- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Ya ev tuttular kurdular ben temizledim
Düğün sonrası temizligini ben yaptım
Benim kaderim mi bu temizlik olayi
Ne güzel insanlar var hayatta.3 görumcem var bitane boylesi denk gelmedi bana.hamileligim.boyinca degil ilgilenmek..fesatlik yapip beni aglatip durdular..dogum yaptim görmeye bile gelmediler...atandim.hayirli olsun demediler sehir degistirdim kizim 7 aylik oldu hala daha umrunda degiller.
3 bir olup hayatimda ne yedim ne ictim facede ne paylastim kizima ne aldim onun hesap kitabini yaparlar bana benzemeye calisirlar yarisirlar..
Omrumde gormedim onlar gibisini..
Ah kader
Ya soylemeden yapamayacagim yine.. gecenlerde bir gorumce kardesinin evinde iki gece kalacak diye taslanmisti burada, oranin temizligini- yemegini yapan yengen o yengenin evi diye.. simdi temizlik yapilacak ya birden kardes evi oldugu hatirlandi vay anasini
burası kk bebek
Ya soylemeden yapamayacagim yine.. gecenlerde bir gorumce kardesinin evinde iki gece kalacak diye taslanmisti burada, oranin temizligini- yemegini yapan yengen o yengenin evi diye.. simdi temizlik yapilacak ya birden kardes evi oldugu hatirlandi vay anasini
Bizim ülkenin kadınları çok fena, evi tamamen sahipleniyor erkeğe yaşam alnı bırakmıyorlar,
. Kendilerini evle var ediyorlar, baba tarafını ve babayı çoçuklara çekiştiyorlar, kendi ailesi, kız kardeşleri eve rahatlıkla girip çıkarken, erkek tarafı ya gırmıyor ya diken üzerinde.
hep diyorum kk hanımları iki yüzlü.Ya soylemeden yapamayacagim yine.. gecenlerde bir gorumce kardesinin evinde iki gece kalacak diye taslanmisti burada, oranin temizligini- yemegini yapan yengen o yengenin evi diye.. simdi temizlik yapilacak ya birden kardes evi oldugu hatirlandi vay anasini
ay tabisi, çünkü kız tarafı kutsal philly.. çocuk anneannede sınırsız kalır, ama konu babaanne olunca yapılan kavgalar akla gelir.. oysa damat-kvalide kanlı bıçaklı olsa sallanmaz.. bu konu da aynen öyle, söz konusu geline hizmet olunca kardeş evi oluverdi birden.. konu sahibi yarın 3 gün kardeşimde kalacağız gelin istemiyor diye konu açsın yorumları gör :)
Kardesinin evi değil ki gelinin evi :) bir de para verip temizleyeklermiş :)) yahu şaka bır ay önce kardesıne borç mu vermiş adam telefon mu almış ne hatırlamıyorum, gelinle kıyameti kopardı " ama olmaz öyle, haksızlık tabi, onun artık yeni evi var, kardesı kocamın Pelin'de" hahahahsanırım sitede herkes gelin, bir görümce biziz :)damada ve damat tarağına yüz bin geçiren gelin var bizde :)
bir konuda okudum,kızın babası ev vermiş oturuyorlar,kocası ile sıkıntısı var ve kocam bu evde oturmayı hak etmiyor diyor ve destekleniyor. halbuki erkek tarafının verdiği evde oturan milyonlarca gelin var ama hiç bir erkekten de duymadım ki karım bu evde oturmayı hak etmiyor diye,dahası gelin hanımlar bunu mecbur görüyorlar.erkek tarafı değil mi ev de verecek,araba da verecek,eşya da alacak altında alacak,düğünde yapacak.sanki erkek tarafına ne faydaları var,çocuklarını bile sevdirmek istemiyorlar.
Kardesinin evi değil ki gelinin evi :) bir de para verip temizleyeklermiş :)) yahu şaka gibi bır ay önce kardesıne borç mu vermiş adam telefon mu almış ne hatırlamıyorum öyle bir konu vardı, gelinler kıyameti kopardı " ama olmaz öyle, haksızlık tabi, onun artık yeni evi var, kardesı kocamın Peşinde" hahahahsanırım sitede herkes gelin, bir görümce biziz :)damada ve damat tarafına yüz bin geçiren gelin var bizde :)
ya ben gelinim işin garip tarafı kardeşim bekar henüzama şundan eminim ki görümce olduğumda kardeşimle dışarıda buluşacağım.. ne Şam'ın şekeri ne Arabın yüzü style
bir konuda okudum,kızın babası ev vermiş oturuyorlar,kocası ile sıkıntısı var ve kocam bu evde oturmayı hak etmiyor diyor ve destekleniyor. halbuki erkek tarafının verdiği evde oturan milyonlarca gelin var ama hiç bir erkekten de duymadım ki karım bu evde oturmayı hak etmiyor diye,dahası gelin hanımlar bunu mecbur görüyorlar.erkek tarafı değil mi ev de verecek,araba da verecek,eşya da alacak altında alacak,düğünde yapacak.sanki erkek tarafına ne faydaları var,çocuklarını bile sevdirmek istemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?