Doğuma Hazırlık Siz olsanız kızınıza ne ad koyardınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

izmirlimmm

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
77
0
611
41
İzmir
kızlar yardıma ihtiyacım var mart sonu doğumum var kızım olucak allah nasip kısmet ederse ve ben hiç bir isimde karar veremiyorum bana sevdiğiniz isimleri yazarmısınız siz olsaydınız ne koyardınız kızınıza isim

arya, yağmur, öykü, rüya, ırmak olabilir.. ama bana kalsa ben rüya koyarım :)

valla en son hamile kalan 2 arkadaşım da çocuğunun ismini ecrin koymaya karar vermiş neyseki farklı şehirlerdeler... ecrin koyarsan çok pişti olursun ben sana şimdiden söyliyim :dilcikar:

derin ve hazel isimlerini çok seviyorum.bide lisedeki edebiyat hocam kızına dora ismini koymuştu , kadın da kızı da cok güzeldi bu isim bana hep güzel kız cocuğunu çağrıstırır

benim kızımın adı Duru Okyanus,ikisinden birini ya da bu haliyle tavsiye ederim şahsen çok beğenerek koymuştuk biz.Allah hayırlı doğumlar ersin a.s.

eğer günün birinde kız annesi olursam Katre koyacağım ismini...

bende bi gün kız çocuk annesi olursam inşallah adını Elif Eşva koyacagımm.:Saruboceq:

masal eylül zehra duru bayanssulusmile ben bunları seviyorum (

ahsen,aleyna çiğse ben bunları sevıyorum ama kızım olursa aleyna koyaqcagım ben

güzel kızlara bak,adlarını öğren.şahsen ben öyle yapmıştım.Baktım Sena isimli kızlar çok güel,Sena koydum adınıkaydirigubbakcemile2

ceyla........derin benimde çok sevdiğim isimler ayrıca.......helin....feryal....hanzade......niran.....nida......deniz...güneş......heval......zülal.......

idil,deniz, ılgın , güneş benim sevdiğim isimler
bence acele et karar vermek için sonra nedense çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…