Doğuma Hazırlık Siz olsanız kızınıza ne ad koyardınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
1 ay sonra cinsiyeti belli olacak bebeşimin inş.

Kız olursa ismi Şüheda olacak inş.

Erkek olursada belli ama kısmet artık hayrlısı ile kucağımıza alalım isim kolay.

bnm kızımın adıda zeynep beren, başka çocuk düşünmüyoruz,ama kazayla filan bir kızım daha olursa derin,duru,buğlem,cansın,deniz bunlardan birini düşünebilirim,

Allah izin verirse bizim de bir prensesimiz olacak.Aklımızdaki isimler :BERıL NAZLI NıL NıLSU Hepside çok hoşumuza gidiyor karar veremedik.Fikirlerinizi bekliyorum.

meyra,azra,nurseza,efsa,ebrar,eslem,berre,berra,tuana,elvin,anise,sene,sare,ahsen,bhire,afra,esila,belinay,elfida,berfin
bunlar anlamı güzel olan islami isimler çocuklara uygun isim vermek çok önemli isimarsivi.com dan anlamlarına bakabilirsin sorarsan bende yazarım

YAĞMUR
İREMSU
EZGİ
MASAL
ÖYKÜ
KAYRA
JALE
ŞALE

KIZIMIN SÖYLEDİKLERİ VE BENİM SEÇTİKLERİM
olumunekankayizsmile

Nil, Beril, Derin, Lara, Alya,Karla,
Erge, Gizay, Ecram, Sezin, Sezen, ılgın,
Itır, Ada, Nisa, Masal, Öykü, Zümrüt,
Hazal, Hazen, Hazan, Asu, Yaşam, Asena,
Azra, Yaprak, Yankı, Dora, Miraç, Talya,
Övgü, Nesli, İlke, Duru, Çağla, Arsu,
Ayben, Ekin, İzel

hazal hazen sen yazmıssın bende HAZEL ismini çok severim. yazdıklarının içinde de DERıN opuyorumnanaktan

3 yaşındaki kızımın adı Selin Irmak, şimdikide kız olursa Yağmur Tanem olacak. Erkek olursa Mert düşünüyoruz ama bu kesin değil.

benimde kızım olucak ıpek koyucaz insallahh :)))) eşimde çok beğendi. güzel bi isim bence.

Ben kızım olsaydı Masal koyacaktım =) Çok tatlı ve hoş bir isim bence =)

Önerilerim;
~Masal
~Hayal
~Asya
~Beren
~Bensu
~Okyanus
~Ada
~Duru
~Doğa
~Tual
~Tuana
~Melodi
~Yosun

Bazıları değişik ama güzel isimler..Umarım beğendiğin olmuştur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…