siz olsaniz kabul eder misiniz?

Kk ya ilk geldiğin zaman gerçekten iyi niyetli, saf bir insan olduğunu, duygusal boşlukta olduğunu düşünmüştüm. Şu mesajlara bakıyorum da ilk halinden eser yok.
bak ceycey birkaç gün önceki yorumum.
demek ki biraz beklemek gerekiyormuş

elbetteki para konusu olunca soğuyorum
Valla şöyle söyliyim çok maaş alıp geriye hiç para kalmıyorsa büyük problem var demektir beraber gezipte yemiyorsunuz bu kadar parayı nerede bitiriyor? Kuzenimi de zengin maaşı yüksek diye astsubaya verdik seviniyordu garibim ama adam kuzenimin annesinden borç ala ala sömürdü kızı kız ne gezebiliyor ne yiyebiliyor aksine borca battılar yani altında bi şey aramak lazım maalesef böyle maaşı bol elde var 0 diyenlerde elbet gezersin yersin o ayrı ama bunları seninle ailesiyle yapsın ve bilgin olsun. Babam da çok cimridir mesela duyan zengin sanar ama bize kuruşunu verirken hesap yapar o yüzden paradan bahseden biri değil de gelecekten, senin hayallerinden, birlikte neler yapmak istediğinizden konuşmalı eş dediğin bir de geçiştiriyorsa tamam artık. Dediğim gibi çok yazık edersin kendine parası olan biri değilde dolandırıcı gibi geldi bana Umarım yanlış anlamıyorsundur beni kuzenime de çok söyledim yapma etme diye şimdi maalesef mutsuz bir evliliği var ayrılamıyorda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…