- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Ins kıymetinizi biliyodur gelininizYa ev tuttular kurdular ben temizledim
Düğün sonrası temizligini ben yaptım
Benim kaderim mi bu temizlik olayi
Sizin gibi gelin görümce ilişkisi yaşayan arkadaşlarım var.
Benim görümcem yok, hiç olmadığı için de empati yapmam zor.
Ancak siz şanslısınız, düşünceli bir ailesi var eşinizin demekki.
Herkes bir olmuyor işte, aynı düşünce yapısına da sahip olmuyor.
Bence de doğrusu bu.
İhtiyaç halinde insanın ailesi "sen - ben" gütmeksizin yanında olmalı.
Hele ki hamilelik gibi önemli bir durumda, bu kadar "yapmalı mıyım? mantığı ile değil.
Aklıma annem geldi.gençliği halalarımın b.k götüren evlerini temizlemekle geçti.ama zerre kadar annemin kıymetini bilmediler.şimdi arayıp sormuyorlar bile.valla ben olsam yapmam.insan oğlu kıymet bilmez.tutsunlar birini yaptırsınlar.Ya ev tuttular kurdular ben temizledim
Düğün sonrası temizligini ben yaptım
Benim kaderim mi bu temizlik olayi
Ne güzel insanlar var hayatta.3 görumcem var bitane boylesi denk gelmedi bana.hamileligim.boyinca degil ilgilenmek..fesatlik yapip beni aglatip durdular..dogum yaptim görmeye bile gelmediler...atandim.hayirli olsun demediler sehir degistirdim kizim 7 aylik oldu hala daha umrunda degiller.Yapmak istemiyorsanız yapmayın zaten.. Bizim ne yapacağımızın ne önemi var bilmiyorum ama söyleyeyim:
Ben olsam yapardım. Kardeşimin bebeği olduğunda benim evime değil onun evine gelecekler. Kendi evimi sonra da siler süpürürüm. Ben severim zora düşenin aşında bi tutam tuzum olmasını. Kaldı ki söz konusu kardeşim ile eşinin evi. İkisinin evi ama 'kardeşimin eşinin evi' değil.
temizlerdım hastaysa hamıleyse yardımcı olurdum kendi işim çoksa temizlikçi yollardım parasınıda öderdımİyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
temizlikçi tutsun annenİyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?