Siz olsanız kardesinizin esinin evini temizlermiydiniz

ben bekarken abimin her isteginde her buyuk temizlik oldugunda iş guc sinav demez kalkar giderdim.yengem de kendi kardesini cagirir beraber dip kose yapardik.herhangi bir rahatsizligi falanda yok oylesine yapamiyorum diye cagirirdi.allahi var cok severdi beni surekli gel bize derdi aramiz iyiydi yani.sonra bunlar beraber tatile gitti pikniklere gittiler hicbirinde beni cagirmadilar.normali bu evet ama yengem hep kendi kardesini goturdu.bi kere bile davet etmedi ona da bisey demedim.hamile kaldi 2 ay boyinca yaninda kaldim.sabah işe gidiyodum aksam evin herseyi bende.neyse evlendim cocugum oldu.yengem bi kere dahi olsun elini birseye surmedi.bende yaptigim enayilikle kaldi.birbirimizi hala seviyoruz ama bazen insna degerini bilmeli.yoksa kimse sana deger vermez.bence gitmeyin annen yapmis yapacagini gitsin bi temizlikci tutsun.sizinde kucuk bebeginiz var.bu zamanda annen ablan disinda kimseye yardim etmeyeceksin.en iyi dedigin insanlar bile gun olur unutur herseyi

Gene erkekler baş tacı. O ev hem kardesinin hem esinin evi.

Bazi yorumlarda kendi akrabasi yok mu denilmis? Neden kadinin akrabasi oncelikli yapmak zorunda? Kadin bebeği baba evinden mi getirmis?

Bu arada temizlikci tutsunlar.

Asla yapmam.ne kadar iyi olursam olayim yengemle.sonra cabuk unutuluyo cünkü bunlar.kiz kardesim olsa ayni durumda olsa yaparim ki yaptimda dogum yaptigi zaman cünku kendi canim kanim her daim yanimda.ayni durumda olsam oda benim isimi yapar

Ilişkiniz nasıl iyi değil mi ?
Doğuma az zaman kalmış eğer temizlikçi tutma imkanları yoksa temizleyin ne olacak ki insanlık öldü mü ?

Kiz kardesim var onun evini bile temizlemem. Sen yapamiyorsan kocan yapsin derim. Kendi evime zor yetiyorum. Bebegin bir babasi var degil mi? Kardesiniz temizlesin. Temizlemem derse temizlikci tutsun.
Temizlik disi figurune ozgu bir eylem mi? Cok kiziyorum bu dusunceye cok...

Ben olsam yapmazdım k.bakmayın ama yengeniz sizi kullanmış. başka temizlik yapacak insan mı yok kendi annesi yada kardeşi falan da mı yok onlar gelip yapsınlar yada en son çare temizlikçi tutsun hiç hoş değil bu durum.

Abimler tasindi, salak gibi 3 gun is cikisi gidip evlerini temizledim gelin hanim elini sicak sudan soguk suya sokmadi, olan bana oldu, dugunume bile gelmediler. Kendine acimiyorsan cocuklarina aci, o degerli vaktini onlarla kaliteli gecimeni tavsiye ederim, gunluk temizlikci cok pahali degil annen cok istiyorsa temizlikcinin parasini karsilayabilirsin

Şimdi şöyle ;
Gelin hanım bana iyi genel anlamda saygılı ise gerçekten de yardıma ihtiyacı varsa neden olamsın ?YAparım tabiki.
Ancak birinin isteği ile değil hoşlanmam benim tercih etmem lazım.Yoksa ters teper.Huyum bu.
Birde kriterlerim var mesela
Abimin durumu varsa temizlikçiyi bilerek pintiliklerinden tutmuyorsa küçük hesaplar yapıyorlarsa da yapmam.
Daha çok sıralanır gider sorular....

Bu arada sizin görümceniz var mı bilmem ama aynı şeyi o size yapsın değersiz hissettirsin ister miydiniz
ben ameliyat olduğumda kapımı açan olmadı evime gelen olmadı
Gene erkekler baş tacı. O ev hem kardesinin hem esinin evi.

