata yapar, sizi ne yazik ki ayri birey degil, babanizin uzantisi olarak gormusler. Ama gecmisi gecmiste birakin.
3 kardeşiz . Babam bizi almak istedi ama o sürelerde şehir dışında yaşıyordu işi nedeniyle ve düzeni yoktu babam bizi fiili olarak alsa bile babamla değil babannemke yasardık muhtemelen ya da amcalarla yengelerlr falan . Babam yanına da almak istedi zamsn zaman görmeye de geldi . Ama durum böyle olunca annemizin yanında kalmamız daha doğruydu. Teyzemlerde babamın yanına gidemeyeceğimizi bildikleri için çok rahatsızsan babaannenin evine gidin deyip duruyorlardı her fırsatta böyle söylediler . Onların evinde sadece 1 ay kaldık ama sonrasında annem ayrı ev tutunca da bu baskıları devam etti . Anneme çocukları bırak o tarafa kendin ev tutma bizle yasa diye neredeyse yalvardılar.

Gidip bir bakardım şöyle umursamazca göz ucuyla sadece...
Samimiyetsizliğimi hissettirerek...
Ağzımın ucuyla geçmiş olsun deyip geçerdim..
O da bana dil ucuyla Hoşgeldin dedi . Diper yeğenleri de geldi aynı zamanda ay yavrularım gelmiş diye hemen sarıldı onlara .

gitmem :KK43:
ya babanız size bakmasaydi Esirgeme kurumuna verilseydiniz ya da üvey annenin elinde temizlikci ve hergün dayak yiyen biri olsaydiniz?
teyzeniz cidden kötü kalpli ve ziyareti hak etmiyor.
Ben gittim malesef .
Babamın düzeni yoktu il dışında çalışıyordu . Eğer annem almasaydı büyük ihtimal babaannemde kalacaktık teyzemde bunu bildiği için her seferinde en ufak bir konuda doğru babaannenizin yanına dedi . Babam ikinci kez evlendi . O zamanda teyzem başladı üvey anne ile de durulabilir aslında diye .

Ben gittim malesef .
Babamın düzeni yoktu il dışında çalışıyordu . Eğer annem almasaydı büyük ihtimal babaannemde kalacaktık teyzemde bunu bildiği için her seferinde en ufak bir konuda doğru babaannenizin yanına dedi . Babam ikinci kez evlendi . O zamanda teyzem başladı üvey anne ile de durulabilir aslında diye .
Cidden kötü kalpli .... :((

Devamı da var babam vefat etti bu seferde eşine sardı . Cenazeye geldiler orada bile merak ettim nasıl bşymiş demeye başladı .
keşke gitmeseydiniz gerçekten böyle insanlar iyilikten anlamazlar niye gittiniz ki ? size bu kadar kötülüğü dokunmuş yaa..
şimdi bu tipler kendini haksız da gormezler Ohh ayagima geldi triplerine girmiştir. ..

keşke gitmeseydiniz gerçekten böyle insanlar iyilikten anlamazlar niye gittiniz ki ? size bu kadar kötülüğü dokunmuş yaa..
şimdi bu tipler kendini haksız da gormezler Ohh ayagima geldi triplerine girmiştir. ..
evet kendımı zaten haksız görmüyor ki hiç . hatta benım kırgınlığımın farkında bıle değil. bır de annem üzülecektı gıtmesem

Anında anneme telefon açıp bilgisini uçurur . Ben daha Kapıdan çıkmadan

Bırak onlar düşünsün onu. Annen sana kızar en fazla evlatlıktan reddedecek hali yok ya.Lafını sakınma.
75 yaşındaki tabutluk karı sana her istediğini söyleyebiliyor söyleyebilmiş de ve hiç birşey olmamış dimi.

Bırak onlar düşünsün onu. Annen sana kızar en fazla evlatlıktan reddedecek hali yok ya.Lafını sakınma.
75 yaşındaki tabutluk karı sana her istediğini söyleyebiliyor söyleyebilmiş de ve hiç birşey olmamış dimi.
Annem içindeki kırgınlığı ve gerginliği biliyor benim içimdeki . Çok defa sitem ettim ama annemde her seferinde hep baban Yüzünden hep baban Yüzünden deyip durdu . Sanki teyzemlere de çocuklara hakaret et diye babsm söyledi . Annemde ne yazık ki toz konduramaz ablacığına.

Back
X