Siz olsanız kardesinizin esinin evini temizlermiydiniz

Anneniz neden gidip yapmıyor ya da gel beraber yapalıö demiyor. Hiç olmadı tutsun bir temizlikçi temizletsin evini oğlunun. Bu teklifi sunun annenize bence.

Garip insanlarmış. Hadi temizlik vs zorunda değiller elbette de, insan kardeşinin çocuğunu hiç mi merak etmez. Hadi bi iyiliği dokunmamış bari kötülükten geri kalsalarmış..

Böyle kötü görümce deyince aklıma hep halamın kızları geliyor.. Gelini dünya tatlısı bi insan ama ne eşinden yüzü gülüyor, ne görümceden. Bakınca o görümcelerin hepsinin de evlilikleri öyle berbat ki, herhalde onun acısını bu kadından çıkartıyorlar. "Biz mutlu olamadık, sen de olma" gibi bi kafa galiba .

Çikar yada karsilik beklemeden Allah rizasi ici seve seve yapardim insanlik öldümü bi hafta yattim komsum 1 hafta yemek tasidi birak kardesi insan yedi kat yabancinin bile yardimim dokunurmu diye hal hatr sormasi bile yetiyor ama bu zamanda yapilan bi iyilik ben enanimiyim safmiyim salakmiyim dusuncesnden insanlar merhametini yitirmis durumda

burası kk bebek

Ben kendi evimi anneme, kayınvalideme bile temizletmiyorum, parasını veriyorum temizlikçi gelip temizliyor. Neden insanları yorayım, neden zora sokayım.

Ne var bunda? Kiz hamile belliki yardima ihtiyaci var. Banada Allah razi olsunki komsum yardim ettiydi son dönemlerde aileler uzak oldugu icin. Ailemde geldikce yardim ediyordu görümcelerimde. Yani abartilacak birsey yok. Ama hic zamanin yoksa kirmadan dersin cok yogunsun diye.

Bizim ülkenin kadınları çok fena, evi tamamen sahipleniyor erkeğe yaşam alanı bırakmıyorlar,
. Kendilerini evle var ediyorlar, baba tarafını ve babayı çoçuklara çekiştiyorlar, kendi ailesi, kız kardeşleri eve rahatlıkla girip çıkarken, erkek tarafı ya gırmıyor ya diken üzerinde.

ay tabisi, çünkü kız tarafı kutsal philly.. çocuk anneannede sınırsız kalır, ama konu babaanne olunca yapılan kavgalar akla gelir.. oysa damat-kvalide kanlı bıçaklı olsa sallanmaz.. bu konu da aynen öyle, söz konusu geline hizmet olunca kardeş evi oluverdi birden.. konu sahibi yarın 3 gün kardeşimde kalacağız gelin istemiyor diye konu açsın yorumları gör :)

Benim kv ve görümcem gelip yapmıştı doğum öncesi. Boya badana üstüne eşim rica etmişti günlere bölünmesin biz boyadıkça temizlensin diye. (Doğuma 2 hafta vardı) Ben sadece yemek ve çay yapmıştım toz bile aldırmadılar. Sağolsunlar.
Gelmeseler de bozulmazdım ama, mecbur değillerdi çünkü.

hep diyorum kk hanımları iki yüzlü.

Kardesinin evi değil ki gelinin evi :) bir de para verip temizleyeklermiş :)) yahu şaka gibi bır ay önce kardesıne borç mu vermiş adam telefon mu almış ne hatırlamıyorum öyle bir konu vardı, gelinler kıyameti kopardı " ama olmaz öyle, haksızlık tabi, onun artık yeni evi var, kardesı kocamın Peşinde" hahahah sanırım sitede herkes gelin, bir görümce biziz :)damada ve damat tarafına yüz bin geçiren gelin var bizde :)

ya ben gelinim işin garip tarafı kardeşim bekar henüz ama şundan eminim ki görümce olduğumda kardeşimle dışarıda buluşacağım.. ne Şam'ın şekeri ne Arabın yüzü style

bir konuda okudum,kızın babası ev vermiş oturuyorlar,kocası ile sıkıntısı var ve kocam bu evde oturmayı hak etmiyor diyor ve destekleniyor. halbuki erkek tarafının verdiği evde oturan milyonlarca gelin var ama hiç bir erkekten de duymadım ki karım bu evde oturmayı hak etmiyor diye,dahası gelin hanımlar bunu mecbur görüyorlar.erkek tarafı değil mi ev de verecek,araba da verecek,eşya da alacak altında alacak,düğünde yapacak.sanki erkek tarafına ne faydaları var,çocuklarını bile sevdirmek istemiyorlar.

ya ben gelinim işin garip tarafı kardeşim bekar henüz ama şundan eminim ki görümce olduğumda kardeşimle dışarıda buluşacağım.. ne Şam'ın şekeri ne Arabın yüzü style

Görümceyim 12 senelik evlilikte iki kez gittim ki eş kişisi iyi biri, ailem de gitmez , lakin karşı tarafın ve yengenin ne gibi bir harcaması varsa bir ev parası borçları var, abim bunun üstüne bızım taraftan herkese borçlu, yıllardır kimse parasını ıstemıyor, diğer abim her ay düzenli yer yer de daha büyük miktarlarda yüklü miktar para yardım edıyor çünkü eşi yüzünden açılan ne olduğunu bızım bılmedgımız , abımın söylemedıgı ama açığı bızım kapattığımız bır borç var. Ama kötü, hain erkek tarafıyız işte :)))

Son düzenleme:
Bu ikili muhabbete bağlı göreceli bı durum... Küçük yengemin ilk doğumu bayrama denk gelmişti yapılacak her şeyi severek yapmıştım ama bilirim oda benim icin yapar. Büyük yengem eşyalarına dokunulmasindan hoşlanmaz bende zahmet edip yapmam O tatile gidince benim annemde çok der abinin evine bakın temizleyin vs bende hep kulak ardı ederim yapmam.

Onlar prenses, bulunmaz Hint kumaşları, erkeğin görevi hem bunlar, kadın erkek rollerını sarsalım derken bızımkıler kadınlarınkini sarsıp, erkeklerınkını aynı tutmaya çalışıyorlar , çıkar hesabı bu işler be egem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…