Çok geçmiş olsunAysel’e ve geyik yaptığımız diğer tüm üyelere teşekkürü bir borç bilirim.
Az önce çok fena bir deprem oldu. Ben, depremin merkezine 100 km kadar uzaklıktayım ama beni bile çok fena salladı. Van gölünün kuzeyinde olmuş. Şiddeti 5.0 olarak açıklandı. Erkek arkadaşımın evinde baya eşyalar sallanmış, ayakkabılık perde falan duvara çarpmış. Depremin derinliği 5 km. Sanırım ondan, biz kesin 7 civarı dedik.
Neyse uyumuş olsaydım çok korkarak uyanacaktım, bu şekilde çok aşırı korkmamış oldum.
Geçmiş olsun.Aysel’e ve geyik yaptığımız diğer tüm üyelere teşekkürü bir borç bilirim.
Az önce çok fena bir deprem oldu. Ben, depremin merkezine 100 km kadar uzaklıktayım ama beni bile çok fena salladı. Van gölünün kuzeyinde olmuş. Şiddeti 5.0 olarak açıklandı. Erkek arkadaşımın evinde baya eşyalar sallanmış, ayakkabılık perde falan duvara çarpmış. Depremin derinliği 5 km. Sanırım ondan, biz kesin 7 civarı dedik.
Neyse uyumuş olsaydım çok korkarak uyanacaktım, bu şekilde çok aşırı korkmamış oldum.
Asil sana geçmiş olsun be Ayselgeçmiş olsun
sen borç istebu iyi fikir param yok diyeyim bakalim ne olacak
4.9 muş depremin şiddetiGeçmiş olsun.
bak buda iyi fikir kesinlikleİnşallah uygularsın aysel iradeli ol dik dur hatta ondan borç iste. De ki paramı aileme verdim param yok sıkışığım bana 300 tl borç verir misin? Ki eminim vermeyecek ve arkasına bakmadan kaçacak. Sende onu her yerden engelle. Sana ulaşamasın. Erkeğe para yedirmeyin ya nerde yamuk karakterli var zamk gibi yapışmayın. Herif karakter yamukluğundan allaha dava açsa kazanacak halde. Arkana bakmadan kaç bence işe girdiği yoktur yalan söylemiş bile olabilir. Arkana bakmadan kaç.
Hayır Aysel de desin ki benim de kumar borcum var.sen borç iste
Derinliği az, ondan mıdır bilmem. Benim merkeziyle aramda 100 km var. Ama beni sanki hemen burada 5.0 olmuş gibi salladı. Erkek arkadaşım daha kötü sallanmış yazık. Van’da ya o. 6.8-7 kesin var dedi, şubat 2020’de bu büyüklüklerde olmuştu aynı onun gibiydi dedi.4.9 muş depremin şiddeti
umarım kimseye maddi can vs hasar olmaz.çok geçmiş olsunDerinliği az, ondan mıdır bilmem. Benim merkeziyle aramda 100 km var. Ama beni sanki hemen burada 5.0 olmuş gibi salladı. Erkek arkadaşım daha kötü sallanmış yazık. Van’da ya o. 6.8-7 kesin var dedi, şubat 2020’de bu büyüklüklerde olmuştu aynı onun gibiydi dedi.
Deprem mi olmuş?4.9 muş depremin şiddeti
evet.van ın tuşba ilçesindeDeprem mi olmuş?
Ceycey kafamız aynı işliyor gbgbbvhsen borç iste
Hadi ya geçmiş olsun gerçektenevet.van ın tuşba ilçesinde
Erciş’le Muradiye arasında gölde olmuş kuzum. Artçıları küçük küçük Erciş’e doğru gidiyor.evet.van ın tuşba ilçesinde
Geçmiş olsunAysel’e ve geyik yaptığımız diğer tüm üyelere teşekkürü bir borç bilirim.
böyle adamlar o dilden anlarlar ava giderken avlayacaksın.konu sahibi yemeğe çıkmayı talep etsin ısmarlasın pahalı yemekleri .hatta avm ye götürsün beğensin çeşit çeşit kıyafet alsın bir tane kendine.sonra da bu adama dönüp:şimdi ben aldım ama evlenince tabi ki sen alacaksın hayatımmm desinn.adam ertesi gün aramazzCeycey kafamız aynı işliyor gbgbbvh
tv van tuşba diyor amaErciş’le Muradiye arasında gölde olmuş kuzum. Artçıları küçük küçük Erciş’e doğru gidiyor.
Ben korkakım zor uyurum bu gece tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?