Siz olsanız gider miydiniz?

30 bin net değil. Kalacak yer ayarlanirsa ancak gitmeye değer. Kira verirsem asla değmez. Bu para ülke şartlarında hiç birşey biliyorum ama yakında kiraya zam gelecek. Mesela yıllık verip oturabilirim bir süre daha. Nefes aldırır yani

Çok uzun bir süre para > kendisi olarak düşünecek. Onun iyiliği için bilmem ne içini anlayabilmesi için yaşının daha büyük olması gerekiyor. Muhtemelen sizi affetmeyecektir ilerleyen yıllarında

Burada Filipinli, Endonezyali ev yardimcilari oluyor cocuklarini birakip geliyorlar ama onlar calistiklari aile ile beraber kaliyorlar boylece hic masraflari olmuyor parayi direkt ailelerine gonderiyorlar. Bu sekilde bir isiniz olmazsa kazandiginiz para biriktirmenize yetmez, degmez de.

Kararsız kalıp buraya sormanız şaka mı? 5 yaşında çocuğu nasıl bırakıp gitmeyi düşünebiliyorsunuz? 100 bin de kazansam bırakamam. 30 bin nedir ayrıca, sanki yurt dışında çalışmaya değecek büyük bir para

Katar veya Dubai ise, bu ülkelerde 30 bin TL hiçbirşey değil biliyorsunuz di mi? Yani 30 bin TL ye orda sürünürsünüz, bütün harcamalar çıktıktan sonra Türkiye’ye gönderebileceğiniz para mı 30 bin TL? Çocuk yasal olarak sizinle gelebiliyor zaten, yasal yollarla ve çalışma izniyle gittiğinizi düşünüyorum, annenizi alma şansınız yok mu?

30 bin tl gayet normal bir para. Zengin bir arap ülkesini gidip kazanılacak muhteşem bir maaş değil. Masraflarınız da olacak kaldı ki. Ya alın çocuğu da gidin ya da kesinlikle değmez. Bu çocuğu terk etmek olur

Daha neler ya biri de gecen yeni evli eşini gonderiyordu yurtdisina para için. Hadi kocayi gonderdin koca yetişkin insan da 5 yaşinda cocugu 30 lira icin birakmak matikli degil aç ölmuyorsaniz.

1-2 sene calismayla neyin rahatini edeceksiniz döndugunuzde ne ev alinir ne araba.
Amaç bunlari almaksa cok uzun surer bu Cocugu kaç sene birakmayi dusunuyorsunuz? Oyle şey mi olur.

Avrupa olsa götürürdüm de Arap ülkesi olunca olmaz diye düşünüyorum. Eğitimi, insanları nasıl, küçük bir kız çocuğunu korumak kollamak çok zor olur oralarda.
hangi ülke acaba? Dubai, Katar gibi biryerse gidebilir bence. Birçok yabancı expat çalışıyor o ülkelerde, çocukların gidebileceği kaliteli international schoollar var

Canım boşanmana çok üzüldüm,ama anlattıklarını az çok hatırlıyorum, hayırlısı olmuştur inşallah. 2017 ekim annelerinde beraberdik beni hatırladın mı? Eğer gidersen kızını kime emanet edeceksin bu çok önemli. Ablam portekizde çalıştı 6 ay, ekonomisini baya düzeltti. Ama çocuğu güvenilir ellerdeydi, annemlerde. Bi de yaşı bizim çocuklar gibi 5 değil 11di. Ablam boşandı çocuğu 6 yaşındayken , zaten çalışan bi anneydi hep, o yüzden yeğenim çok etkilenmedi anneanne babaanne elinde büyüdüğü için yadırgamadı çocuk. Ama seninki çok sana bağlıymış, gidişinin psikolojik etkileri mutlaka olacaktır çok önemli bir karar Allah yardımcın olsun

Sizi anlıyorum, anladığım kadarıyla boşanma sonrası sağlıklı bir ebeveyn ilişkisi yok kızınızın o yüzden olumsuz etkileyeceği kesin. kâr zarar hesabını iyi yapın

ASLA bırakmazdım. Üstelik kız çocuğu. Şuan gündemde kız çocuklarına dair bu kadar travmatik vakalar peyda olmuşken bu cesaretiniz aşırı şaşırtıcı.

Gitmezdim dünya yıkılsa 5 yaşındaki kızımı kimseye bırakıp gitmezdim

Şimdi herkes için paranın değeri farklı.
30 bin bana çok gelir, size az gelir. Bu hesaplara girmiyorum.

Gidin bence.
Ama kızınızı da alın yanınıza.
Onu bırakmayın.

Aile birliği bozulduğu için zaten daha yenice alışmıştır duruma.
Ki başka bir ülkeye okula yeni başlayacak bir çocuğu bırakmak bence hiiiç akıl karı değil.
Psikolojik olarak çok çok yıpratıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…