siz olsanız kızınız için hangi ismi seçerdiniz???

siz olsanız kızınız için hangi ismi seçerdiniz???

• Ankete Katılan
    68
  • Anket Kapalı .

aysedeniz06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
68
34
8
35
Yakında kızımız olacak, fakat isim konusu gerçekten çok zormuş.bir türlü karar veremedik.tek isim düşünüyoruz.. en çok beğendiğimiz isimlerin listesini yaptık.oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca farklı isim önerilerinizi de alabilirim.
  • nil
  • duru
  • derin
  • defne
  • eda
  • ela
  • eylül
  • nehir
  • ipek
  • inci
  • almira
  • naz

kızlar zaman anket süresi bitimi yanlış oldu..2 ay sonra olcakken 12 ay sonra olmuş

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah İçlerinden Duruyu beğendim. Biz kızımıza Zeynep Meva ismini koymayı düşünüyoruz

teşekkürler..sizin ki de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah..ne güzel siz kararı vermişsiniz..zeynep ismi de çok güzel..darısı bize inşallah..yorum için teşekkrler buarada..

cevap için teşekkürler.. bu arada çok internet kullanmadığım belli olmuş..nil de ankette vardı aslında oylama anketinde kayıt olmamış.

Arkadaşlar bu anketin sonuçları da benim için önemli lütfen düşünceleriniz merak ediyorum..yorumlarınızı bekliyorum..

defneye oy verdım
ben kızıma ahsen ismini koyucam
en mukemmelı en guzelı demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…