siz olsaniz kabul eder misiniz?

az once ünlem dersi vermeye çalıştın ama tatlım birde de da dersi ver ama yazdığım cümle uzerinden az onceki
Emrin olur aysel. İbanı atıyorum özelden, gönder 150 lira bir saat imla anlatayım sana canlı yayınla. Bağlaçları çözeriz en azından bir saatte, eklere giremeyiz ama.

Fark yok çünkü yapım ekleri hem ayrı hem birleşik yazılır. Adının ek olması şaşırtmaca için. Ayrıca "biliyorsun" birleşik kelime. Bilmek ve yormak fiilleri birleşip yeni bir kelime oluşturmuş. Cümleden çıkarınca yerine çekim eki koyabiliriz,o zaman da dahi anlamındaki "ki" olur.
Bence bilmek ve sunmak kelimeleri birleşerek biliyorsun kelimelerini oluşturmuş orda. "Yor" ise hayır anlamına gelen "yo" sözcüğüne kendini geniş zaman sanan ama aslinda geçmişi anlatan r eki ekleyerek oluşmuş bir ekimsi orda. Ayseli yanlış yonlendirmeyelim lütfen. Zaten gugıla bakarsa dediğimin doğru olduğunu görecektir.

şimdiden ne gerek var diyen biri zaten bir şey aldigimda
bak işte zerre değerin yok şimdiden.kız aynı benim babamı bulmuşsun onun kumarı bile yoktu üstelikk.yaşın henüz 24 .26 larında boşanıyorum kurtarın beni diye konu açacağına buralarda defet bu adamı da doğru düzgün birini bul

Emrin olur aysel. İbanı atıyorum özelden, gönder 150 lira bir saat imla anlatayım sana canlı yayınla. Bağlaçları çözeriz en azından bir saatte, eklere giremeyiz ama.
attigim cümleyi çözümdediğinde görüşürüz canim iyi sallamalar sana. Bu arada öğrencilere aynı numarayı yapma yemezler😉he tabi gerçekten ogretmensen

bak işte zerre değerin yok şimdiden.kız aynı benim babamı bulmuşsun onun kumarı bile yoktu üstelikk.yaşın henüz 24 .26 larında boşanıyorum kurtarın beni diye konu açacağına buralarda defet bu adamı da doğru düzgün birini bul
sonra şaka yaptima ceviriyor. ama eminim köprüyü geçene kadar boyle yaptığıns

attigim cümleyi çözümdediğinde görüşürüz canim iyi sallamalar sana. Bu arada öğrencilere aynı numarayı yapma yemezler😉he tabi gerçekten ogretmensen
Aysel bence yeterince madara ettin kendini ama sen bilirsin yine de. Bak burada de ayrı, neden? Çünkü o güzide bir bağlacımız 😂

Back
X