- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Görümceyim 12 senelik evlilikte iki kez gittim ki eş kişisi iyi biri, ailemde gitmez , lakin karşı tarafın ve yengenin ne gibi bir harcaması varsa bir ev parası borçları var, abim bunun üstüne bızım taraftan herkese borçlu, yıllardır kimse parasını ıstemıyor, diğer abim her ay düzenli yer yer de daha büyük miktarlarda yüklü miktar para yardım edıyor çünkü eşi yüzünden açılan ne olduğunu bızım bılmedgımız , abımın söylemedıgı ama açığı bızım kapattığımız bır borç var. Ama kötü, hain erkek tarafıyız işte :)))
hep diyorum kk hanımları iki yüzlü.
işte burada da kardeşe kıyılmıyor.. ama madem parayı ben ödüyorum ne harcamanız var diye sorardım sanırım ben, siz çok sabırlısınız yahu
Sordular söylemiyor ama ezim ezim eziliyor söylerse insanların tavır almasından korkuyor sanırım, kız kardesım evlendi evlenır evlenmez gıtmıs ondan borç istemiş düşün durumu yani, yazın gelin tarafının ailesiyle tatıle gıdıyorlar, orada otuz bin gıbı cekıyor bankadan kredı vs. Neyse işler karışık, yenge kaprısli, elde para yok, bakıcılarının parasını diğer abim ödüyorgelin hanım " benim ailem süper " modunda. Hayat vallahi, işleri zor on beş yıllık memurlar hala kiradalar.
bana göre kardeşinin de işine geliyor.geri ödenmeyen paralar var,bakıcı paraları bile ödeniyor o istediği gibi gezip tozuyor.Sordular söylemiyor ama ezim ezim eziliyor söylerse insanların tavır almasından korkuyor sanırım, kız kardesım evlendi evlenır evlenmez gıtmıs ondan borç istemiş düşün durumu yani, yazın gelin tarafının ailesiyle tatıle gıdıyorlar, orada otuz bin gıbı cekıyor bankadan kredı vs. Neyse işler karışık, yenge kaprısli, elde para yok, bakıcılarının parasını diğer abim ödüyorgelin hanım " benim ailem süper " modunda. Hayat vallahi, işleri zor on beş yıllık memurlar hala kiradalar.
başlığa niye takılıyorsunuz ki,aradaki ilişkiyi çok güzel anlatmış.kardeşimin eşinin evi ne demek ya, sadece eşimi yaşıyoo evde kardeşinin evi ayrımıherşeye hayır diyemiyosan gelip burda sızlanmanın bi anlamı yok bizmi hayır diyelim. bu kafayla evide temizlersin çocuğunada bakarsın, misafirinide ağırlarsın, hatta mahallenin temizliğinide yaparsın çünkü hayır diyemiyosun.
Neden ? Parasını verip yaptirsinlar birine .. vermeden almayı seven tipler belli ki ..ben olsam görümcemden böylebirşey isteyemezdim/bekleyemezdim. Ayrıca annenin anlamsız tutturmalarini da anlamış değilim .herkes evleniyo ,herkes doğum yapıyo ,her işimizi başkasına güvenip yaparsak ohooo. .baştan temizlik işine bulasmayacaktin, şimdi buldular seni bırakmazlar .bari bundan sonrasına karışma .Ya ev tuttular kurdular ben temizledim
Düğün sonrası temizligini ben yaptım
Benim kaderim mi bu temizlik olayi
ayyy tahammül sınırlarım kalktı şu an yoklar sayendetüyler diken diken, gerginlik tavan sağol philly
bana göre kardeşinin de işine geliyor.geri ödenmeyen paralar var,bakıcı paraları bile ödeniyor o istediği gibi gezip tozuyor.
kardeşinin artık bir şeylere dur deme zsamanı gelmiş geçiyor ama arsız insanla uğraşmak da zor.Hazırlıklı ol diye şeyedeyim dedim:))) romantik değilmiş abim yenge ondan şikayetçi :)) cam siler, ev süpürür siler , çoçukları yıkar, çamaşır yıkar aşar, yatak toplar ve serer, iyi yemek yapar vs vs. İş yuklerı eşit dağılımlı degıl, ve çok yıpranmış ınsan ıster ıstemez üzülüyor, yükün çoğu onun sırtında.
Yok öyle değil egem ama ıkısının parasıda kredı borcuna gıdınce elde para kalmayınca, yapacak bır şey yok. Yardım edin demezdi dıger abıme, ama onu öyle görünce ne yapacaksın, kardesın sonuçta ve ıyı merhametli bırı. İlk defa o zaman tatıle gıttıler kı adım gıbı enımın eski yüzünden onların tayfa ıle cümbür cemaat, zaten kredıler o dönem cekılıyor. Ama yengede problem su, çocuğun her ıstedıgını anlamaya çalışıyor yok alam dıyemezsin kıaymet kopar, her tatılde annesının evınde uzun sure, bana ılgınc geliyor ama pek de alakadar etmıyor sonuçta. Kendı hayatları, ama abimi mutsuz gördüm bu sene ve yaşlanmış.
kardeşinin artık bir şeylere dur deme zsamanı gelmiş geçiyor ama arsız insanla uğraşmak da zor.
bir tanıdığım var sürekli eşya ve ev değiştirir.evi alırlar bir sürü tadilat ama ödemesi bitmeden satar,tekrar ev alır.tabii eve göre eşyalarda. bir çocuğun 6 yaşına lkadar kaç kere odası değişir,bunların 3 defa değişmişti.bir de öyle anltır ki bunların hepsi kocasının parasıyla .kocası ailesinden yardım alıyor bilmiyor mu bilmiyorum ya da bilkiyor da işine öyle mi geliyor.maaşınız nasıl yetiyor bunca şeye dediğim de bilmiyorum bereketli bizim paramız diyor.okumuş cahil biri değil,hesaplamıyoır mu giderleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?