Ben de kızıma yıllar önce hamile olduğumu öğrendiğimde usul usul birşeyler aldım ama hep uygun fiyatlı ve %100 pamuk olmasına dikkat ederek aldım sonra eşimin teyzeside benden 9 ay öncesinde doğum yapmıştı onun oğlu vardı ama bana teklif etti tepeden tırnağa herşeysini bana vermeyi, bende reddetmedim çok sevindim sonra eşim almaya gitti eşyaları arabaya sığmamış iki seferde getirdi siz düşünün 3 çuval kıyafet koca koca poşetlerde, ve hepsi yurtdışı malı organik ürünlerdi renkleride unisex kızada erkeğede gayet olabilecek şeylerdi, salıncak, yürüteç, ilk arabam, mama sandalyesi ve daha neler neler bir anda evime alamayacağım bir sürü şey geldi hala dua ederim arkasından 5 sene bir çöpe para vermedim onun yerine yatırım yaptım, kızımı özel kreşe gönderdim, sonrasında 2.ci bebeğim oğlan oldu hala giydiriyorum çünkü taş gibi inanın öyle marka kıyafetlerdi ki kendim istesem alamazdım yani, baston pusetide teyze kızım gönderdi saolsun çok kaliteli bir marka onuda kendim istesem alamam dua ede ede kullanıyorum kötü birşey dememişler size kırmayın bence bir gözden geçirin bebekler çok çabuk büyüyor ihtiyaçları bitmiyor bebek kıyafetlerine bence çok para vermeye gerek yok 3 yaşından sonra başlıyor asıl kıyafet alımları :)