- 10 Nisan 2014
- 42.611
- 114.018
- 798
hayatında 2 adam vardı biri evli çocuklu biri de bu kumarbaz.ama bizlere ders veriyorrrr kendisi.Kardeş madem dindar birisin senin ne işin var geçmişi veya şuanı da kumar olan biriyle? Hala ihtimal veriyorsun farkında mısın?
ilk konu açtığında öyle farklı anlattı ki kendini olayları yeminle üzüldüm .yalnızım dedi aile sorunlarım var dedi evli adamı farklı anlattı destek oldum grubumuza bile çağırdım.fena kandırılmışımm ama diğer konuları açtıkça anladımm
bak ceycey birkaç gün önceki yorumum.Kk ya ilk geldiğin zaman gerçekten iyi niyetli, saf bir insan olduğunu, duygusal boşlukta olduğunu düşünmüştüm. Şu mesajlara bakıyorum da ilk halinden eser yok.
Diploma nomeromu yazım mi apla ?
Böyle ardarda okuyunca cok zevkli
sen konuyu istediğin gibi yontup buraya yazamazsınhayatında 2 adam vardı biri evli çocuklu biri de bu kumarbaz.ama bizlere ders veriyorrrr kendisi.
Niye beddua yedim ben yine durup dururken?insallah bu laf senin içinde geçerli olacağı günler gelir
grup benim ayol ben kurdum neden çıkayımmhayır sana cevap verince isine gelmedi. O kadar üzülüyorum ki burda kafasına gore yazıp çizip bilmeden yorum yapanlara gruptan çıkarabilirsin sorun değil. en nefret ettiğim şey iyiliği basa kalkmak.
beni çıkarabilirsin dedimgrup benim ayol ben kurdum neden çıkayımm
evi adamı sen anlatmadın mı?bu adama kumarbaz sen demedin mi?sen konuyu istediğin gibi yontup buraya yazamazsın
Maaş iyi olsa nolur, Aysele harcayacak tek kuruşu yok. Para varken arazi, yokken alovv Aysel nasılsın.
tekrar oku her zamanki gibi yine kendi kafana gore yazmışsıngrup benim ayol ben kurdum neden çıkayımm
haklısınbak ceycey birkaç gün önceki yorumum.
demek ki biraz beklemek gerekiyormuş
Çünkü Su dedin nur dedin can dedinNiye beddua yedim ben yine durup dururken?
evli adamla evli olduğunu bilerek görüştüm demedimevi adamı sen anlatmadın mı?bu adama kumarbaz sen demedin mi?
Bahabındaysa olur, tehlikeli olan babında olan, iyi o değilmişkandırmak bahabinda demek istedim
Hem yalancı hem iftiracısın Aysel.sen en doğrusunu kafandan uydurarak hep de
Valla şöyle söyliyim çok maaş alıp geriye hiç para kalmıyorsa büyük problem var demektir beraber gezipte yemiyorsunuz bu kadar parayı nerede bitiriyor? Kuzenimi de zengin maaşı yüksek diye astsubaya verdik seviniyordu garibim ama adam kuzenimin annesinden borç ala ala sömürdü kızı kız ne gezebiliyor ne yiyebiliyor aksine borca battılar yani altında bi şey aramak lazım maalesef böyle maaşı bol elde var 0 diyenlerde elbet gezersin yersin o ayrı ama bunları seninle ailesiyle yapsın ve bilgin olsun. Babam da çok cimridir mesela duyan zengin sanar ama bize kuruşunu verirken hesap yapar o yüzden paradan bahseden biri değil de gelecekten, senin hayallerinden, birlikte neler yapmak istediğinizden konuşmalı eş dediğin bir de geçiştiriyorsa tamam artık. Dediğim gibi çok yazık edersin kendine parası olan biri değilde dolandırıcı gibi geldi banaelbetteki para konusu olunca soğuyorum
Cuma evlensin sonucta dini bütün bir kardeşimiz ahh o aysel yok mu asortmanlı sevket hocam yaa
seni çok özledim senin için açtım konuyu sende yazmayınca üzülmüştümMaaş iyi olsa nolur, Aysele harcayacak tek kuruşu yok. Para varken arazi, yokken alovv Aysel nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?