sen en doğrusunu kafandan uydurarak hep deYalan söylemek hakkında ne düşünüyorsunuz Aysel Hocam??
Şey gibi düşün.E şimdi ağzı çok bozuk yazmadın mı?
elbetteki para konusu olunca soğuyorumYanlış anlama ama bunu soruyor olman bile saçma çünkü açık açık ben seni ileri de üzeceğim afedersin pisliğin önde gideniyim diyor yaniSen hala kafam karışıyor der kabul etme eğiliminde bulunursan ileri de yaşayacaklarına hiç üzülme derim. Çünkü çok canını yakar ki kumardan bahsediyorsun öyle hafife alınacak bir şey değil kumar uyuşturucu gibi bi bulaşan bir daha kopamıyor zaten şuan oynayıp oynamadığını bile bilemezsin. Sana sürekli paradan bahsediyor seni soymanın derdinde gibi geldi bana Şuan o karakteri hayal edebiliyorum az çok insan zaten aşık olsa bile bu tarz sorularından soğur sevgisi biter çünkü niyeti belli. Yazık etme kendine bence ben direk engellerdim :)
ilk konu açtığında öyle farklı anlattı ki kendini olayları yeminle üzüldüm .yalnızım dedi aile sorunlarım var dedi evli adamı farklı anlattı destek oldum grubumuza bile çağırdım.fena kandırılmışımm ama diğer konuları açtıkça anladımmlütfen diğer yorumları da okuyun :)
hem paracı hem ağzı bozuk hem kumarbaz daha bilmedik neleri var Allah bilirengellerdim her yerden
bir de düşünüyor musunuz?
Oftoro otmoyonYalan söylemek hakkında ne düşünüyorsunuz Aysel Hocam??
seviyene uygun yerde oyna burdan sana malzeme cikmazŞey gibi düşün.
Mesela normal anında senin A... K.... dese ağzı bozuk.
Ama seks sırasında derse tatlı dilli.
En sevdiğim 2.siŞey gibi düşün.
Mesela normal anında senin A... K.... dese ağzı bozuk.
Ama seks sırasında derse tatlı dilli.
Kardeş madem dindar birisin senin ne işin var geçmişi veya şuanı da kumar olan biriyle? Hala ihtimal veriyorsun farkında mısın?böyle olmadığına eminim çünkü bunu yapacak fırsatı yok bunuda yine çizip insanlar hakkında bilmeden iftira atmak ne kadar günah biliyor musunuz neyse bilsenizde sizin umrununuzda olacağını pek sanmıyorum
Kürtaj yapıya burada.10 kelimenden 8 i iftirabak polisi ararın
ama maaşı baya yüksek
maaş önemli degil benim icin
adamın aslında iyi maaşı var
adama iyi demiyorum maaşı iyi MAAŞ
Benim anam gibisin sen. Ona da sürekli acıma yetime ..... diyorumilk konu açtığında öyle farklı anlattı ki kendini olayları yeminle üzüldüm .yalnızım dedi aile sorunlarım var dedi evli adamı farklı anlattı destek oldum grubumuza bile çağırdım.fena kandırılmışımm ama diğer konuları açtıkça anladımm
hayır sana cevap verince isine gelmedi. O kadar üzülüyorum ki burda kafasına gore yazıp çizip bilmeden yorum yapanlara gruptan çıkarabilirsin sorun değil. en nefret ettiğim şey iyiliği basa kalkmak.ilk konu açtığında öyle farklı anlattı ki kendini olayları yeminle üzüldüm .yalnızım dedi aile sorunlarım var dedi evli adamı farklı anlattı destek oldum grubumuza bile çağırdım.fena kandırılmışımm ama diğer konuları açtıkça anladımm
Ben olsam kabul ederim. Ask mi para mi ikileminde aski secerim. Sonucta para kazanilir. Ama erkek. Bulunmaz bir nimet
Malzeme ?seviyene uygun yerde oyna burdan sana malzeme cikmaz
insallah bu laf senin içinde geçerli olacağı günler gelirBenim anam gibisin sen. Ona da sürekli acıma yetime diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?