- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.574
- 83
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Kıyafet olmasa bile mobilya,puset,oyuncak tarzı alın derim. Bebek büyütmek çok.masrafki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Bana da bisy aldirmayip eskilerini veriyolar ha bire sinir oluyorim ya herseyimiz ikinci el neredeyse cimrilikten oleceklerMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
Öncelikle ben kullandım ama şöyle bebeğime kıyafetler aldım ama çok sık batıyor vs kuzenlerimin çocuklarının eşyalarını kullandım.Görümcemin kızının eşyaları var bize veriyor hepsini almıyorum beğendiklerimi seçip alıyorum.Fakat sizin bebeğiniz kızmış eltinizin erkek atıyorum kıza uyan kıyafetleri seçebilirsiniz ben erkek çocuktan gelen kıyafetleri öyle yaptım.Ama bebek arabası vs mavi renk ise kullanmazdım.Mesela biizm kahverengi bebek arabası kızım var görümcemin erkek o kullanacak şimdi.Yalnız kayınvalideniz kendi kafasında deyip duruyor bence siz eltinizle konuşun kayınvalidem böyle söylüyor fakat senin ikinci çocuk için ayırdığını biliyorum istersen sen konuş ikinci çocuga kullanacağını söyle bana ısrar ediyor vs gibi sözler diyebilirsiniz.Çünkü kayınvalideniz eltinizin haberi olmadan söyleyebilir bir tanıdığıma kayınvalidesi diğer torunun oyuncakalrını getirmiş gelinin haberi olmadan gelinde demiş sonra kızım oyuncaklarıı görünce burda ağlar diye o da geri vermişMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
Almanıza nasıl engel oluyorlar ki? Çıkın çarşıya alın.Bana da bisy aldirmayip eskilerini veriyolar ha bire sinir oluyorim ya herseyimiz ikinci el neredeyse cimrilikten olecekler