Evli adamla da mı sevgili oldunuzevli adamla evli olduğunu bilerek görüştüm demedim
Al işte acima yetimeNiye beddua yedim ben yine durup dururken?
çok haklısın ilk defa bak.affet beni aysellllltekrar oku her zamanki gibi yine kendi kafana gore yazmışsın
Sekste dil dökmek önemli tabiiŞey gibi düşün.
Mesela normal anında senin A... K.... dese ağzı bozuk.
Ama seks sırasında derse tatlı dilli.
hayır acıma yetime dediği için acımasın zaten kimse bana çok şükür iyiyim ben kendi çapınızda eğlenmeye devam edin sizÇünkü Su dedin nur dedin can dedin
Az evvel ben de başka bir konuda yidim.Niye beddua yedim ben yine durup dururken?
Günlük beddua eksiğini tamamladıNiye beddua yedim ben yine durup dururken?
aslında iste helâli harami da gözeten biri aslında hatta yaklaşmıyor bana o manada
abdestli durst insan yazınca imanlı mi oluyor
cok benzer durum oğlanın maaşı iyiymiş neden o nerde yiyormuş parayiValla şöyle söyliyim çok maaş alıp geriye hiç para kalmıyorsa büyük problem var demektir beraber gezipte yemiyorsunuz bu kadar parayı nerede bitiriyor? Kuzenimi de zengin maaşı yüksek diye astsubaya verdik seviniyordu garibim ama adam kuzenimin annesinden borç ala ala sömürdü kızı kız ne gezebiliyor ne yiyebiliyor aksine borca battılar yani altında bi şey aramak lazım maalesef böyle maaşı bol elde var 0 diyenlerde elbet gezersin yersin o ayrı ama bunları seninle ailesiyle yapsın ve bilgin olsun. Babam da çok cimridir mesela duyan zengin sanar ama bize kuruşunu verirken hesap yapar o yüzden paradan bahseden biri değil de gelecekten, senin hayallerinden, birlikte neler yapmak istediğinizden konuşmalı eş dediğin bir de geçiştiriyorsa tamam artık. Dediğim gibi çok yazık edersin kendine parası olan biri değilde dolandırıcı gibi geldi banaUmarım yanlış anlamıyorsundur beni kuzenime de çok söyledim yapma etme diye şimdi maalesef mutsuz bir evliliği var ayrılamıyorda..
maaş da maaş para da para yazmış .sonra da bizleri paramızla övünmekle suçluyor.hoş ben işsizim beni çıkarsın listeden
Bana sürekli beddua ettikleri için iki yakaları bir araya gelmiyor farkında değiller. Benden sekip onlara gidiyor hepÇünkü Su dedin nur dedin can dedin
musibet gelirde sen nerden olduğunu bilmezsinBana sürekli beddua ettikleri için iki yakaları bir araya gelmiyor farkında değiller. Benden sekip onlara gidiyor hep
Abooomusibet gelirde sen nerden olduğunu bilmezsin
Heh ben de onu diyorum işte. Ağzınızdaki beddualar nereden geldiğini bilmediğiniz şekilde size geliyor.musibet gelirde sen nerden olduğunu bilmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?