• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız gidermisiniz.

onlar bir şey anlasın diye değil, onların ne düşündüğünün önemi yok. insanlıklarını unutmuş gibi davranıyorlar zaten.

düşük ihtimalini sonradan yorumdan okudum, çok geçmiş olsun konu sahibi. allah evlatlarınızı size bağışlasın.
Çok teşekkür ederim🩷

Hep bunu düşündüm zaten, görümcem bana nikahta çeyrek altın takmıştı, kendisi ince ve küçük hesap yapardi sürekli, kimseyi yemeğe, caya cagirmaz hep birine yıkılma peşindeydi,

Acaba diyorum çeyrek altın geri gelsin diye mi çağırmak istiyor.
Tabiki o yüzden.
Küçük hesaplar insanı.Samimi bir şekilde zeytin dalı uzatmak isteyen düğünün olmasını beklemezdi.Gitmeyin kudursun.

Ay benim umrumda olmaz. Ne halleri varsa görsünler. Eşini mutlu etmek için de gitmeyi düşünüyorsan yapma bence seni iyice değersizleştirir bu durum. Biz ne yaparsak yapalım susuyor tribine girerler iyice. En iyisi tüm diyaloğu kesmek

Evet, ben de eşime böyle söylüyorum, tekrar gidip gelmeye başlarsalar, yine laf sokacaklar, yine kavga tartişma olacak, en azından böyle kafam rahat.

Tekrar başa dönmek istemiyorum. Yine aynısı olacak.
Bana çok kötü günler yaşattılar,

Hamileyken düşük tehlikesi yaşadım, onlar yüzünden, bir hafta hastane de yattım.
Gİtme canım, gitme gülüm, ağrımayan başını ağrıtma 😊

Herkese merhaba,

Kısaca derdimi anlatayim,

Eşimin ve benim ikinci evliligimiz.

Fakat ailesi en başından beri beni hiç istemedi.

Yaklaşık 10 yıldan beri Eşimin kardeşleri ile ben görüşmüyorum.
Kv ile de bayramlarda falan, özel günlerde, anneler v.s. gibi

İlk evlendiğim yıl, bana çok ağır hakaretler ettiler, dul kadin aldın.
Çocuklu kadın aldın, ala ala bunumu aldin gibi gibi.

Babam öldü eltim gelmedi, kv ve gorumculer de, ilk gün geldi bir daha gelmedi,

İki defa doğum yaptım hiç biri gelmedi.
Yada kv evinde , bazen karsilasiyorduk, sürekli kardeşleri laf vurdu ,

Neyse sorunum şu, önümüzdeki ay gorumcemin kızı evlenecek,

Bizi tatlı, isteme, nişan hiç birseye çağırmadı,
Kv ye demiski, düğüne çağırsam gelirlermi acaba,

Eşimde çok istekli gitmeye ama beni zorlamıyor, sana bıraktım diyor,

Siz olsanız gider misiniz
Ne gidecem adam yerine koymamışlar hiçbişeyde. Eşini dayı olarak saymamışlar ama çok istekliyse gitsin. Sen gitme.

Back
X