- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
karahanlı çabanı takdir ediyore huylu huyundan vazgeçmez.kumar oynar kaldıraçlı coin oynar tüm ganyan oyunlarına parayı basar.senin maaşa hasret kalırsın.bir bluz alamaz olursun demedi deme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karahanlı çabanı takdir ediyore huylu huyundan vazgeçmez.kumar oynar kaldıraçlı coin oynar tüm ganyan oyunlarına parayı basar.senin maaşa hasret kalırsın.bir bluz alamaz olursun demedi deme
az once ünlem dersi vermeye çalıştın ama tatlım birde de da dersi ver ama yazdığım cümle uzerinden az oncekiAysel saati 150 lira dedim ya şekerim.
İşinde gücünde abdestli çok düzgün bi adammış çünküNiye ki acaba
De ayrı da bitişik yazılır. Bakma sen bu paragözlere bedavadan söyledim benaz once ünlem dersi vermeye çalıştın ama tatlım birde de da dersi ver ama yazdığım cümle uzerinden az onceki
İkna oldumİşinde gücünde abdestli çok düzgün bi adammış çünkü
Emrin olur aysel. İbanı atıyorum özelden, gönder 150 lira bir saat imla anlatayım sana canlı yayınla. Bağlaçları çözeriz en azından bir saatte, eklere giremeyiz ama.az once ünlem dersi vermeye çalıştın ama tatlım birde de da dersi ver ama yazdığım cümle uzerinden az onceki
onlarda bilmediği için burda biliyormuş ayagindalar akıllarınca dalga geçiyorlarDe ayrı da bitişik yazılır. Bakma sen bu paragözlere bedavadan söyledim ben
Bence bilmek ve sunmak kelimeleri birleşerek biliyorsun kelimelerini oluşturmuş orda. "Yor" ise hayır anlamına gelen "yo" sözcüğüne kendini geniş zaman sanan ama aslinda geçmişi anlatan r eki ekleyerek oluşmuş bir ekimsi orda. Ayseli yanlış yonlendirmeyelim lütfen. Zaten gugıla bakarsa dediğimin doğru olduğunu görecektir.Fark yok çünkü yapım ekleri hem ayrı hem birleşik yazılır. Adının ek olması şaşırtmaca için. Ayrıca "biliyorsun" birleşik kelime. Bilmek ve yormak fiilleri birleşip yeni bir kelime oluşturmuş. Cümleden çıkarınca yerine çekim eki koyabiliriz,o zaman da dahi anlamındaki "ki" olur.
bak işte zerre değerin yok şimdiden.kız aynı benim babamı bulmuşsun onun kumarı bile yoktu üstelikk.yaşın henüz 24 .26 larında boşanıyorum kurtarın beni diye konu açacağına buralarda defet bu adamı da doğru düzgün birini bulşimdiden ne gerek var diyen biri zaten bir şey aldigimda
Gülmemeliyim gülmemeliyimİşinde gücünde abdestli çok düzgün bi adammış çünkü
De ayrı da bitişik yazılır. Bakma sen bu paragözlere bedavadan söyledim ben
Kapitalizme köle olmuşlar işte bakma sen onlaraonlarda bilmediği için burda biliyormuş ayagindalar akıllarınca dalga geçiyorlar
Da ayrı olmalı.onlarda bilmediği için burda biliyormuş ayagindalar akıllarınca dalga geçiyorlar
attigim cümleyi çözümdediğinde görüşürüz canim iyi sallamalar sana. Bu arada öğrencilere aynı numarayı yapma yemezlerEmrin olur aysel. İbanı atıyorum özelden, gönder 150 lira bir saat imla anlatayım sana canlı yayınla. Bağlaçları çözeriz en azından bir saatte, eklere giremeyiz ama.
valla bir kişiyi yanlıştan döndürsem kar kardır.karahanlı çabanı takdir ediyor
Yalanciktan öğretmen oattigim cümleyi çözümdediğinde görüşürüz canim iyi sallamalar sana. Bu arada öğrencilere aynı numarayı yapma yemezlerhe tabi gerçekten ogretmensen
Onlar da, aysel. Da yine ayrıonlarda bilmediği için burda biliyormuş ayagindalar akıllarınca dalga geçiyorlar
sonra şaka yaptima ceviriyor. ama eminim köprüyü geçene kadar boyle yaptığınsbak işte zerre değerin yok şimdiden.kız aynı benim babamı bulmuşsun onun kumarı bile yoktu üstelikk.yaşın henüz 24 .26 larında boşanıyorum kurtarın beni diye konu açacağına buralarda defet bu adamı da doğru düzgün birini bul
Aysel bence yeterince madara ettin kendini ama sen bilirsin yine de. Bak burada de ayrı, neden? Çünkü o güzide bir bağlacımızattigim cümleyi çözümdediğinde görüşürüz canim iyi sallamalar sana. Bu arada öğrencilere aynı numarayı yapma yemezlerhe tabi gerçekten ogretmensen