- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Ucuz bir yerde bir iş bulup garanti edin, sonra hemen taşının bence.
Hiç durmayacagim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucuz bir yerde bir iş bulup garanti edin, sonra hemen taşının bence.
Çok bağnaz bir aileniz var ne yazık ki bundan dolayı sizi sevmediklerini söylüyorlar çünkü siz onlar gibi değilsiniz.
Kız olduğunuz için etraftan kendilerine laf söz gelecek diye sizi sevmiyorlar. O ilkokul olayı bile bunu gösteriyor.
Şu an sevgiliniz olmasaydı bile sizi istemeyecek hemen baş göz etmeye kalkacaklardı.
Yeter ki kendilerine söz gelmesin kızları tarafından. Peeeh!
Ben anlamıyorum ya yemin ederim lisedeyken inek bı öğrenciydim sevgilim vs yoktu annem sürekli ben senin neye güvenliğini biliyorum derdi. Ben napacagim
Sevgiliniz olduğunu zannetmiş sanırım anneniz, ben anlamadım ne demek istiyor.
Biraz daha para biriktirip ailenizin yanından ayrılın bağları koparın sizi hak etmiyorlar.
Hadi büyüyünce olanları geçiyorum ama ilkokulda saçma sapan nedenden sizi dövüyorsa babanız onlarda bir sorun vardır ve pis düşüncelilerdir ne yazık ki.
Kendilerinin yapmadığı kalmaz ama zayıf gördüklerine yüklenir böylesi kendi günahlarından arınmak için...
Babanız ruh hastası, manyak. Keşke şikayet falan edebilseniz. Çevresine zararlı bu şahıs.Babam aşırı sinirli birisi. Bana az önce şunu kessem sinirim azalmaz vs diyordu
Gerçekten bu okuduklarım dert yamal gibi kaldım ekran başında .. dilerim bundan sonraki hayatında mutluluktan ağla yaaaa
Babanız ruh hastası, manyak. Keşke şikayet falan edebilseniz. Çevresine zararlı bu şahıs.
Valla öfke kontrolü olmaması çok zararlı, şiddete de eğilimli gibi görünüyor.Allah'tan sözde sadece öyle bir şey yapmıyor :)
Valla öfke kontrolü olmaması çok zararlı, şiddete de eğilimli gibi görünüyor.
Yaa ben boyle bir aileyi tahayyul bile edemiyorum . Bana hic mantikli gelmedi.. bu noktaya nasil geldiniz? Neden seni istemiyorlar?Merhaba...
Geçen konu açmıştım evden kaçmakla ilgili onun üstüne bir yigin saçma sapan şeyler oldu ve su an aşırı kararsızım.
Kafamdakileri anlatsam yardımcı olur musunuz? Çünkü şu an resmen mantıklı düşünemiyorum.
1. Annem de babam da açık açık beni sevmediklerini söylüyorlar zaten. Babam abartisiz şekilde sürekli, ölsem cenazeni almaya gitmem, intihar etseydin keşke diyip duruyor. Evi yeniliyorduk biz az önce bağırarak diyor ki burayı böyle yapmadan gidip intihar etseydin keşke. Yarin aksam gelme eve git intihar etti diyip duruyor. Artık üzülmekten de gectim çok gücüme gidiyor. Şimdi evden gitmeyi o kadar çok istiyorum ki. Şu an çalışıyorum birkaç ay kenara para ayirip gitmek istiyorum. Nereye gideceğimi hiç bilmiyorum. İse daha çok yeni girdim burda stajı vs da halletmek istiyordum hem de sahiden istediğim bir işti uzun vadede çok şey öğrenebilirdim burada ama dayanacak sabrım kalmadı. (Para biriktirirken nereye gideceğimi vs ayarlarım diye düşünüyorum.)
2. 1,5-2 yıl bekleyip evlenmek. Annem zaten sürekli senin şu evden çıkıp gittiğin gunleri görsem diyip duruyor. Her fırsatta sevgilimi babama söylemekle tehdit ediyor. Ufak bir tartismada elalem danamasa senin düğününe bile gelmem der. Senin düğünune bile gelmeyim de gör sen gittiğin yerde surekli yüzüne vururlar bunu, o gittiğin yerdekiler demez mi sana ailesi bile arkasında durmuyor nasıl biz kız bu vsvsvs gibi laflar ediyor.
