Siz Olsanız Gider miydiniz?

Siz olsanız gider miydiniz?

• İşi bırakıp giderdim

• Gitmezdim, beklerdim

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu arada benim mesaji isterseniz dikkate almayin cunku Turkiyede yasamiyorum. Arkadas2 sayfada herkes kosa kosa gideirm yazmis memleketin durumu bu kadar mi kotu
Yani ben kişisel olarak farklı ülke, farklı yaşam biçimi, kültür deneyimi yaşıyor olma kısmına çok yükseldim çok istrdiğim ama gerçekleşmeyeceğini hissettiğim bi şey bu ve kısa vadeli bi süre olduğu için nasılsa kendi düzenime döneceğimi bildiğim için giderdim. ülkenin durumundan ziyade konu sahibinin işinin tek başına ev döndürmeye fırsat vermiyor olması ve eşine gelen iş teklifinin 2 yıl sonunda ev alabilecek birikimi yapabilmelerini sağlıyor olmasıyla alakalı giderdim denmesi bana göre. he ülke de iyi durumda denemez zaten bu da başka bi konu başlığı

O da var tabi, o yuzden 2. bir mesaj yazyaim dedim halihazirda yurtdisinda yasiyorum o yuzden deneyim kismi bana cok degerli gelmiyor artik yazdiklarimi dikkate almasin kimse

Maalesef, işin kötüsü gidişat da pek iyi değil yani 3-5 yıl sonrası daha iyi olur mu sanmam

Valla kanka, bir bakin begenirseniz yasayin. Yok ozledim derseniz geri donun, evi alin, biraz da nakit para getirin kendi isini yapamaz misin?

Söylemeyi unutmuşum orada sadece yeme-içme harcamamız olacak. ev kirası faturalar falan şirkete ait olacak. eğer ben de gidersem dediğiniz gibi arabayı satıp dövize koymayı düşündük.
Bence gidin derim yeme içme dışında bir masrafınız olmayacakmış orada kalmak isterseniz kalabiliyormuşsunuzda sizin içinde deneyim olur.

ben sizin yerinizde olsam kesinlikle giderdim eşimden bu denli uzun bir süre ayrı kalmak istemezdim belki orda çok daha mutlu olacaksınız yeni bir sayfa olacak sizin için ve denemeden bilemezsiniz

Eşinizin çalışacağı proje biribirinize zaman ayırmanıza izin verecek mi? Yoksa çok yoğun mu çalışacak? Şöyle düşünün evet kişisel olarak kaygılarınızı anlıyorum ama aynı zamanda gezmek görmek içinde güzel bi fırsat. Eşinizin vakti oalcaksa. Bilmiyorum ben olsam gezemesemde giderdim ama eşim bütün gün çalışacak ev ona otel olacak sadece yatmaya dış almaya gelecek bense kendi başımın çaresine bakmaya çalışıcaksam bu kısım beni düşündürürdü. Böyle bişey olmayacaksa da iyi ya da kötü her halükarda 2 sene sonra bir ev alma şansınızla birlikte dönüş yapacaksınız Türkiye'ye. Ev alamasanızda büyük bi birikiminiz olacak mutlaka üstüne koyma fırsatınız olur. Bence bu güzel bi motivasyon. Belki evin üstüne biraz sermaye kalır kendi işinizi kurmayı düşünürsünüz. Hepsi seçenekler dahilinde. Kedinin konusunda bi yorum yapamıyorum bilmediğim konular ama bi araştırın belki kedinin yaşının çok olması sebebiyle karantinayı kaldıramayacağı ve karantinada gözlemlenen hastalıkları taşımadığına dair bi rapor belki işinizi görür. Bilmiyorum fikir yürüttüm. Bir de burda kalırsanız masraflarınızı tek başınıza karşılayamıyorsunuz eşinizden destek alacaksınız hem birikim baltalanacak hem ayrı kalacaksınız. Ben istemezdim bunu. Ülkenin sağlık sistemi güzelse belki planladığınız çocuğu da yapabilirsiniz oraya biraz adapte olduktan sonra. Zaten çalışamayacaksınız. Döndüğünüzde iş bulana kadar kreş anaokulu yaşı da gelmiş olur hem. Bana çok cazip geldi bu imkan

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim yorumunuz için. Eşimin iş temposu çok yoğun olmayacak memur gibi sabah 8 akşam 5. kedim için de evet karantina kısmını araştırıp bu konuda hizmet veren şirketlerle görüşeceğim ama ufak bi internet araştırmasıyla bu hizmetlerin 100-150 bin bandında olduğunu öğrendim, her türlü o birikim biraz baltalanacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…