Siz olsanız kardesinizin esinin evini temizlermiydiniz

Gelinler basmis burayi yine"kotu gorumce, ne olacak" diye girmisler konuya, Gitmeyin, kendi cocuklariniz var, ihtiyaclari varsa o evde iki kisi yasiyorlar, erkek olan hamile olmadigina gore o yapsin. ne kadar taviz verirsen o kadar tepene binerler haberin olsun.

ıste bu yuzden her ısımı kendim hallederım...halldemezssemde boyle dusunen birinden yardım alacagıma evım pıs dursun

kusura bakmayında kardesının ısıne yardımcı olma...kayınvalıdemı zaten uzak dur...bazıları kendi anne babasının ısınden dert yanar...kımı mecburmuyum eltıye gorumceye...bu nasıl ıstır..aile bagları akraba bagları nıye var...daha dogrusu kaldımı merak edıyorum..niye kardes olunur...nıye cocuklarımıza ılla ılerde destek olur birbirine dıye dusunup kardes yapıyoruzkı...kımse kımsenın artık umrunda degil.hiç kimsede hatır gonul ılışkısı kalmamıs...herkes agacın kovugundan cıksa tam olacak..kardeslerım ve eslerı ıcın elımden ne gelıyorsa yaparım...

Kardeşinizin eşinin evi... bakış açınıza hayran olmamak mümkün değil

İstemiyorsanız temizlemeyin, bi yardımcı alın dip köşe silsin süpürsün.

Kardeşinizin eşinin evi? Zincirleme isim tamlamasına gel... :)
O ev kısaca kardeşinizin evi olmuyor mu? Alsın kardeşiniz bezi eline, temizlesin evi.
Kimsenin evini temizlemem. Ne beklentili milletiz biz ya... Hayret ediyorum okurken.

Eğer normalde de ilişkilerim iyiyse yapardım, yapamasam da bir temizlikçi tutar parasını öder başında dururdum. Sonuçta akraba böyle günlerde lazım ve 1 defalık olan bir şey.
Ama iyi ilişkilerim yoksa zaten pek kulak asmazdım sanırım.

Elimden geliyorsa yapardım açıkçası..kii kadın gel camlarımı sil dememiş anneniz demiş...karşımdaki insan hamileyse bide elimden geleni yapmaya çalışırdım...tabi sizin buna zamanınız yoksa bilemem

Benim görümcemin de bir çocuğu var çalışıyor kendi evini zor temizliyor böyle bişeyi ondan istemem he çalışmazsın çocuğun olmaz işim gücün yoktur yardımcı olursun o ayrı bişey ama annenize söyleyin oğlu silsin camları ben şahsen annem kayınvalidem uzakta eşime söyledim ya sen sileceksin yada birini tutucaz diye eşim ben silmem birini tutarım dedi kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin bence

Hayir temizlemem. Cok lazimsa ocagima dustulerse veririm 150 lira cagiririm bir yardimci bitti gitti. Elalemin hizmetcisi olmayin

Konu sahibi kardeşinin evinin penceresini silince yigeninin doğumuna yardım etmiş olmayacak.Zaten iki çocuğumu bırakıp hastahanede kalıcam diyor.Kayinvalide (konu sahibinin annesi) tahtından inmeden herkese sirinligini yapıyor bence. Ben hamileyken evin penceresinden kapısına herşey değişti.(bizim kararımız değildi)Eşim beni bir odaya oturttu ve çuvalla inşaat pisliğini mobilyaların arasından kendi tasidi.Sildi süpürdü.Dogumda pencere silme olayına da hastayım sanki bebek pencereden dışarı seyredecek?? Siz bir tencere çorba yapın gelininize iki dogumumda da birtek bunun eksikliğini yaşadım

Gelinin kardesi yok mu o temizlesin

Ablam hamileydi ben gittim yardıma. Ben hamileyken de annem geldi yardıma. Bebeğim de çok sorun vardı. Ablam geldi bebeğin bakımına. Biz de yardım olur. Her aile de farklı oluyor demek ki

Annem bana da git yengenin evini temizle dese, bende sinir olurdum.valla kimse de kusura bakmasın birileri istiyor diye temizlik yapamam.içimden geliyorsa zaten ben teklif ederim birinin dayatmasıyla değil.oda aradaki samimiyete bağlı.

Benim görümcem ben hamileyken yapmıştı her fırsatta Allah razı olsun derim,kadın da çağırdığım olmuştu,hamilelik sonuçta kendi yapamaz ki

Kardesimin esinin evi=kardesimin evi degil mi?

Kim oldugu cok farketmez ya bugun yarin doguracak bir kadin yardim istese ben temizlerim. Pek becerikli degilim ama elimden geldigi kadar yaparim. Zamaninda abimin esinin yaninda cok kaldim. En azindan yemek falan yaptim. Ayy bebecik temiz eve gelsin. Benimki 1 hafta sonra da temizlense olur. Yakinsa soyleyin ben giderim :))
Hele ki dogacak olan yegenimse lafi mi olur bunlarin?
.

Temizler miyim temizlemez miydim bilmiyorum ama başlık biraz komik tuhaf geldi.kardeşimin eşinin evi zaten benim kardeşimin evi olmuyor mu.

Ben olsam temizlemem. Annem bana böyle bişey söylese o an kusura bakma anne temizleyemem derdim. Çok istiyorsa anneniz kendisi temizlesin. Sizin üzerinizden ağalık taslıyor resmen. Bende iki hamilelik geçirdim. Ne Doğumdan önce ne de sonra hiç kimse gelip bişey yapmadı. Bende beklemedim. Yapabildiğim kadar kendim yaptım yapamadığım zamanlarda bi kadın ayarladım.
Ya hamileyse ne olacak. Yapamıyorsa Doğumdan sonra halletsin.
Ya bide doğum yapacak cam kapı sil nedir Allah aşkına. Doğumdan önce cam silinse ne olur silinmezse ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…