Bu sebeplerden ve artık dayanamayacak olduğum için hiç istemiyorum 2 yıl bu evde bekleyip annemin "ay kızım gidiyor" diye yalandan aglamasini görmek hiç hiç istemiyorum. Midem bulanıyor düşündükçe.
Şimdi evi ayırıp evden gitsem gerçekten sevgilimin ailesi ne düşünecek? Bu şekilde isteyecekler mi? Ne diyecekler?
Evden kaçsam gidip annem gidip sevgilime hesap sorar ki jehaan nerede diye?
evlatlık olabilir misiniz?ya da ne bileyim anne ya da babanız şu ankinden farklı olabilir mi?
Yaa ben boyle bir aileyi tahayyul bile edemiyorum . Bana hic mantikli gelmedi.. bu noktaya nasil geldiniz? Neden seni istemiyorlar?
Ailemle kardesim de hic anlasamiyorlar. Babam evden gitmesini istiyor surekli. Ama babam o konuda cok hakli ergenliginden beri kardesim aileye cok cektirdi. Tabi bahsettigin gibi dialoglar bizim evde yasanmiyor cok sukur ama defalarca kovuldugu da oldu. Onun icin ailen de senden cekmis olabilir mi diye dusundum acikcasi.. sorunun cevabina gelirsek ailenden kurtulmak icin evlenmeyi bekleme. Hizli ve yanlis adim atabilirsin. Maddi durumuna gore yalniz ya da ev arkadasi ile eve cikman daha mantikli.Bilmem evde herkes sinir hastası gibi bilmiyorum
Ailemle kardesim de hic anlasamiyorlar. Babam evden gitmesini istiyor surekli. Ama babam o konuda cok hakli ergenliginden beri kardesim aileye cok cektirdi. Tabi bahsettigin gibi dialoglar bizim evde yasanmiyor cok sukur ama defalarca kovuldugu da oldu. Onun icin ailen de senden cekmis olabilir mi diye dusundum acikcasi.. sorunun cevabina gelirsek ailenden kurtulmak icin evlenmeyi bekleme. Hizli ve yanlis adim atabilirsin. Maddi durumuna gore yalniz ya da ev arkadasi ile eve cikman daha mantikli.
Babam benden su istedi, su getirdim, sonra o içene kadar oturdum TV'ye daldım, bardağı kafama fırlattı, neden ayakta suyu içmesini beklememişim.Yas 12.Tamamen suçsuz değilim çok fazla sorun oldu aramızda ama çok büyük bir şey olmadı hiç.
Lisedeyken de aynı diyaloglar vardı yani o zaman ne yapmış olabilirim ki? Ya da 7-8. sınıfta da babam böyleydi sokakta dovmustu sacimla uğraştım diye. Ya da üniversite sınavına giderken çikolata yüzüme bulaştı diye vurmuştu. Ben o anlarda ne yapmış olabilirim?
Babam benden su istedi, su getirdim, sonra o içene kadar oturdum TV'ye daldım, bardağı kafama fırlattı, neden ayakta suyu içmesini beklememişim.Yas 12.
El isi eşyalarının hepsini kucaklaşıp, odama taşıyorum, annem hepsini aynı anda taşıma dokersin dedi, dökmem dedim. Giderken 1 bant düştü, annem dönersin demedim mi deyip bir tane geçirdi, burnum kanadı. Yaş 9.
Saçım uzundu, sımsıkı topluyorlardı, anneme bu saçlarımı kısa kestirelim kahkül falan olur, en azından kıza benzetim, şimdi aynı erkeğe benziyorum dedim. "Babanın yanında erotik erotik konuşma " diye bir tane geçirdi. Yaş 12. Erotik kelimesini ilk o zaman duydum.
Bende daha çok var bu hikayelerden. Arada başlarına kakıyorum.. Herşeyi hatırlıyorlar bunları hatırlamıyorlar nedense.
canım illaki olur hatalarimiz suclarimiz ama intihar et demeleri cok ağır yorumunda okudum 1900 az bi para değil arkadasin varsa beraber kucuk bir ev tutabilirsinizBilmiyorum bakın bende de çok suç var ama bunları duyacak kadar değil. Daha ilkokuldayken bile böyleydi babam. Yolda saçımı düzeltiyorum diye sokak ortasında dovmustu beni