Bazi yorumlarda kendi akrabasi yok mu denilmis? Neden kadinin akrabasi oncelikli yapmak zorunda? Kadin bebeği baba evinden mi getirmis?

Bu arada temizlikci tutsunlar.

Olur muuu errrkekkk hazretleri onlar, kafalarını böyle işlere yorarlar mı hiç, onlar atom altı parçacıkları çarpıştırıp bölüştürecekler, kansere çare bulacaklar, yapay zeka geliştirecekler.
Temizlik gibi süfli işler işler biz kadınların işi .

Baska kimsesi yoksa temizleyebilirsiniz. Hatta kendi akrabasi dahi olsa yardimlasmak icin temizleyebilirsiniz. Ben de suan hamileyim ve evimi görümcem temizledi. Allah razi olsun o olmasa ben bir ay da cikamazdim temizlik isinden o iki gunde halletti. Sizin acil bir durumunuz yok ama o kadin hamile ise sizden daha acildir temizlik durumu.

Kardeşim henüz bekar ama evli olmuş olsa, eşi benim de kardeşim demektir. Elimden geleni yapar, zor zamanında kosarim. Kaldı ki benim gorumcelerimin de bana , zaman zaman çok yardımı olmuştur Allah razı olsun.

Cok sukur esimden yana sansliyim..
Temizlik falan ne beklicem:)ilk defa hala oldular aman neyse iste.
Tum sulale ile aram iyi..onlarda cok sasirirlar..zaten sulalede adlari cikmis 3 silahşörler diye..cok fenalar.bu yüzden cevrelerinde pek kimse yok

Hem çalıştım hem iki doğum yaptım. İkisinde de kimseden yardım istemedim. Kadın aldığım dönemler oldu alamadığım dönemler de. Eşimle iyi kötü yaptık bir şeyler. Ne kadar abartıyor insanlar bu temizlik olayını. İçinde yaşanılan ev sonuçta bir gün yeri sil bir gün kapıyı. Yapamıyorsan da kalsın doğumdan sonra yapılır yavaş yavaş. Kardeşim de gelinimiz de doğum yaptılar evimi temizle diye bir talep gelmedi.

Aram iyise Allah rızası için yapardım, en fazla 1-2 saatimi alır elime de yapışmaz. İçinden gelmiyorsa kimse zorlayamaz tabi seni elbet başka biri bulunur.
Benim eltim de sağolsun teklif etti kaç kere geleyim yapayım sen yorulma diye (ilk haftalar dinlenmem gerekiyordu). Şimdiye kadar ihtiyaç duymadım ama arayıp rica etsem kadın ilk fırsatta gelir eminim, abla kardeş gibiyiz çünkü.
Aranızdaki ilişkiye bağlı konu sahibi.

2 küçük çocukla eziyet olur size. Anneniz temizlikçi tutsun o kadar düşünüyosa. Bende gelinimizi kardeşim gibi severim. Ev tuttular temizledim yerleştirmelerine yardım ettim. Düğünden bigün önce yine temiz eve girsinler diye temizledim bıraktım. Evlendiler yine yardım ettim ama 2. Çocuğum geliyo bundan sonra zor artık. Bu kötü biri olduğumuz anlamına mı geliyo hemen kimseye aldırış etmeyin..

ne alaka ya annesinizde bir hoş muş,,,sakin yapmayın en iyisini kötüne kirbit suyu :) madalya takacak sanki ..size ve annenize...yakında konu açar...evmi temizlemeye gelmediler kötü kv,görümce diye :)

Kardeşimin eşinin evi kardeşimin de evi olmuyor mu?
Ayrı mı yaşıyolar anlamadım orasını...
Hamileymiş elimden geldiğince yapardım bişeyler ama dip köşe temizlik yapacak dermanım kendi evim için dahi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…