- Konu Sahibi aysedeniz06
-
Anlam çok önemli gerçekten...güzel seçim olmuş..anlamına bakArak mı seçmiştiniz ismi??uyumu fln mı vardı adınızla
Aslında ipek ismini bende çok beğeniyorum.ama diğerlerini de eleyemedim...önce buraya en çok beğendiklerimi yazmak istedim sonuç ve yorumlara göre de inşallah sayıyı düşürüp kararımızı vericez..Ipek cok kibar asil bir isim
Ne güzel yaa bende öyle hiç etkilenme olan bi hikayesi olan isim olmadı şimdiye kadar..defne yi seçmişsiniz..aslında defne de en çok düşündüğüm isimlerden fakat kökeninin yunanca olması biraz etkiliyo..benim ismim nisa ( kadın haklarından bahseden bi sure dir )
kızımın ısmını uygun olsun dıye nevra koymayı dusunmustum
anlamına baktım parlak çıçek demekmıs
içime sınmedı bıraz kökenıyle ılgılenırım ısmın
anne baba cocuguna koydugu ısımle sorumlu cunku
komsum var bı unıversıtede rektör yardımcısı coook severım ismi ahsen
onun ısım anlamına bı baktım en guzelı en mukemmelı demekmıs bazı kaynaklar dada allahın en sevdıgı dıye gecıyor
anında ahsen ' e karar verdım :)
evet dafnadan gelır defne :) ağaca donusen bı aşk hıkayesıN
Ne güzel yaa bende öyle hiç etkilenme olan bi hikayesi olan isim olmadı şimdiye kadar..defne yi seçmişsiniz..aslında defne de en çok düşündüğüm isimlerden fakat kökeninin yunanca olması biraz etkiliyo..
Walla bu kararsızlıkla herşeyi yapabilirim sanırımevet dafnadan gelır defne :) ağaca donusen bı aşk hıkayesı
benim ismimi koyun
hayırlısı olsun ınsallah
Walla bu kararsızlıkla herşeyi yapabilirim sanırım
Amin inşallah..hayırlı doğumlar dilerim,sağlıkla kavuşursunuz inşallah ahseninizehayırlısı olsun ınsallah
ismi sans bereket getırsın gercekden isim cok onemlı
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun..biz eşimle eylül de tanıştık,eylülde nişan,eylülde düğün oldu,eylül de hamile olduğumu öğrendim,anlayacağınız küçük bir eylül meselesine döndü iş:)biz de bu kadar güzel şey eylül ayında olduysa eylül koyalım dedik:)Adıyla yaşasın eylül..eylül ayı ile bi bağlantısı var mı koymanızın yoksa beğendiğiniz için mi koydunuz?
Şıklarda yok ama ben kesinlikle zeynep koyarım keşke olsa...Şıklardan en hoşuma gidende eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?