Siz olsanız kocanız tek yollar mıydınız

Aman boşver gitme ama o da günlerce kalmasın yani tek gönderirken uyar işin bitince hemen gel seni bekliyorum diye

Bu erkeklerde çocuk gibi ya hani çocuğa söyletmek istediklerini ezberletirsin ya aynı onun gibi bu erkekleri doldurma meselesi

Bu erkeklerde çocuk gibi ya hani çocuğa söyletmek istediklerini ezberletirsin ya aynı onun gibi bu erkekleri doldurma meselesi

Evet biraz normal olsalar. Saçma salak şeylerle uğraşmazdık. Gerçekten saçma muhabbetler... ama mecbur bırakılıyoruz ne yapalım..

Mesela benim eşim cidden ataerkil değildir. Ama tek onlarlayken ablası vermiş arkadan mehteri kadın erkeğin 1 adım gerisinde duracak diye. Ordan dönünce manyamış gibiydi. Sonra benle tek olunca evde yine düzeldi.

Komikkkk

Evde mi kesiyorlar

Kurban kesimi için yanında hiç gitmedim gitmem de. Başlarda görümcelerim falan laf edecek oldu duymazdan geldim şimdi birşey de diyemiyorlar. Eşim gidip kurbanı kesip iş biter bitmez hemen eve geliyor kendi et işlerimizi evimizde halledip giyinip süslenip el öpmeye beraber gidiyoruz. Kurbana yardım için hayatta gitmem. Gidip yorulup bir de surat çekemem.

Kusura bakmayın ama eniştenizin aklı yok muymuş? Eşi olmayınca aklına girilebilecek kadar kendi fikri olmayan birinin kolaya kaçması eniştenizin yaptığı.
Yine suçlu kadın olmuş:) Eniştenizin dolası varmış, böyle adamlar eşi yanında olsa da dolduruşa geliyor, umarım ablanız eniştenize bu benim ayıbım değil senin eksiğin demiştir.

Mlscm sorunuza cevabım evet tek yollardım, keyfim gitmek istemiyorsa gitmem, siz yokken arkanızdan konuşurlar eşinizi doldururlar diye korkuyorsanız da dileyen dilediğini yapsın, ailesinin ağzına bakıyor ve size onların dolduruşuyla patlıyorsa, bu sizin gitmemenizin değil eşinizin suçudur, azıcık ağızları laf yapsın eşlerine laf söyletmesinler, zor değil kadınlar yapabiliyorsa erkeklerde yapabilir.

Canıma minnet otur evinde uğraşsınlar. Sende keyif yap. Kocanızda onların ağzına bakcak kadar akıllı değilse onun problemi. Her zaman kollayamazsınız görüşüp görüşmediğini vs o yüzden siz keyfinize bakın

Çok haklısınız ben de erkeği suçluyorum bu durumda zaten.. ama değiştiremedim bu durumu o yüzden mecbur gidiyorum keşke başka yapabilecek bir şey olsa.

Ya aslında çok zeki biri eşim.. gerçekten akıllı. Ama aileyi görünce vicdan mı yapıyor ya da ortamın direkt enerjisini mi çekiyor anlamadım değişiyor.

Arkadaş 3 ün 5 in lafını yapmamış

Gidebilir bence tek başına benim eşim gidiyor ne var ki bunda ? Sonuçta kendi doğup büyüdüğü ev...

Adam kurban kesmeye gidecekmiş yardım edeceksen sende git sevinirler hem aferin alirsin seni istemeyen eltilerinden

Kurban kesme de sizin isiniz ne zaten:)
İstenmediğiniz yere gitmeyin .

Kesinlikle gitme..

Ay otur oturdugun yerde ne gerek var. Birak esin giderse gitsin.

Arkandan et yemeye gelmiş der böyle karakterdeki insanlar boşver gitme. Kessin gelsin gardaşı madem senin neyin?

Altı üstü gidip kurban kesecek. Sevmediğiniz insanların yanına, hem de istenmediğinizi bile bile niye gidiyorsunuz ki? Amacı anlayamadım.

Eşinin ailesine tek gitmemesi için mücadele eden kadınlara çok şaşırıyorum. Çok yorucu bir hayat değil mi? Kocanız tek gidince düşünceleri değişiyorsa ne yapsanız da o evlilikte huzur bulamazsınız.

Gittiği yer ailesinin yanı niye tek yollamayayım velisi miyim ben adamın? Hatta tek yollamak her türlü daha kazançlı sizin açınızdan.

Ben genelde politik davranılıp eş aileleriyle görüşülmeden yanayım ama kötü davranılıyorsa başka, kendime saygımdan o eve adım atmam. Gitmeyin

Kendinizi zorunlu hissetmeyin ve istemediğiniz bir şeyi yapmayın. Öncelikli olan sizsiniz. Ama bu durumu da sorun haline getirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…