• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZ OLSANİZ HANGİSİNİ YAPARDİNİZ?

canım illaki olur hatalarimiz suclarimiz ama intihar et demeleri cok ağır yorumunda okudum 1900 az bi para değil arkadasin varsa beraber kucuk bir ev tutabilirsiniz

Evden ayrılmama izin vermezler şimdi birisiyle çıktığımı bilirlerse kziin da başını yakmayim hiç

Evlilik gerçekten istediğin ve sevdiğin zaman düşünmen gereken bir şey. Senin yapabileceğin en güzel şey evini ayırmak bence. Evini ayırmak, kendi hayatına bakmak. Sevgilinin ailesi de ne düşünürse düşünsün. Herkesin ailesi olmak zorunda mı? Ailen arkanda değil, ne yazık ki adımlarını dikkatli atman gerekiyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra.

Evlilik gerçekten istediğin ve sevdiğin zaman düşünmen gereken bir şey. Senin yapabileceğin en güzel şey evini ayırmak bence. Evini ayırmak, kendi hayatına bakmak. Sevgilinin ailesi de ne düşünürse düşünsün. Herkesin ailesi olmak zorunda mı? Ailen arkanda değil, ne yazık ki adımlarını dikkatli atman gerekiyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra.

Haklısınız. Ki zaten gerçekten istediğim de bu. Kendimi hazır hissedince su sinir sorunumdan kurtulunca daha sağlıklı biçimde evlenmek :)

Şu an kaç yaşındasınız? Bunların hayatınıza dönüşü nasıl oldu? Ben mesela aşırı sinirli ve tahammülsüz birisi oldum
30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim, evlenmeden önce 5sene yalnız yaşadım. Şimdi sallamiyorum,zaten bir şey demiyorlar, arada laf sokuyorum, hatirlamiyorlarmis güya.1+1 zemin de olsa bir ev tutun, bir iki eşya ayarlayın çıkın. Çok zor değil. Kafanızı dinlersiniz.

30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim, evlenmeden önce 5sene yalnız yaşadım. Şimdi sallamiyorum,zaten bir şey demiyorlar, arada laf sokuyorum, hatirlamiyorlarmis güya.1+1 zemin de olsa bir ev tutun, bir iki eşya ayarlayın çıkın. Çok zor değil. Kafanızı dinlersiniz.

Sahiden zor gelmiyor. Her türlü yeterim ben kendime. Ama zor gelen kısım açıklama yapmak zorunda kalmak. Sevgilim ailesine ne diyeceğim? Dahası sevgilime de bahsetmedim bu fikrimden. Ailemin de böyle olduğunu bilmiyor. Eminim beni vazgeçirmek için uğraşacak

ayyyy senı allah kurtarsın
resmen sinirim bozuldu okuyunca

ne dıyecegımı bılemedım keske yardımcı olabılecegım bırsey olsa

Back
X